FIV sau inseminare cu donatoare/donator - cap 10
Raspunsuri - Pagina 5
bytzi spune:
cip chiar si la 26 de zile daca mi-ar veni(sa zicem dupa ce termin duphastonul sa ami vina CM ),tot nu ne-am antalni ca an conditile acestea eu ar trebui sa plec cealalta saptamana pe 7 oct,dar eu vreau sa primesc de la tine luna viitoare vestea cea mare ,doamne ajuta....
simonete mult noroc de data aceasta,zii lui Moisa sa-ti aleaga macar grupa de sange..... sincera sa fiu ,am fost si eu la Giulesti aproape 2 ani si am facut si 3 inseminari acolo,dar dupa experienta de la Sibiu nu as mai calca piciorul an Giulesti....cum sant tratati pacientii la Sibiu,cu cata atentie si orice nelamurire ai suni la ei si ati raspund asa frumos,pt noi care apelam la donator si asa ne este f greu macar sa avem un dr sa ne anteleaga situatia si sa ne ajute sa aflam cate ceva despre donatoriheeiidodo cum sa uit moldoveanca mea ,si ami doresc sa te vad cat mai repede pesi recomandarea mea pt tine este Sibiu ,ai anteles....eu stiu experienta Giulestiuluisi pantru tabithasa anceapa galeria toate fetele
roxy79 spune:
fetelor ce mai faceti eu intru mai rarut sa nu deranjez dar am si eu o intrebare ce se face la fiv cu donator ca eu il voi face in martie dar nu stiu nimic de aceasta procedura....scrietimi va rog din suflet sami explicati si mie ca poate sunt multe din voi care ati mai facut fiv cu donator va multumesc si astept raspunsurile voastre si mie un pic frica de aceasta trebuie sami explicati voi care ati mai trecut prin asta....
iuca spune:
cipcirip v-am oprit la toate locuri la odisee, nu va faceti griji
Cand incepi monitorizarea? Cred ca mai ai putin.
Tabitha maine e ziua cea mare. Doamne Ajuta!.
bytzi mai ai un pic si intri in linie dreapta. M-am bucurat mult ca esti multumita de clinica din Sibiu si de doctori. Si mie mi s-a parut foarte diferit de ce am vazut pana acum.
iazmin o IAD este 1920 RON (in acest pret este inclusa procedura in sine, monitorizarea ecografica - la mine au fost 3 ecografii inainte de inseminare si bineinteles sperma care e preparata)
inna ce mai faci? Ma bucur ca te simti mai bine. Mai ai un pic si aflati daca o sa fie fetita sau baietel.
roxy nu deranjezi, intra ori de cate ori simti nevoia sa vorbesti cu cineva. FIV cu donator a facut dodo si Tabitha.
simonete multa bafta si mult noroc iti doresc la aceasta inseminare.
Va cu drag pe toate
"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown
9+
bytzi spune:
roxy de ce nu ancerci si cateva inseminari,ti s-a recomandat direct FIV nu ti-a zis motivul....antradevar sant sanse mai multe la FIV dar e si mai complicat avand an vedere stimularea,punctia,dar multe fete au reusit si cu inseminari si daca stai bine cu ovulatia se face si pe ciclu natural.....despre procedura FIV afli mai multe la sub" FIV "chiar la anceputul fiecarui capitol si daca e cu donator nu e cu nimic diferit ....se face inhibarea din z 21 a CM cu Analogi GnRH (diphereline,suprefect,...) ,apoi stimularea din z 1 CM cu gonal, menogon,puregon....,monitorizare ecografica sa vada cum cresc foliculii ,recoltarea ovocitelor(punctia) prin z 13,14 si apoi embriotransferul dupa 2- 5 zile....cam asta e...mult succes
bytzi spune:
fetelor postez aici un links dat de ralmar la azoo care l-am vazut si eu la PRO TV ,voi ce antelegeti http://stirileprotv.ro/stiri/social/barbatii-responsabili-pentru-infertilitatea-in-cuplu.html
marimaria spune:
Salve fetelor de mult nu am mai intrat si vad ca sunt cateva reusite bune...FELICITARI si sarcini frumoase si usoare.
Roxi unde faci inseminarea in Romania sau in alta tara? Sper ca nu sunt indiscreta, nu te superi?
roxy79 spune:
iuca,bytzi,mariamaria,sarut-mina ca meati raspuns povestea mea este un pic mai complicata de oarece mam nascut fara ovucite si unica mea sansa de a avea un bebe este FIV cu donator sunt norocoasa sa am ca donator pe sora mea asa meau spus Dr ca sunt mai multe sanse si pentru ca nu sunt congelate ovucitele .....mati intrebat daca il fac in tara da il fac la Bucuresti la clinica Dacia-medical-center sper ca am scris corect...mai cunoasteti fete care lau facut aici sami dea si mie mai multe informati despre aceasta clinica....va rog sa nu va suparati pe mine ca tot intreb ce anume se face pentru simplul fapt ca nu cunosc toate procedurile si cum am mai scris ma intereseaza cemi vor face mie ca ce va trebui sai faca sorami stiu...mie nu am intees prea bine ce anume va trebui sa fac...inca odata va sunt recunoscatoare ca ma ajutati cu informati despre aceasta procedura sarut-mina tuturor si va doresc sa ramineti gravidute cit mai repede...sunteti niste dragute..
bytzi spune:
roxy scuze am anteles gresit credeam ca sotul e cu probleme,pai daca o ai pe sora ta ca donatoare ea face toata procedura:analize,tratamentul de stimulare si punctia(recoltare ovocitelor),tie ati vor face doar transferul de embrioni si probabil anainte de aceasta un tratament de pregatire a organismului sa duca sarcina.....deci tu ar trebui sa citesti dinainte si sa-i spui surorei tale in ce consta procedura....probabil ati va da atunci mai multe informatii si ceva scris sa te documentezi an ce consta dar e bine sa stiti dinainte ce aveti de facut.....dar sa facut tot ce era de facut,o stimulare pt FIV si a esuat de sa ajuns la aceasta concluzie ...mult succes
simonete spune:
CIP, am zis ca IAD nr. 2 tot la Giulesti o fac .....din lipsa de bani....... am vorbit cu sotulica si daca avem ghinion sa mai existe si IAD nr. 3, sper sa putem merge la Sibiu. BYTZI, din fericire pt. noi avem grupele de sange O si AB, deci putem avea un copil cu orice grupa , dar nicio problema ca nu ne-a intrebat nimeni la Giulesti ce grupe avem . IUCA , BYTZI , CIP va multumesc pt. urari. Va pup pe toate fetele de aici si va doresc sa fiti repede , repede.