Pepenasi de iulie-august 2008 (10)
Raspunsuri - Pagina 4
Gabriela82 spune:
Capri eu n-am patit ce descrii tu. multumim de aprecieri, pupam cuceritorul Matei si Ilincuta.
multumesc fetelor care ne-au urat sanatate, pama la urma nu era un simplu rosu in gat ci rubeola.
GABRIELA
de IRINA PAULA (02.07.2008)
dana81 spune:
Buna seara mamici
Intru pe fuga, am apicat sa va citesc, dae sa scriu mai greu...avem niste maraieli in program, mai ales intre 1--3 noaptea...plus pregatirile cu botezul...
Diarux multumesc ca ai pitici ca asa mai imi rezolv si eu nelamuririle
Capri si mie imi place mult poza aia
MADA
Oanasm si Clara are ganglion si am mai spus aici ca i-am facut exudat si i-am gasit streptococ auriu si am luat antibiotic
Raul sa se faca bine, nu intra in panica, asa lupta organismul lui
Narci bucatica...zici, mmmcopii cu gusturi fine
Denisa tu esti o suuuper mamica, asa cum te descurci singura...
eu una nu as fi putut
, capul sus!!!
Bujo fain rau Filipocu tau, si Clara mea e tare friguroasa ca mine de altfel, si sunt nevoita sa o imbrac binisor si in casa...
Nu mai stiu ce tb sa mai scriu...
revin, ma duc sa pun si o poza cu invitatia de botez pe picassa daca reusesc
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
oanasm spune:
seara buna tuturor!
multumim tare tare mult de urarile de bine!
ganglionul parca se retrage incet
si am impresia ca nu mai e rosu gatuztu!
biri
si merci frumos! chiar asteptam de la tine un feedback linistitor
tzuc fata!
camy iti urez si eu La multi ani cu sanatate si pace sufleteasca!
rontzule ce a crescut David!!! asta da! felicitari pt botez! sunteto tare frumosi!
dyanira si noi luptam cu colicile..am incercat si noi ceai..apoi infacol..bgripe water..sabsimplex...amelioreaza ceva..dar nu de tot..eu ii mai pun ceva cald pe burtica...in rest, si Raul se screme exact la fel! asta e..trecem noi peste ..cu muuulta rabdare!
da' cu boti ce o fi? sau n-am vazut io mesajele ei?
bujoreato wow..si Filip al vostru a crescut mey..ca Fat Frumos!
iooi..si mai vroiam sa scriu...da' deocamdata atat mi-a venit in minte 
io maine dau o fuga in ungaria..la pediatrul de acolo sa-mi dea o hartie prin care pot urgenta actele la Bucuresti pt transcrierea certifcatului de nastere ...ca tampesc asa..ca nu-l pot duce dincolo la dr in caz de ceva...ca astia aici...sunt horrorrrrr!!!
am si avut cu ganglionu asta niste experiente mai mult decat neplacute cu sistemul de sanatate romanesc....asa ca o sa-l inscriem pe Raul la dr din ungaria, care nu ma cunoaste dar a fost un om jos cu palaria...in ziua in care spitalu din sm (sectia pediatrie) mi-a inchis telefonu in nas...na..in fine......
ce parere aveti de vaccinul pentaxim dar de euvax? l-a facut careva?
dana merci de raspuns! Clara afaacut si febra? ca dr de aici a zis ca daca nu face febra nu-i face exudat...la voi s-a retras ganglionul de tot? in cat timp? asteptam poza cu invitatia
...ca io am intrat deja pe picassa..da' n-am vazut-o!
pupez toate ceata!![]()
Oana
de
Raul
filmuletz bb
Carmenela spune:
Fetelor, veselor,
as usual, intru scurt, ca vizitele scurte sunt cele mai placute.
Am avut oaspeti ieri. Niste prieteni dragi, dragi, dragi. Ne-am simtit foarte bine si am cazut lati de oboseala la sfarsitul zilei (ne-au sunat si ne-au zis ca si ei..)Pana si cainii erau obositi, probabil de la cat au pofit la bucate si cat s-au agitat sa ne arate ca merita sa haleasca ca disperatii.... Reactie normala la vederea fetei... Chiar unul din ei mi-a zis ca se astepta la mai rau la cat de suparata eram...
Pai.....mai rau, adica sa nu aiba cap, sau cum?
Realitatea e ca neavand si gura de lup (adica are cerul gurii), nu e forma aia cea mai nasoala.....eh...Hai sa nu mai intru iar in detalii, ca devin penibila.
Sa va multumesc tuturor pentru urari si pentru incurajari, sunteti toate (din umbra sau din soare) niste scumpe.

. Povesti din padurea verde cu cainii mei am nesfarsite...pe bune. oate una si una.... As putea sa spun o poveste pe zi si nu v-ati plictisi(decat de mine, poate). Am caini dementi, asa sunt afghanii si da...sor-mea, piticoasa, are dreptate, e nebuni si sinucigasi. Mai sinucigasi noi...ca i-am luat, desi stiam cum sunt...

![]()
Acum insa nu prea imi arde de povesti, sunt ingrijorata...dar pe bune, pentru altceva. Am senzatia ca raceste....Ca raceste nu ar fi nimic, ca pana la urma toti bebeii racesc.. Ma apuca panica ca nu o pot tine intr-o sanatate perfecta pana la operatie....ca dr mi-a zis ca nici sa ii curga nasul nu are voie, ca se amana... Apoi...fa tu asta cand vine toamna, adica a venit...si vine si iarna....
Nu a mancat nimic de azi dimineata de la 11, desi s-a trezit la orele ei de masa...Refuza sa pape. Am crezut ca o doare in gat, ceea ce e inca posibil, insa nu e rosie... Nu are temperatura (inca) si dupa o repriza de plans de e stacojie, refuzand sa manance, adoarme pentru inca 3-4 ore.... Nu stiu ce sa fac. Stiu ca trebuie sa o hidratez, dar refuza orice, si ceai, iar apa.......e acid sulfuric, deci nu se pune... Am sunat-o pe doctoreasa.....zice ca o sa o razbeasca foamea si o sa pape diseara si sa o sun maine daca e nevoie...sa mergem cu ea la spital... Zice ca la noapte poate va face febra si sa fiu pregatita..

Ce sa fiu pregatita, nene, ca imi tremura picioarele....
aveti fro sugestiune, ceva? Fro incurajare, o floricica, un pupic, un ciocan in cap pentru o mama nebuna? Cum naiba fac sa o tin intr-o sanate excelenta, daca eu la o lunao am racita deja?
Pup u ol.
decat sa nu stii nimic ....mai bine sa stii putin...(prietenii stiu de ce...)
Mami de Allegra Cara, o regina in devenire...
Carmenela
vias spune:
daca sunteti curioase ce am facut azi....m-am certat f tare4 cu Cristi...baiatu' si-a cumparat adidasi si 2 sticle de vin, nu mi-a zis nici la multi ani...ce sa mai zic de cadou sau flori...si uite adsa ziua mea de tot c...
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
bujo spune:
Oana noi facem pentaximu. Maine mergem la vaccin. Noi le-am luat pe toate pt anu asta si le tinem in frigider pe usa.
Ruxi si la noi miroase la urechiuse si sa mor ca ma chinui sa-l curat klumea. Fontanela e normal sa se zbata. Cu agitatu... si noi facem ca toate animalurile si cand epuizez glasu il mai las sa raguseasca si singur fara acompaniament
cu vigantolu nu te stresa, nici io nu nimeresc tot timpu numa 2, mai scap si 3.
Maaaah si mie asa imi place sa stiu etimologia cuvintelor. Si de cand am invatat greaca am descoperit ca o gramada de cuv romanesti se trag de acolo. Ma bucur ca un copil mic cand imi dau seama![]()
Fost la Camy, papat praji buuuuuna rau.
bujo mami de Filip
album de nunta
puiu Filip
bujo spune:
Carmenele mie mi-a zis pediatra ca la raceala refuza sa pape si trebe musai hidratat ca de la febra se dezhidrateaza si poate face convulsii. Daca refuza bibe dai cu lingurita, incet incet, cate-o lingurita si presezi pe limba si atunci n-are de ales si inghite. Sau cu seringa, da nu garantez ca inghite. Da cu lingurita daca presezi pe limba nu mai poate da afara. Daca face febra trebe neaparat s-o hidratezi, ca sa nu mai zic ca tre sa se si hraneasca. Cand e operatia?
Multa bafta, suntem aci
bujo mami de Filip
album de nunta
puiu Filip
oanasm spune:
carmenela na ca io nush ce sa-ti zic..cum sa faci cu fiita! da' zic si io ca o sa pape ea pan' la urma! e musai! io vreau sa te tzuc si sa te incurajez! eh..daca a racit nu e vina ta mey! asa-s bebeii mai racesc...mai un alta..bine ca nu a facut febra! (numai maicamea mi-a zis"aa..dra prea iute a facut rosu in gat..la 3 saptamni"..na..de parca io vroiam..sau de parca trebuia sa faca dar nu la 3 sapt ca la 6

)
bujo aha...ce inseamna ca aveti pe tot anul? adica cate cutii ai? si la ce pret le-ai luat?
Oana
de
Raul
filmuletz bb
Dianami spune:
La multi ani, Camy! Sunt alaturi de tine din tot sufletul! 
La multe luni si pepenasilor aniversati astazi! 
Am pus poze
.
Diana, mami de
Andrei (23.06.2008) si Iulia
(15.07.2005)