FIV 192

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Hello girls,

acum m-am adunat de pe drumuri si abia am reusit sa citesc tot.

Azi am avut prima intalnire cu dr Dracea, la Gynera; foarte ok mi s-a parut, mi-a raspuns la toate intrebarile si framanatarile mele:). In principiu daca raman aici ar trebui sa incep in noiembrie fiv 2.
Miercuri am programare la dr Kovacs, in Budapesta si spre sfarsitul saptamanii o sa iau o decizie.

Se pare ca prolactina mea imensa nu influenteaza reusita la fiv si asta ma bucura f mult ca ma gandeam ca o sa stau pe bara cateva luni pana ajunge la limite normale.

Va pupa fata,

Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisic77 spune:

Fetelor, ma duc si eu la culcare ca maine o iau de la capat. Va pup . Noapte buna

Mergi la inceput

Raluca, am oarece dubii privind faptul ca prolactina ta nu influentaeza FIV-ul. Poate doar daca iti da si medicamente pentru asta. Parerea mea este sa repeti analiza cu pauza de 30 de minute doua recoltari.

Mergi la inceput

Pisic, nu mai stiu ce sa zic..mi-am repetat vineri prl si ar trebui sa am rezultatul zilele astea si probabil imi vor face analiza si la Kaali.

Logica mea spune ca de vreme ce prl este in baremul de investigatii are ea un rol..acum medicul mi-a zis ca nu e dracu asa de negru.

Sunt oleaca debusolata si vreau sa vad si ce zice Kovacs.

Mergi la inceput

Raluca, PRL mare inhiba ovulatia. PRL mare apare la femeile care alapteaza, asa incat natura a facut astfel incat o femeie care alapteaza nu ramane gravida pentru ca toate resursele ei trebuie sa se duca la copilul care suge.
Cred ca Dr Kovacs s-a referit la faptul ca pe langa medicatia de stimulare inhibare pe care are in intentie sa ti-o dea, sa-ti dea si ceva pentru PRL. Zi-ne ce rezultat iti iese la PRL si vb. Ai recoltat dimineata?

Mergi la inceput

Fetelor, vorbim maine, ca nu mai vad tastele de somn. Va pup si noapte buna

Mergi la inceput

Noapte buna, Pisic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Wow, avem o doctoressa printre noi! Dna doctor Pisicanie, am doua intrebari: 1) care e specializarea dvs, poate va mai intrebam una-alta? si 2) aveti pisica? :)

Raluca, din ce am citit eu, prolactina marita indica o sterilitate determinata de o insuficienta luteala - iregularitatea menstruatiei si absenta ovulatiei. Stiu ca se trateaza si ca e un hormon usor reglabil, in sensul ca pacientele raspund bine la medicamentatie. (zic bine, dna doctor?!)

---------------------------
http://villaprovence.wordpress.com/english/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystyna75 spune:

buna fetelor. eu am incheiat trat pt fiv si mi-au ramas 4 fiole de GONAL pe care vreau sa le vand cu 50 ron bucata[eu le-am luat cu 80 ron]. e careva interesata???

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelor
Luca, da am si pisica, dar pisic ma alinta sosul. Sunt stomatolog. La cat ne plangem noi de mila una pe umarul alteia, cred ca la un moment dat ajungem sa stim oricum mai multe despre lucrurile care ne framanta decat multi dr specializati pe infertilitate. Vb de dr din Romanica, ca aia de pe afara sunt mai constiinciosi. Te pup si iti doresc si tie mult succes. Voi fetelor, care ati trecut prin atatea meritati din plin sa vi se implineasca visul.

Mergi la inceput