FIV 192

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mari_lolutza spune:

Dragele mele, eu deocamdata nu prea am ce spune in legatura cu fiv-ul, sint inca la stadiul de injectii pentru inhibare si vineri ma prezint la echo.
M-ati fascinat cu animalutele voastre si ma alatur si eu voua, caci am o catelusa cocker neagra de aproape 10 ani si o pisicuta superba care are blanita ca un jder.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Fetelor, noroc cu voi ca mai am parte si eu de ras chit ca nu e vesela situatia, dar... am ajuns sa ma relaxez citind pe forumul de fiv... asta spune ceva.
eu inca n-am cine stie ce noutati, mi-a venit cm - apropo, ca tot zicea cineva de intarziere de cm de la dipherelin: eu am facut de 3.75 pe 14.09 si vreau sa va zic ca mi-a venit mai ceas decat oricand... bine, mie si asta mi se pare dubios
in schimb, am facut cunostinta cu o parte din efectele naspa ale dipherelin-ului si nu mai zic de burta umflata cat casa, dureri in zona ovarelor, dar am inceput de vreo 2 zile sa am niste dureri de oase de imi vine sa mi le scot... nu mai zic ca o tin intr-o oracaiala non stop, imi vine sa plang si cand aprind lumina!!!

va pup, va doresc putere, noroc cu carul si sa dea cu +.
nu o sa mentionez aici pe toata lumea, doar asa in treacat, pe Moniland, Kora, Tabitha, Luca, LilianaFi, pisi(x), (c77), un mare pupic special pt Catalina moro mou (sper ca l-am scris bine, o sa ma mai "strofoc" cu ceva grecisme de amatoare:)

tuturor...BAFTA!

still counting...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Dna doctor Pisic, rezultatul de la RMN zice ca nu e nimic la hipofiza. So, ori tre sa schimb laboratorul, ori sunt eu f reactiva si la orice mic stres explodeaza PRL mea .

Pupici cu sclipici,

Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impatience spune:

Fetelor, nu vreau sa fac reclama, dar cine stie, poate ca asa e...cica astia de la Bio Diagnosis sunt mai ok, cica a gresit la o tipa analizea, s au sesizat singuri!!!!!! au sunat o, s au scuzat si au chemat o sa ii refeca analizele gratuit. Asa o fi, nu stiu. Nr. lor de tel e 021 2305500 Habar n am!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impatience spune:

fetelor, cat dureaza procedura lunga? (asta iar e o intrebare stupida, nu? )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

fireyes si eu tot pe 14.09 am facut diphe de 3.75 dar problema e ca eu care aveam CM ceas inca nu mi-a venit,
Cand am citit ca si pe tine te dor oasele am gasit si eu explicatia de ce aseara de la mijloc in jos ma dureau oasele si la un moment dat nu mai puteam sa ma misc ,ziceai ca sunt paralizata m-am speriat. Fiind ora 2 noapea cand m-am trezit asa am pus totul pe seama frigului si m-a invelit sotu cu inca ceva,dar acum imi dau seama ca de la diphe este.
Ciudat este ca pana acum am facut de doua ori diphe de 3.75 si n-am avut nici un simptom ,pe cand acum sunt si imbalonata,si cu dureri de mijloc mai dese.
Ar rebui oare sa evit vreo mancare ca eu am inceput parca sa ma umflu si inca n-am inceput stimularea(poate e doar impresia mea dar...parca nu e doar o impresie ,o dovedesc hainele care le simt sranse pe mine si nu m-am ingrasat.)
gabita78 iti tin pumnii maine.
fireyes unde faci fiv?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

fireyes ia si de la mine un pup pt greaca ta impecabila . Al meu ar fi surprins sa vada ce de grecoaice fivoase forumesc p'acilea .

marrina din cate stiu eu blastocistii nu prea supravietuiesc Giulestiului.Nu au medii speciale si ii tin cu ceilalti. Dar mai asteapta si alte pareri.
Mari_lolutza .

Mai fetelor pe mine ma dor oasele fara nici un ajutor.Cred ca si vremea are este de vina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimi_m spune:

Buna,
Impatience, la mine procedura "lunga" a durat destul de mult , 18 zile de inhibare (de regula fiind 14)si 12 zile de stimulare . In ziua 14 a avut loc punctia .
Cele 3 ovocite ale mele s-au comportat bine, astati 2 aveau 4 celule iar unul 6, maine ma duc sa le iau acasa .
Eu m-am odihnit si dupa punctie, sunt dureri de burta si chiar se simte nevoia de stat la pat, iar dupa ET am de gand sa stau cel putin 8 zile fara sa fac nici un efort - pentru asta, mi-am luat CO . Toata lumea a plecat in CO la mare, la munte asta vara, iar eu mi-am luat concediu cand a dat frigul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabita78 spune:

Dragele mele, la mine au venit nesimtitii.
Nu ma mai pot opri din plans, mi-am pierdut toata increderea si nu stiu ce voi face in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Mimi, iti tin pumnii pentru maine, sa dea Dzeu sa fie cu happy end.

Gabita, aproape toate am trecut prin asta si ne-am intrebat ce vom face. Eu m-am jelit cateva zile apoi m-am ridicat din pat, mi-am adunat toate fortele si am inceput sa ma gandesc la urmatorul fiv.

O sa fiu away cateva zile, plec la Budapesta intr-un semi concediu combinat cu consultatii pentru urmatorul fiv.

Pupici,

Raluca

Mergi la inceput