FIV 192
Raspunsuri - Pagina 4
impatience spune:
catalina, nu stiu ce zici dar nu pare de bine ... Pisic, pare ca si pe doctorul ala tot in ...spate il durea!
Hai, fetelor, ca ajungem noi sa ne plangem de cat de nedormite suntem din cauza bb-ilor!
catalina2307 spune:
pai acum nu tot din cauza bebeilor suntem treze? ca intr-un fel sau altul conceptia cere nesomn
pisic77 spune:
Catalina, din punctul meu de vedere, esti ok pentru FIV. Analize OK, urocultura, secretii, tot a iesit OK. Grecii au dat acord pentru BB. E de urmarit chistul, dar daca as fi in locul tau as face FIV-ul. Pregatirea psihica ti-o facem noi pe forum. Daca fizic esti OK, hormonal OK, restul se rezolva. Ma angajez sa-ti fac galerie in fiecare zi pana vi cu testul pozitiv si apoi ma ocup de organizarea petrecerii de botez via forum.
Masa si dansul - te ocupi tu
impatience spune:
ma ofer si eu volunatar la ce organizare vreti voi . Dar acu plec si eu acasica, mai vb maine... Pup fetele si multam!
catalina2307 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui impatience ma ofer si eu volunatar la ce organizare vreti voi . Dar acu plec si eu acasica, mai vb maine... Pup fetele si multam! |
aoleu....da unde bantui tu la ora asta? de la netu cui te forumesti?
impatience spune:
ma forumesc pe netu-lu-serviciu! Si nu ma pot dezlipi de voi, tot zic- un raspuns si gata . Dar acu' chiar ca plec, ca daca nu ajung odata acasa ma taie barbatul de la portia de insamantare Va pup, fetele, abia astept sa se faca ...maine