FIV sau inseminare cu donatoare/donator - cap 10

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy79 spune:

cipcirip nui am deloc asa mam nascut eu pina la 24 ani nu am avut cm ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

bytsi eu n-am inceput inca inj. (dar am mai facut deci stiu cum sa le fac)si merg tot marti la ora 1 la sibiu , poate ne vedem iarasi, tu ti le-ai facut in burtik sau intramuscular,eu in burtik ...

iuca ma bucur ca sunteti bine si ai avut bucuria sa-i vezi cum misca...bucurie pe care ne-o dorim toate de aici

anamystiu ca ai fost la eco , hai sa vb. pe mess

http://tt.lilypie.com/pNdSp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

iauraiar mi-ai luat-o inainte eu am la 1.30,adik asa am vrut eu ca facem 7 ore pana acolo si nu voiam sa plec noaptea....gonalul al fac an burtik, sper sa fie bine pana atunci voi avea 6 inj de gonal facute,mi-e cam frica caci nu stiu cum raspund la gonal....

cip,iuca
si celelalte fete
roxy activeazati PM sa mai vorbim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

iaura an ce zi a CM esti marti,atunci faci prima eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonete spune:

Buna fetelor! Va pup pe toate .Nu am facut inseminarea pt ca foliculul a fost prea mic si trebuie stimulare . CIP se pare ca ne tinem de mana pt. ca si tu ai zis ca amani inseminarea....Oricum ....Adio Giulesti........Sibiu sosesc !!! BITZY, mi-e groaza sa-mi fac injectiile singura, acolo nu are cine sa ni le faca? contra cost desigur. Tineti-mi si mie un loc liber la Sibiu ca vin . Cam dupa cat timp de la telefon v-a chemat pe voi la consultatie ? O sa sun marti sau miercuri si cred ca ramane pe noiembrie...BITZY sa fie cu noroc marti .

Mergi la inceput

Dar vreun trat. naturist pt a avea foliculi mai mari si" sanatosi" ,nu stiti ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bytzi

iaura an ce zi a CM esti marti,atunci faci prima eco

voi fi in z 10 si este prima eco
azi fac a 2a inj. si ma gandesc sa fac in coapsa ca in burta ma cam pisca (mi-e cam frik de inj. desi fac altora si mie de vreo 12 ani)
apropo , am intrebat la sibiu cat costa pregnilul si a zis as. ca 20 de lei desi am vazut pe la alte subiecte ca deja se face bisnita cu el si se vinde si triplu, looool
simonete eu cred ca vitex fruit ar fi bun pt tine , te asteptam la sibiu
la toate

http://tt.lilypie.com/pNdSp3.png

Mergi la inceput

Multumesc IAURA, eu am mai citit pe aici si am vazut ca Vitex e mai mult pt. faza foliculara , daca ai progesteronul scazut, mie imi trebuie pt faza foliculara, sa mai "ingras" foliculul. De care sa iau? Ufff, sunt confuza si as vrea sa-mi cumpar chiar maine si sa incep. CIPI , tu nu ai luat nimic naturist?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamy spune:

iaura21 am fost la eco azi,foliculul de 8 mm a ajuns la 13-14 mm iar ceilalti vreo 5 la nr sant de 10mm.
dr zice ca nu e bine sa mai creasca ceilalti si sigur nu se vor sparge,dar cel de 14 va ovula.si am mai inteles ca e bine ca e numai unul mare,mai multi nu e bine asa a zis.si s-ar putea sa fie ceva endometrioza care nu lasa foliculii sa se dezvolte ceva de genul a zis.
eu cred cu totul altceva,ca de fapt e un pic de hiperstimulare,nici decum ovare micropolichistice sau endometrioza.nu stiu ce sa mai cred de fapt!!!!
luni ma duc iar la eco dupaamiaza,sa vedem daca a mai crescut cel de 14mm.
pooooop,iti tin pumnii marti,macar tu sa vii cu vesti mai bune ca eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamy spune:

apropo azi e ziua 13 la mine si halal productie mai am.la voi fetelor cum e?

Mergi la inceput