FIV sau inseminare cu donatoare/donator - cap 10
Raspunsuri - Pagina 3
bytzi spune:
am fost la dr de familie ,m-a consultat si a zis ca am lombosciatica si mi-a dat sa fac tador injectabil 2zi ,a zis ca nu e raceala si daca era de la rinichi ma doare si cand stau pe pat ,deci tot timpul...asa eu cand stau pe pat nu ma doare....am sunat pe dr Ispasoiu si i-am zis ce mi-a dat doctora si a zis sa-l fac fara prob ca nu afecteaza cu nimic si pana la IA se elimina din organism....si ami pare asa rau ca nu am antrebat daca pot face polidinul an continuare ca poate mai am si ceva raceala,ca dr de aici a zis sa nu-l mai fac.....voi ce ziceti sa le fac am 4 fiole ,nu cred ca ar strica nu?
deci sper ca voi face IA luna aceasta
cipcirip spune:
Of Bytzi , ai gasit cu ce sa te molipsesti si tu acum. Cate zile tb sa faci tador? Dc medicul ti-a zis sa nu mai iei polidin at nu mai lua , poate are reactie adversa cu tadorul. Multa sanatate!
Cirip
inna30 spune:
bytzi..sincer tadorul este un analgezic mai puternic ca algocalminul, hmmmm, pt lombosciatica merge un antiinflamatos bun si cel mai bine merge pt mijoc(lumbago) flamexinul plicuri(se dizolva intr-o cana cu apa ) 2/zi dupa masa..iarasi bun este ketoprofen sunt si fiole se face 1/zi sunt si pastile si supozitoare, ce preferi.cat mai ai pana la inseminare? cate zile? de obicei orice ar fi se elimina in 3 zile din organism .te pupic, nu stiu, sper sa-ti treabA CU TADOR, DAR VEZI CA DA GREATA SI DURERI DE CAP, AI GRIJA.(tadorul este pt durere si si rezolva problema)
bytzi spune:
inna multumesc frumos,eu sant an a 22 zi a CM asa ca mai am ...destul pana la IA cip dr de familie mi-a zis sa nu mai fac polidin ca nu e raceala nu ca ar da reactii adverse....si voi continua sa le fac mai am 4,sa fiu eu sigura ca nu e si putina raceala mai fetelor dar putina activitate pe la noi,cred ca din cauza ca se micsoreaza gasca ,sa dea domnul sa reusim toate si sa nu mai aiba subiectul asta candidatiiuca disparusi de pe la noi ,las ca te caut eu pe la odisee
iuca spune:
bytzi aici sunt, prezent. Azi am o zi mai naspa, in sensul ca simt o greutate in burtica si imi e un somn de abia stau pe staun. Si cu un nod in gat cat toate zilele.
Tu ce faci? Cum te mai simti?
"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown
8+
inna30 spune:
bytzi polidinul este foarte bun si pt anexita si multe fete dupa ce fac o "cura" de 2 -3 luni pe perioada ciclului raman mai repede gravi, si eu am facut polidin inainte de inseminare 3 luni la rand pe periada respectiva , cate 2/zi timp de 4-5 zile.te pup si mult succes sa fie cu ochisori de data asta.(nu renunta la polidin ca e foarte bun)
iuca mai poti mamico? eu sunt mai bine, s-au rarit greturile, varsaturile , durerile de cap dar tot nu pot manca decat sana si banane, parca sunt "maimuta".te pupic.
13+
cipcirip spune:
Buna fetelor, mie imi e un sooooomn de pic shi nu sunt gravida. Cred ca e ceva in aer. Eu bag maca la greu shi luni in z 10 ma duc sa-mi vad productzia, dc am 2 oua care evolueaza frumos o sa mai fac o inseminare . Inca nu i-am spus dr mele ca vreau sa fac o inseminare la CM acesta, astept sa vad rez la ecograf.
Bytzi multa sanatate. Sa ai grija mare de tine. Am citit pe net ca nu tb sa ridici greutatzi shi k tb sa stai la pat cand ai dureri mari.
Cirip
bytzi spune:
multumesc dragutele mele eu ancep sa fiu mai bine,nu am renuntat la polidin asa ca injectii la greu 4 zi si dor rau de tot.....cip si eu am vazut ca sant un pic mai bine, am anceput iar sa umblu toata ziua,anseamna ca trebuie sa fiu cuminte sper sa ami treaca,te pupic
iuca cred ca vremea e de vina dar si bebelusii care ai pupic eu...innamultumesc de sfaturi si un pupic pt bebelusul tau