FIV sau inseminare cu donatoare/donator - cap 10
Raspunsuri - Pagina 10
iaura21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anamy iaura21 am fost la eco azi,foliculul de 8 mm a ajuns la 13-14 mm iar ceilalti vreo 5 la nr sant de 10mm. dr zice ca nu e bine sa mai creasca ceilalti si sigur nu se vor sparge,dar cel de 14 va ovula.si am mai inteles ca e bine ca e numai unul mare,mai multi nu e bine asa a zis.si s-ar putea sa fie ceva endometrioza care nu lasa foliculii sa se dezvolte ceva de genul a zis. eu cred cu totul altceva,ca de fapt e un pic de hiperstimulare,nici decum ovare micropolichistice sau endometrioza.nu stiu ce sa mai cred de fapt!!!! luni ma duc iar la eco dupaamiaza,sa vedem daca a mai crescut cel de 14mm. pooooop,iti tin pumnii marti,macar tu sa vii cu vesti mai bune ca eu |
anamy poate creste foliculul si vei face IA , eu cred ca ovulezi mai tarziu si are timp sa creasca , oricum s-a ingrasat destul de bine in 2 zile
distractie faina la nunta
http://tt.lilypie.com/pNdSp3.png
eva47 spune:
Buna fetelor!
din pacate si eu sunt o candidata la IAD,dar fara rezultat pana acum.
Am facut la Giulesti,iar acum la Budapesta.
IUCA am si eu o intrebare pentru tine:ce tratament ti-au prescris cei de la Sibiu dupa inseminare?Pe langa utrogestan ti-au mai dat si altceva?
Multumesc!
eva
bytzi spune:
simonete am zis am zis asa e Giulestiul azi e una maine nui alta si asa trec anii....nu mai insista pe Giulesti,mergi la Sibiu e mai scump dar cred ca se merita,eu voi face cu Ispasoiu,e un dr f dragut tanar(31 ani) si atent(vorba sotului-decat batran si plictisit mai bine tanar ca e atent ,doar are an fata o cariera),daca vrei la el te va chema f repede si ciclul urmator deja vei ancepe....despre injectii nu-ti fie frica ca chiar nu dor,eu nu am pus an viata mea mana pe o seringa si mi-am facut curaj si am facut-o singura.....pe mine ma doare vre-o ora dupa ce o fac pe la ovare si ma ia cu slabiciune.....an rest e ok nu mananc mult,nu ma balonez cum mai auzeam....a si eu cred ca e mai bine sa faci stimulare cu produse care contin hormoni(FSH,LH) decat cu naturiste...daca vrei ceva contacteazo pe Miki pe PM ca e o draguta si te ajuta
iauraa pai nu esti mult anaintea mea ,eu marti sant z 9a,tu ce productie aveai de la gonal....
bytzi spune:
a simonetepai mie mi-a dat din z3a sa fac gonal si pana merg la Sibiu an z 9 cine mi-le facea....poti sa le faci la o asistenta la tine an oras dar eu nu am vrut sa stie nimeni ce facem ,stim doar noi 2 ..am facut 4 IA si nu a stiut nimeni doar voi de aici si chiar mi-a prins bine niste prietene de suferinta catre chiar anteleg situatia ....cateodata nici pe aici pe la alte subiecte nu gasim antelegere daramite prin preajma noastra unde toti fac copii cu duroaia
simonete spune:
BITZY , mi-ai dat curaj, multumesc. Daca zici ca nu se fac asa greu o sa le fac singura, ce nu facem noi pt. a fi . Daca marti e z9, inseamna ca sambata sau duminica faci inseminarea ? Ai ales deja donatorul ? Daca zici tu ca Ispasoiu e asa dragut poate merg la el, ca am auzit ca dr. Chicea (parca asa-l cheama) e f. solicitat.
iaura21 spune:
BYTSIeu am avut dupa 3 gonale- 5 foliculi de la 17 pana la 20 in z 12 si endometrul de 8,5 si am facut IA in z 14 sau 15
eu nu simt nicio miscare prin burta dupa ce le fac dar eu niciodata nu mi-am simtit ovarele....
chiar , cand se alege donatorul?
uaaaau , dr. e mai tanar decat mine
poate vb. cand ne intalnim la sibiu
eva si ai rezultatul de la budapesta?
"Toate visele le putem transforma in realitate dar mai intai trebuie sa ne trezim din ele"
bytzi spune:
iauranici eu nu stiam ca are 31 ani ami spuse cip dupa ce am venit acasa,dar el ma antreba "31 ani ai ?"(adica eu)si nu stiam de ce ma antreba....mie mi-e cam frica ca atunci voi avea 6 injectii facute si poate e prea mult....cat despre donator atunci al vom alege ,tre sa-mi fac si eu RH-ul acolo ca nu-l am facut....spert sa gasim unul pe placul nostrusa stiti ca mi-e un pic frica de cum se va simti sotul cand ne va pune tabelul an fata ,ca pana acum nu am fost pusi an situatia asta
iauradaca vrei sa vorbim sa nu pomenesti de donator sa nu se simta sotul meu prost,de asta nu am vrut prima data sa ati spun la ce ora am programare ,apoi ti-am spus ca am crezut ca nu ne mai antalnim,dar acum asta e...simonete si eu tot la Chicea voiam dar daca atunci l-am nimerit pe prof Sthromer si Ispasoiu era acolo ne traducea,el ne-a facut reteta si am vazut ca e un dr deosebit ...si sa-ti spun sincer eu l-am sunat de vre-o 3 ori pana acum cu racelile,lombosciatica mea ca mi-a dat tratamente si sa ami spuna daca pot sa le fac si tot timpul a venit el si a vorbit la telefon,e f dragut si vorb asa frumos de ati intra la suflet....pe Chicea nu l-am vazut pe acolo...
iaura21 spune:
bytsi stai linistita ca de aceea te-am intrebat dak vrei sa vb. , oricum nu pomeneam de donator ca imi inchipui cum se simt sotii, nici eu nu am spus la nimeni ca s-a inrautatit spermograma ,fara sa zica ceva sotul meu ...
chiar ma intrebam d c ma ignorai cand intrebam de programare... dak vrei sau dak nu vrei sa vb. nu-i nicio probl. ,mai bine vb. aici unde nu ne stie nimeni
sa nu-ti faci probleme ca ar fi prea multe gonale, nu stiu cu ce ai facut tu stimulare inainte sau dak ai facut...eu de ex. am facut o prostie la a2a inj. am varsat pe jos jumatate din ea si am facut doar ce a mai ramas si ma tot gandeam dak sa mai fac 1 in plus sau s-o las asa si am zis ca poate asa a vrut DD ,vedem noi ce productie o sa avem aman2
adik donatorul se alege in z IA?
la toate si duminica placuta dak se poate cu ploaia asta
"Toate visele le putem transforma in realitate dar mai intai trebuie sa ne trezim din ele"
@dodo@ spune:
bytzi, citesc zilnic ceea ce faci si ma bucur ca totul decurge bine pana acum. M-am hotarat si vreau sa-mi fac o programare la Sibiu sa-mi zica si mie ce analize trebuie sa refac si la inceputul anului viitor sa fac si eu IAD. Nu prea stiu la ce dr sa-mi fac programare, vad ca tu esti foarte multumita de Ispasoiu .Sa merg la el sau la Chicea? Parca zicea Cipcirip ca lucreaza in echipa, nu?.Te pup si spor la injectat. Iti timit un PM.
iaura, simonete, multa bafta si voua la Sibiu si va doresc sa reusiti din prima ca sa ma pot duce si eu optimista acolo.
cipcirip spune:
Bytzi, Iaura succes la Sibiu shi sa va intoarcetzi cu bbi in burtik. Sa-mi mai lasatzi shi mie gigei.Iaura in ziua cand faci pregnylul tzi se va da o lista cu donatorii disponibili din stoc shi pana a 2-a zi avetzi timp sa va hotaratzi care e mai potrivit.
Fetelor eu fac conserve de aceea nu prea mai pot intra pe aici, vreau sa fac shi curatenie generala k sa nu mai depun nici un efort dupa inseminare , pt k vreau neaparat sa raman . O sa-mi iau concediu de odihna vreo 7 zile din ziua a-6-a de dupa inseminare .
Simonete eu maca am luat shi am facut 2 foliculi frumushei. Urmatoarea inseminare o sa fac Menopur pt ca sa-mi creasca shansele , poate se prind shi la mine gemeni cu toate k nu prea ash vrea. Mi-e frica de sarcina multipla.
Dodo felicitari ca te gandeshti la o noua incercare.
Monty ce mai zici?
Moniland?
Dma ce face bb?
Eva Bine ai venit! Nu e o urare prea frumoasa ca intri in clubul nostru dar aici te vei simtzi bine shi vei trece mai ushor peste ac pb comuna a noastra. Vrei sa te trec pe prima pagina? Dc da da-mi cateva informatzii .
Cirip