FIV sau inseminare cu donatoare/donator - cap 10
Raspunsuri - Pagina 11
sunshine4ever spune:
Bytzi, Iaura va doresc mult succes, DD ajuta ca sa veniti cu bebici la purtator.
Eva,Dodo, Simonete si toate fetele (nu va mai enumar sa nu va uit pe careva) si va doresc implinirea visurilor cit de repede
in asteptarea unui ingeras
iuca spune:
Eva mie dupa inseminare mi-a spus sa iau 2 Duphaston /zi (unul dimineata si unul seara) si o tableta de acid folic/zi. Eu acid folic deja luam de o luna inainte de inseminare. Iar pentru dureri mi-a spus ca pot sa iau No-Spa. Cam atat mi-a zis sa iau si tot asa iau si acum. Doar ca acum iau 3 Duphaston/zi si 3 No-Spa/zi, 1 tableta de Acid Folic si 1 tableta de Vit.E. Altceva nu am voie sa iau.
bytzi, iaura sunt alaturi de voi si sper din tot sufletul sa veniti gravi de la Sibiu.
cipcirip mie dupa inseminare mi-a zis sa ma comport normal, ca daca e sa reusesc sunt gravi imediat dupa inseminare. Daca tu crezi ca te stresezi mult la munca i-ati concediu. Eu am fost la munca dar am incercat sa nu ma stresez si sa nu ma enervez. Bine, asta incerc sa fac si acum, ca doctorul asa mi-a recomandat.
Eu nu am mai intrat ptr ca sunt foarte ocupata la servici, dar m-am gandit de multe ori la voi si abia asteptam sa iau o pauza sa vad ce faceti.
Eu am fost sapt trecuta joi la doctor la ecograf, bebeii aveau 3 cm fiecare, dadeau din manute, la batea inima cam cu 180 batai/min. A fost frumos. Sper din tot sufletul sa vedeti si voi asa ceva la eco cat mai repede.
"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown
10+
cipcirip spune:
Iuca vreau sa stau acasa pt ca data trecuta ma durea burtica dc stateam mult in fund shi cum ma ashezam imi trecea. Cred ca a vrut sa se implanteze dar a gasit un loc mai prost. Vreau sa incerc shi asa , sa fac tot posibilul sa se prinda shi oricum nu mi-am luat decat 5 zile de concediu anul ac, deci am de unde sa iau.
Pupici pt samburei shi unul pt tine
Dupa calculele mele la sf lunii tb sa fac inseminarea dc imi vine la 28 zile CM-ul.
Cirip
iaura21 spune:
magduta,cipcirip, iuca, dodo multumim pt. urari
cipcirip eu nu fac inca cu donator , cel putin asa sper , am intrebat pt. o eventualitate nefericita ,suntem la limita deocamdata cu spermograma ceea ce ma face sa fiu putin mai pesimista si sa ma gandesc la toate optiunile...bine, stiu ca urmatoarea ar fi FIV cu biopsie dar cel putin pt. mine (pt. sotul nu stiu)ar fi mai aproape IAD, dar deocamdata nu ma gandesc la niciuna... eu sper sa fie buna sperm. si sa mai fac inca vreo 2-3 asa
sper sa nu fiu privita ca un intrus aici dar eu m-am simtit f. bine cu voi si vreau sa mai stau
pt. voi ,poate mai alungam ploaia
"Toate visele le putem transforma in realitate dar mai intai trebuie sa ne trezim din ele"
roxy79 spune:
bytzi iubita nu stiu sal activez ca asi fi facuto cu drag dar daca nu te deranjeaza scriemi e-mail pe care il ai tu si putem ceata daca iti face placere binenteles astept sami raspunzi
pupici tuturor fetelor ca inca nu va cunosc bine si va multumes ca mati primit printre voi.....
bytzi spune:
iaura nu te alungam daca ati place la noi,eu primele 3 IA le-am facut pe ciclu natural si aveam cate un folicul de 20 la prima ,20 la a 2a si 23 la a 3a asta pe ovarul stang...la a 4a am facut stimulare cu closty jum pe zi din z3 pana z7 si am avut un folicul de 18 an z12 si luna trecuta cand am facut stimulare cu 1 closty am avut un folicul de 20 in z 10 si sa spart si nu am apucat sa fac inseminarea la dr Dracea.....de aceea mi-e un pic frica sa nu fac hiperstimulare ca aveam foliculi buni si pe ciclu natural,azi ma duru si burta si am avut intepaturi pe la ovare si putin umflata,dureri de cap ...acum mi-a mai stat sper sa fie bine.....
fetelorva multumesc la toate pt sustinere,ma bucur ca aici am pe cineva care se gandeste la mine....ca an rest nu stie absolut nimeni....deci maine plec an concediu,ne auzim duminica sper cip,iuca,dodo,magduta,simonete...
roxy79 spune:
dragutelor imi cer scuze ca dau buzna asa peste voi dar am si eu o rugaminte la voi mare mare...imi puteti scrie si mie cit costa o injectie din acea care se fac in burtica ...
cit ar fii costul uneia si daca sunt mai multe categori care se fac pentru FIV CU DONATOARE,astept cu nerabdare raspunsurile voastre....
Bytzi concediu placut ma rog sa fie cu roade sa te intorci graviduta inapoi asa doresc tuturor sa fiti gravidute ...
anamy spune:
buna fetelor
eu imediat ma duc la dr ca e de garda sa vedem daca a mai crescut ceva pe acolo,sant in z 15,un singur folicul am mai mare,restul multi si mici.
iaura iti scriu pe mess cand voi face IA si ce noutati mai am.
succes maine la sibiu
fetelor succes si voua si haideti cu 2 liniute
eu cand am facut stimulare cu o tableta am simtit ca se lucra ceva pe acolo,iar acum am facut stimulare cu 2 tab clomi,simt f f ftare,o tensiune la ovare si la burtica!!