FIV sau inseminare cu donatoare/donator - cap 10
Raspunsuri - Pagina 15
iaura21 spune:
SIMONETE eu sunt la dr. ispasoiu, e f. dragut, iti povesteste tot ce vrei...
ma refeream lasa nu fie prea multa abstinenta de 8-10 zile si sa fie prea multi morti sau .......
vii si tu la sibiu , nu?
monilandsa ai succes la austrieci, poate te intalnesti cu frumuselul nostru ,dr. stromer
"Toate visele le putem transforma in realitate dar mai intai trebuie sa ne trezim din ele"
iaura21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anamy hei iaura!!! ce mai faci? eu am facut azi dimineata IA te sun,esti acasa? |
hello....te-am sunat de 2 ori!...suna-ma
"Toate visele le putem transforma in realitate dar mai intai trebuie sa ne trezim din ele"
cipcirip spune:
Fetelor am vb aseara cu Bytzi la tel shi ea tot un ovocit are in zi 9 a CM dupa 5 Gonal. Am uitat ce dimensiune mi-a spus k are foliculul dar joi face iar eco shi crede k inseminarea o face sambata. Explicatia ei pt productzia proasta este k a facut stimulare shi luna trecuta cu Closty shi luna asta tb sa faca pauza pt k ovarele sa se odihneasca. Foliculul il are tot pe ovarul cu chistul pe care a avut shi luna trecuta folicul.
Iaura peste tot scrie k dc foliculii au 18 mm a 2-a zi se face pregnyl iar a-3-a zi inseminarea. Eshti in grafic.
Moni cred k eshti . Ia baga tu un test de sange . Au fost cazuri de gravidutze cu mult mai putzini . Poate iti tb sustzinere cu utrogestan shi tu nu shtii.
Anamy sa fie cu noroc inseminarea. Cu cine ai facut-o?
Magdutza shi tu ziceai ca ai intarziere, cand faci un test?
Cirip
cipcirip spune:
Azi nu-i nimeni pe aici?
Iaura cu cat ai luat pregnylul? Cu 80 sau cu 20 ca sa shtiu dc tb sa mi-l procur din alta parte.
Cirip
Moniland spune:
Cirip, eu cred ca nu sunt .Am facut test din urina si doar o liniuta. Mai urat e ca sunt tare racita cu febra de 38.
iaura, nu ma duc la austriacul vostru ca am ales o alta Clinica unde au alta tehnica de a alege cel mai bun spermatozoid.
cipcirip spune:
Moni imi pare rau ca nu eshti gravidutza. Nu tb sa-tzi pierzi sperantza.
O sa-tzi scriu un PM.
Cirip
iaura21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cipcirip Azi nu-i nimeni pe aici? Iaura cu cat ai luat pregnylul? Cu 80 sau cu 20 ca sa shtiu dc tb sa mi-l procur din alta parte. Cirip |
CIPCIRIP
cu 20 l-am luat , tu nu ai facut pregnil luna trecuta la inseminare?
stiu ca e buna dimensiunea foliculului dar cred ca e prea repede sa am ovulatie chiar si cu pregnyl ,in z 12 din 30
sunshine4ever spune:
Cip intirzierile la mine sunt normale. Am facut un test si e negativ, dar tot in acelas timp far anici o pata, DAR presimt eu sa mai astept pina luni , pe cind m-am decis sa fac test de singe sa fie sigur. Parca azi am avut impresia ca imi va veni. Asta e , nici nu mai imi fac sperante al spermograma noastra.
in asteptarea unui ingeras
cipcirip spune:
Iaura am facut pregnyl shi l-am luat cu 80 ron pt ca era criza mare. Foliculul poate e mare pt ca l-ai stimulat cu Gonal F .
Magdutza , off ce mai e cu intarzierile astea, eu tot sper ca vii cu un test frumos.
Fetelor , mie mi-au schimbat tratam, in loc de menopur 1/zi tb sa fac Gonal F 2/zi. Eu am sunat sa intreb dc e ok dc imi aduce sotzul din strainatate merional sau menogon , asistenta mi-a zis ca da ca e ac substantza iar apoi m-a sunat dr sa-mi spuna sa iau Gonal F shi sa fac 2/zi. Cred ca rezultatele de 1 folicul ale lui Bytzi shi Iaura se rasfrang asupra mea. Ce ma fac? Dc cu maca am facut 2 foliculi dar cu 2 gonal F/zi? Eu mai am shi chistul endometriozic . Stitzi cazuri de hiperstimulare cu 2 gonal F/zi? Ma ajunge inseminarea asta fara transp shi cazare la 3700 ron, mai pun 3000 shi fac FIV-ul.
Cirip