FIV sau inseminare cu donatoare/donator - cap 10

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

fetelor la mine azi z 2a a CM ,maine merg la eco si daca e bine ancep si gonalul ...am niste emotii

magduta voi ce valori aveti la spermograma....ai mai facut FIV ?eram curioasa ,ca esti o dragutza si ne vizitezi mereu

Mergi la inceput

iaura nu ai mai dat pe la noi,ai anceput stimularea?ca erai inaintea mea...hai da-ne un semn de viata

iucace mai fac puiutii?
cipnu mai vii si tu cu o noutate
dodo,inna,gabriela,magduta,montytaiana,moniland,simonete....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

bytzi noi maine meregem la eco, asa ca maine seara va spun exact ce fac puiutii
Multa bafta la eco. Iti tin pumnii sa fie totul bine si sa poti incepe gonalul linistita.

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

buna fetele
bytsi sigur ca mai dau pe la voi ,dar nu am avut nimik de spus (desi am citit tot ce ati scris)pana ce a venit CM, sunt a3 azi, ieri am sunat la sibiu si a zis as. sa fac un eco endovaginal sa nu fi ramas ( format) vreun chist si apoi din z 5 sa fac gonalul 5 zile si ma duc marti la sibiu la monitorizare...dar nu am unde sa fac eco la mine in oras asa ca sar peste si sper si cred ca nu exista chist caci luna trecuta am fost vazuta eco si eram in regula, dupa ovulatie
am vazut ca tu faci o doza mai mare de gonal, cand mergi la sb.?
poate ne intalnim iarasi
cirip imi pare rau ca nu faci luna asta dar cred ca e mai bine cu stimulare totusi
iuca ce faci ,sunteti bine ?

http://tt.lilypie.com/pNdSp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Bytzi esti o draguta, iti multumesc. Noi avem spermogram intre 1.7 - 3.4 mil/ml so mobilit intre 10 - 30%, pina acuam in trei ani facute.Da am facut Fiv in Ungaria dar nu a fost lozul cel norocos. Va vizitez pt c aimi sinteti dragi si undeva ma simt aprope de voi, unde mi-a fost locul mai demult simtem ca am marginalizeaza din cauza ca am plingeam pre mult, dar cum sanu fi facut daca atuncea era pre mare durerea dupa pierdere, mai ales ca de atunci nu am avut nici macar o mica posibilitate financiara ca sa mai incerc. Si asta e si motivul pt care daca nu reusim cu un alt fiv pina anul viitor, atunci ne vom indrepta spre doantor, pt ca timpul trece.

Iuca sa vi cu vesti bune sa ne ridici moralul si pe burtica

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

iaura din z 5 ancepi stimularea ?de ce?asa ti-a zis si atunci cand ai fost?pai ce oras e ala unde nu ai sa faci un eco vaginal?mie mi-a zis sa fac eco tot asa an z3 ca luna trecuta m-am stimulat cu closty si sa nu fi ramas cu chist...asa ca maine merg la eco,eu nu vreau sa trec peste ca e periculos daca e chist si fac stimulare...si mie mi-a zis sa ancep gonalul din z 3a si z 8 sa vin la eco(eu ma voi duce an z9a ) si am sa raman acolo pana la inseminare ...poate ne mai vedem..

Mergi la inceput

MAGDUTAimi pare rau,chiar nu stiam povestea ta,noi te primim cu drag aici la noi ,sa dea DD sa reusiti sa strangeti banuti pt anca un FIV-ulet ca e pacat ca totusi aveti cu ce,am vazut ca vrei sa ancerci an Austria-mult succes...heei si eu sant c-am plangacioasa din fire si daca am vre-o nelamurire le plictisesc pe toate cu intrebarile ,dar fetele de aici si de la AZOOSPERMIE sant niste dragute si ma suporta asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Bytzi daca DD asa vrea o sa incercam la austrieci, doar ca la ei ne trebuiesc bani dublii fata de unguri, dar am zis ca o facem si pe asta ca is mai profesionisti. Si in rest cum a vrea DD.
Si sa stii ca m-am simtit si eu bine la azoo si la austrieci, chiar daca nu am noutati sunt primita.
Va multumesc.

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bytzi

iaura din z 5 ancepi stimularea ?de ce?asa ti-a zis si atunci cand ai fost?pai ce oras e ala unde nu ai sa faci un eco vaginal?mie mi-a zis sa fac eco tot asa an z3 ca luna trecuta m-am stimulat cu closty si sa nu fi ramas cu chist...asa ca maine merg la eco,eu nu vreau sa trec peste ca e periculos daca e chist si fac stimulare...si mie mi-a zis sa ancep gonalul din z 3a si z 8 sa vin la eco(eu ma voi duce an z9a ) si am sa raman acolo pana la inseminare ...poate ne mai vedem..

da bytsi , fac din ziua a5a pt. ca am mai facut stimulare cu gonal de vreo 3 luni si am rasp. bine la doar 3 f. gonal din z 5 desi initial dr. a zis din z 3 ... si nu ma preocupa prea tare eco pt. ca am facut la sibiu luna trecuta dupa ovulatie si nu aveam nimik, poate fac unul abdominal totusi...

http://tt.lilypie.com/pNdSp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamy spune:

buna iaura21
ce mai faci?
eu ma duc joi dimineata z11 la eco.ce zici,nu e prea tarziu?pe mine asa ma cheama mereu la eco,ca am ovulatie mai tarzie,dar acum cu 2 tablete de clomi sper sa nu ovulez mai devreme .
apropo,ti-am povestit de prietena mea gravi in 7 sapt care sangera,a pierdut sarcina,a incetat sa mai bata inimioara si a trebuit sa faca chiuretaj.
tu ce ai mai facut?
tineti-mi pumnii fetelor cu productia luna asta!!!!
succes si voua

Mergi la inceput