FIV sau inseminare cu donatoare/donator - cap 10
Raspunsuri - Pagina 12
bytzi spune:
roxy eu stiu cam asa :gonal F75ui=75ron,puregon 50ui=120ron,menopur75ui=85ron-pt stimulare si depinde cate fiole ati da pe zi,pt inhibare diphereline 0,1mg 15 ron,dipherelinede 3,75mg 53 ron ,acum depinde de dr ce si cat ati da...
bytzi spune:
dodo eu sant f multumita de Ispasoiu deocamdata ,cand voi veni ati voi spune mai multe,da si cica se ajuta unul pe altul...voi vedea si ati voi spune,apropo si Iuca a zis ca i s-a parut ok Ispasoiu
bytzi spune:
roxypt PM te loghezi si amn parte stanga scrie mesaje private,dai clik si apoi ati apare an dreapta sus niste casute si acolo dai clik pe obtiuni si accesezi PM ,succes
simonete spune:
BYTZI , IAURA , va doresc mult noroc la Sibiu, sa va intoarceti gravidute. Asa cum a zis si CIP, sa ne mai pastrati si noua niste , din aia danezi .
bytzi spune:
simonete doar eu sa-ti pastrez ca iaura a zis ca nu-i trebuie ,stai linistita ca eu vreau doar 1 sau 2cel mult si nu am nevoie de toti danezii
cipcirip spune:
Bytzi si Iaura succes maine la eco , sa avetzi foliculi frumoshi .
Roxi hai poate reusheshti sa-tzi faci PM, e bine sa ai pt ca nu poti spune chiar tot aici . Tu nu cred ca vei face tratam cu ac injectzii, tu cred ca vei lua pastilutze pt endometru.
Edit. Bytzi ai un PM
Cirip
roxy79 spune:
iubita nu reusesc sa gasesc unde sa ma loghez ...
iti multumesc din suflet pentru ajutor aveam mare mare nevoie....
BYTZI esti o draguta ...va doresc tuturor numai bine si teste cu 2 liniute..
roxy79 spune:
cipcirip eu vreau draguto dar nu reusesc ma puteti ajuta va rog din suflet eu am incercat dar cred ca caut unde nu trebuie ca nu am reusit sa intru ufaaaaaaaaaaaaaaa ce grea sunt de cap
cipcirip spune:
Simonete cred ca in jur de 45 are. Nu shtiu exact dar asha pare. Tu te-ai programat la ea?
Roxi nu te mai panica ca o scoatem noi la capat.
Deci :
1. tb sa fii logata
2 .in meniu dai click pe mesaje private
3. dai click pe Options
4. bifezi activeaza mesaje private shi mai bifezi sa te inshtiinteze pe mail at cand primeshti mesaje privat
5. click pe Trimite modificarile
Succes!!! Apoi te invatz cum sa repari pagina care o latzishi cat o placinta.
Cirip