FIV sau inseminare cu donatoare/donator - cap 10

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cipcirip spune:

Fetelor care urmeaza sa faca inseminare? Tot eu sunt la rand? Intre mine shi mine nu mai e nimeni? Shtiu ca se pregateshte Bytzic dar ea nu a vazut inca roshu asha ca ... eu urmez?
Inna iarta-ma dar nu shtiu istoria ta. Cu ce dr ai facut fericita IAD?
Bytzic vezi acum ca dc te vezi mai bine sa nu cumva sa cari pietre de rau. OK? Considera-te de acum
Iucutzo vad ca ai scapat de resposabilitatzi la Aspirante, sa nu ne uitzi ca venim dupa tine toate ... gravide De noi nu scapi sa shtii

Cirip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

cipcirip dar nici nu vreau sa scap de voi

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inna30 spune:

cirip..eram hotarati sa facem IAD anul asta, dar ne-am incapatanat , mai mult eu si am mai incercat o ultima inseminare cu sotulica cu o spermograma destul de proasta , cred ca d-zeu a vrut sa fie asa, si a facut o minune. inseminarea a fost a treia la giulesti cu d-na dr diana cocei.am luat ovamit de la mine putere , pt ca nu imi dadea nimic de stimulare, ei merg pe natural si nu am spus la nimeni si am luat pt a avea o productie mai buna deoarece stiam ca e ultima inseminare , nimeni nu ne dadea nici o sansa cu spermograme de 1 mil sp/ml. te pupic , cam asta ar fi pe scurt fericita mea istorioara.
hai ca o sa fie bine.

14+

Mergi la inceput

Iuca
Inna , cu 1 milion de ? Minune mare , dar cu mobiliotatea shi formele cum stateatzi? Sarcina ushoara shi la termen
-ici pt toate fetele.

Cirip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inna30 spune:

mobilitatea era la primele inseminari a+b 50% la ultima doar 7%, a facut tratament cu antib si apoi la 3 sap inseminarea ca erau ceva leucocite..si nu mi-a mai spus d-na dr ce mobilitate a avut..probalit tot 50&

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

inna chiar felicitari ,stiam ca ai facut IAS darnu stiam ca ai reusit cu o valoare asa mica la spermograma,probabil ati avut mobilitate buna,cati foliculi si de ce dimensiune ai avut ci ovamit..dar totusi mai aveati o sansa si cu FIV caci aveati nu trebuia sa faceti IAD ..dar ce sa mai zicem dumnezeu face minuni,o sarcina usoara si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

cip scumpa mea promit sa fiu cuminte ,eu sant an z 23 a CM asa ca mai am,tot tu esti prima ..sa dea dumnezeu sa ai productie buna si de data aceasta sa fie cu ochisori...cand faci eco?

iuca pupici pt toti 3,sa ai grija de tine.....
dodo mai baga nasucul si pe la noi si spune-ne ce mai faci...
tabitha mai e putin si te asteptam cu vestea cea mare,doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonete spune:

CIP cred ca eu urmez , saptamana viitoare , tu esti dupa, nu? O sa ma duc eu intai la monitorizare si apoi vine si sotulica ( cum zice INNA , mi-a placut), ca sa ma sustina. Numai la asta ma gandesc, nu pot sa mai dorm noaptea, m-am trezit azi-noapte la 3,30. Daca as reusi si eu odata !

Mergi la inceput

Inna gigei putzini dar cred k atzi avut unul super deshtept. Dc aveai gemeni at era de domeniul SF.. Eu shtiu ca la Gyuli fac inseminare dc sunt min 5 mil dupa centrifugare ma mir K v-a facut cu 1 mil.
Bytzi ma bucur ca eshti mai bine. Dc iti vine CM la 30 zile shi te duci abia in zi 8 la Sibiu nu ne intalnim.
Simonete deci tot la Giuli te duci. Iti urez mult noroc de data asta. Cred ca o sa facem in ac timp inseminarea
Iuca sa-mi opreshti un loc la Odisee .

Cirip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns @dodo@ spune:

Buna fetelor, va urmaresc zilnic, sunt alaturi de voi si tin pumnii celor care incearca -IAD.
bytzi, multumesc pt ca iti aduci mereu aminte de mine. Ma bucur ca te simti mai bine si vei merge luna aceasta la Sibiu pt IAD. Sunt alaturi de tine si cu siguranta la inceputul anului viitor voi merge si eu. Te pup
cipcirip, de unde ai atata optimism si tarie sa o poti lua asa repede de la capat. Felicitari. Iti tin pumnii. Doar n-am sa tin sampania la rece pana de sarbatori.
Va pup pe toate

Mergi la inceput