FIV sau inseminare cu donatoare/donator - cap 10

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonete spune:

BYTZI eu am inteles de la stirile PRO Tv, ca femeilor cu probleme de ovulatie mai ales, ca am vazut ca au exclus trompele infundate si malformatiile,deci acelor femei li se vor face dosare medicale de catre ginecolog sau endocrinolog , apoi se trimit la CNAS pt aprobare, unde pot fi aprobate sau nu.........deci asteptare luuuuunga, cateva luni.... ca asa merg lucrurile la noi...... ca sa-ti deconteze o parte din trat. hormonal si asta doar pt. 3 luni. Pt. cele ce fac trat. cu Menogon, ca am inteles ca e mai scump ,mai merge , dar la Closty de exemplu , sa astepti atat.....Mai bine compensau inseminarea sau FIV-ul cu trat. ,cu tot ce inseamna el, asa ne-ar fi ajutat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy79 spune:

Bytzi iubire eu asa mam nascut am facut de toate adica analize si apoi o laparoscopie si mea descoperit ca eu de fapt nu am ovucite si de acea nu am mai avut nici cm si acum de cinci ani eau pastile cu hormoni sa ma ajute luna de luna sami vina cm ..misa dat diagnosticul de menopauza precoce ....mai stiti pe cineva in situatia asta ..care a ramas graviduta va rog sami scrieti..mar interesa mult ca eu pina acum cazul meu nu lam mai intilnit...va pup pe toate si Doamne ajuta tuturor sa avem bebelusi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

roxystai linistita ca vei reusi,Iliasca cum a nascut copilul fara CM ......doar speram sa se dea destula importanta si cazului tau ....

Mergi la inceput

simonete nu stiu despre ce reportaj spui tu,eu antrebam daca stie sau isi da seama cineva despre ce operatie este vorba in reportajul care l-am postat eu...

fetelor,iuca ,cip pe unde ati disparut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelis spune:

Buna fetelor,
Multi pupici pentru toate si scuze daca nu am mai postat nimic, dar am citit tot ce ati scris-va urmaresc din umbra....
cip- felicitari pentru optimismul tau, speranta este cea care ne da putere....este mai puternica decat orice pilula si vad ca la tine merge.
Iuca- draga mea, felicitari pentru bebei, sanatate maxima si profita din plin de aceste clipe, clipe la care toate visam.
Eu nu prea am noutati..sunt programata la Sibiu, pe 6 oct...cu istoric cu tot si vedem ce putem face, cu mentiune ca ultima spermo era de 12 mil gigei, problema este ca intre timp eu am ceva problem cu tiroida, dar sper sa fie ok..
Va pup pe toate, va urmaresc si sinvcer voi imi dati speranta...sa merg mai departe...
sper cca am trimis flori si pupici pentru toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcirip spune:

Buna fetelor la mine are loc o schimbare de plan, din pacate nu voi mai face luna asta inseminare
deoarece nu am banutzii si aman pe luna urmatoare cand voi face cu stimulare . Sa fac una si tare.
Byzti tu urmezi , iti tin pumnii.

Cate un -ic si pt celelalte fete.

Cirip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

cipcirip poate e mai bine cu stimulare medicamentoasa. Eu iti tin pumnii stransi pt luna viitoare
Tabitha am citit la FIV in Ungaria despre rezultatul tau. Imi pare sincer rau si sper sa iti gasesti puterea sa o iei de la capat.
bytzi in ce zi esti?. Cred ca mai ai un pic pana sa incepi stimularea.
nelis iti multumesc mult

Cate un si o ptr fiecare.

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown

9+

Mergi la inceput

cipsi eu care credeam ca vei face anaintea mea IA ,oricum si eu as zice ca e mai bine sa faci cu stimulare medicamentoasa poate vor fi mai de calitate ovocitele...hai fa economii si stringe banuti ,nu faci un eco daca tot te-ai stimulat cu maca sa vezi ce productie ai?

iucamai am putin ,ma doare putin burtica ,cred ca azi ami vine CM si voi ancepe lupta.....doar ca ma cam gandesc ca ma doare putin gatul si mai tusesc putin,merg sa-mi iau streptsils si poate o sa fie OK ....deabia astept....
tabithaati scriu si aici ca ami pare nespus de rau ,ati doresc putere sa o poti lua de la anceput...
simonete ai facut inseminarea?
toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcirip spune:

Tabi te rog eu sa nu renuntzi. Sunt sigura ca vei reushi pana la urma. Te imbratishez shi te mai ashteptam pe la noi.
Bytzi nu shtiu dc fac eco pt ala pp shi el bani shi ma mai shi oftic dc vad productzie buna. Te ashtept pe tine cu veshtile bune.
Magdutza sa-mi dai shi mie nr de la loto. Ne luam de manutza ca poate avem noroc.
Fetelorcare lungiratzi pag cat o placinta? Dc vretzi sa datzi multe emoticoane mai bagatzi cate un spatziu intre ele k sa nu se mai largeasca asha pag. Vinovata poate reusheshte sa intre cu edit shi sa mai stearga din ele sau sa mai bage spatzii.

Cirip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Cirip cum sa nu iti dau,
Va pup ep toate

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput