FIV sau inseminare cu donatoare/donator - cap 10

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy79 spune:

imi cer scuze era scris ui nu mi unde este scris PUREGON ui nu PUREGON mi daca stiti va rog sa ma ajutati sipe mine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelis spune:

Buna...dimineata..eu sunt la sibiu si nu mai am stare..de somn.
sunt un pic dezamagita...sau mai mult...
Am fost la chicea...care cu spermogrma un fata ...cu 1 mil gigei...ne-a spUs clar ICSI---ori parca ne-a dat cu ceva in cap..pt ca nu avem atatia banuti.
Am insistat pentru IA si IAD ...si pt IA..nu ne da sanse..dar daca vrem putem incerca...iar IAD...nu prea a vrut sa discute ..o tinea una si buna ca avem un mil si sa facem ICSI.
sunt asa dezorientata......pt IA..mi-a dat 6 gonal..din z3...si cred ca incercam luna viitoare...si apoi nu stiu...nici dr nu a fost f incantat sa vb de IAD....dar daca insistem...
acum sunt dezorientata...am intrat sa vb cu voi..spr sa ma primiti si sa nu deranjez.....dar nu am cu cine vb...in afara de sot caruia dr nu-i da sanse ..mari de gigei..dar o sa incerc cu ceva naturist.
nu stiu de drum sa alegem....dar dupa cateva zile sper sa fiu ok...in gandire.
acum ma gandesc ;la o IA de luna viitoare.....si daca nu este ok...nu avem de unde sa scoatem atia bani de ICSi..cred ca optam...ptIad....of...daca ar fii un pic mai usor.
va pup/...va multumesc pt ca ma primiti pe aici...
sa aveti zile faine...chiar daca sunt ploioase..
succes la bebici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcirip spune:

Nelis imi pare tare rau pt spermograma. Am observat ca dr insista pt ICSI shi la mine au tot insistat pt biopsie cu ICSI dar cand le-am spus de anal hormonale care sunt date peste cap au renuntzat sa mai insiste. E f greu sa iei ac decizie shi tb sa o luatzi voi doi. Sotzul tau doreshte cu donator? Dc nu, tb sa facetzi ICSI , sa nu regretatzi k nu atzi facut-o shi pe asta. Tratam din ce am citit pe aici se fac min 3 luni shi e prea devreme sa facetzi o inseminare luna urmatoare dar pt ICSI e bine. Eu te pup shi shtege lacrimile, tb sa fii tare . Ce varsta are sotzul tau? Dar tu?

Roxi sus de tot dc iti vezi scris ID-ul at eshti logata , dc nu il vezi at nu eshti logata.

Cirip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosicel spune:

Ufffffff, Nelis!

In cateva zile te vei limpezi si vei gasi o cale sa-ti realizezi visul!
Doctorul are dreptate in felul lui, e firesc sa vrea sa va ajute sa faceti copilul vostu genetic, si cred ca daca ai fi facut IAD ti-ai fi reprosat...
Incearca sa fii obiectiva, sa-ti stabilesti niste obiective si chiar daca va dura ceva mai mult decat credeai initial, important e sa le vezi implinindu-se...

Insa, daca stabilesti cu al tau sot ca singura optiune ramane IAD, suna-l pe medic, si spune-i ce-ati hotarat! Dar nu te grabi! Voi aveti niste sanse, oricat de stravezii, dar le aveti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Buna fete,

Scuze ca dau buzna la subiectul vostru dar ma bate-un gand de Polisano si voi stiti cel mai bine despre ce este vorba!

Sunt la varsta intrebarilor si rugamintea mea fierbinte este sa ma lamuriti!

1. Cam care sunt costurile unei inseminari la Polisano, cu donator sotul meu?
2. Au biologi buni care prepara proba pentru IA?
3. Se fac monitorizari ale ovulatiei pana se vede ca s-a spart folicolul sau se face IA si fara sa se fi spart?
4. Daca spun ca am reactionat prost la clomifen (am facut chisturi) accepta din prima sa fac stimularea cu GonalF?
5. Accepta analizele facute si in alta clinica sau au una preferata de ei?

Multumesc anticipat!

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcirip spune:

Citat:
citat din mesajul lui felix76

Buna fete,

Scuze ca dau buzna la subiectul vostru dar ma bate-un gand de Polisano si voi stiti cel mai bine despre ce este vorba!

Sunt la varsta intrebarilor si rugamintea mea fierbinte este sa ma lamuriti!

1. Cam care sunt costurile unei inseminari la Polisano, cu donator sotul meu?
2. Au biologi buni care prepara proba pentru IA?
3. Se fac monitorizari ale ovulatiei pana se vede ca s-a spart folicolul sau se face IA si fara sa se fi spart?
4. Daca spun ca am reactionat prost la clomifen (am facut chisturi) accepta din prima sa fac stimularea cu GonalF?
5. Accepta analizele facute si in alta clinica sau au una preferata de ei?

Multumesc anticipat!

Felix

Felix
la pct 1. nu intzeleg, donator sau sotz? Cu D este 1920 ron in care intra si monitorizarea. (3 sau 4 nu shtiu exact).
2. shtiu ca e buna bioloaga shi ca au medii bune.
3. se fac pana la pregnyl. Dupa aceea nu deoarece se inztelege ca s-a spart. Nici nu mai e voie sa faci eco vaginal inainte de inseminare deoarece ramane gelul acela acolo. Se face eco abdominal sa vada dc ai vezica f plina shi apoi inseminarea.
4.De ce Gonal F? Eu de ex am menopur. Dr stab ce itzi este mai indicat in fctz de anal hormonale. Am obs ca dr Chicea shi Ispashoiu merg pe Gonal F (Bytzi + Iaura+ Iuca) iar mie mi s-a dat menopur de dr Mutuliga.
5. accepta

Cirip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

felix nu te-am vazut demult
zici ca vrei sa vii la sibiu?
dr. de acolo nu dau closty ci gonal , deci cred ca sunt receptivi la dorinta ta
IA FARA DONATOR COSTA 1060 LEI

eu am fost azi la prima monitorizare in z 10 si dupa 5 f. de gonal am 1(UN?!)folicul....dr zice ca e bine dar ma asteptam sa fie mai multi ...data trecuta erau 5 dar mai micuti in z 10 ,acum e de 18 si endo. de 9 iar joi?! ziua 12?!fac inseminarea ...sunt nu prea inteleg d c asa repede dar asta e , facem cum zic ei...si mi-a dat de la ei pregnyl sa-l fac maine adik cu 24 h inainte... mi-am luat magne B6 ca deja nu mai pot de stres
ati facut careva asa repede IAin z 12 din 30?????
m-am intalnit cu bytsi dar nu am vb. eu ieseam, ea sta la sibiu pana dupa?
si mai am o nelamurire: cum ar fi mai bine pt spermograma mea ( oligoterato...)sa am abstinenta ...2 zile sau 8( asa s-a nimerit , nu ma asteptam sa fac IA joi si am zis sa fie de 3-4 zile dar acum nu stiu cand sa )
sper ca nu v-am plictisit dar sunt putin in ceata...
nelis spune-i dr. clar si raspicat ca vrei IAD,pe principiu "pacientul nostru, stapanul nostru"
la toate ,sunt curioasa de bytsi...

"Toate visele le putem transforma in realitate dar mai intai trebuie sa ne trezim din ele"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

hello fete dragi!
felix gonalul este FSH iar menopur este FSH+LH. Se prescrie in functie de cum stai cu acesti 2 hormoni.
nelis, pentru IA e nevoie de 5 milioane gigei viabili.Pentru un FIV e nevoie de 100.000 buc pentru fiecare ovocit. Daca de exemplu ai avea 5 ovocite e nevoie de 500.000 buc gigeii buni-buni, adica ce au ramas dupa prepararea (spalare) spermei. Daca sunt mai putini se face ICSI. La voi nr. gigeilor e de 1 milion dar ce motilitatea au? Cat e A+B de pe spermograma?

Eu sunt in ziua 36 a CM la un ciclu normal de 29-31 zile. Vineri voi fi in Austria la dr. Ma enerveaza ca nu vine CM si imi da planurile peste cap. Nu va ganditi la alte chestii ca nu e cazul cu ultima spermograma care am avut-o. Pun intarzierea pe seama ca am stat cam mult in piscina unde apa era destul de rece. Dar astazi mi-a zis o tipa ca in acest caz menstra vine mai repede, nu mai tarziu. Oricum voi vedea vineri ce zice dr.
Va pup si noroc cu carul sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonete spune:

IAURA , nu-ti face griji, ai incredere in ei, daca in z 10 avea 18 cm, peste 2 zile va avea 22-23 cm , nu? Perfect ca dimensiune , si el si endometrul. Iti faci pregnyl si se sparge si ..... gata IA reusita . Eu zic sa ai incredere , nici ei nu vor sa aiba esecuri ,trebuie sa aiba cat mai multe reusite la statistica. In ceea ce priveste , eu as face in seara urmatoare . La ce dr. esti ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonete spune:

Am citit iar si cred ca te referi si la inainte de IA..... eu n-as mai "presta", lasa-i sa fie mai "vigurosi" .

Mergi la inceput