Pepenasi de iulie-august 2008 (10)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Oana, am 4 cutii de Pentaxim + 2 de Euvaz (antihepatita B) si am dat 525 lei. Sunt toate vaccinurile pana la un an. Cele pt hep B erau bonus. Le-am luat de la medicu de familie.

bujo mami de Filip
album de nunta
puiu Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Diana M ce copii reusiti ai, si Andrei mi se pare ca e cap taiat tu
Oana abia astept sa mi spui ce a zis medicul din Ungaria despre ganglion, sa ma mai lamuresc si eu

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Buna fetelor!
Eu din pacate nu am reusit sa ajung la Baby Expo din cauza ca am avut musafiri si am fost si la socrii.
Rontzy ce poze frumoase am vazut micutul David,mi-a placut foarte mult si marturia.
LA MULTI ANI CAMY ! Sa fii fericita!
MIKYCRIS ma bucur mult ca Dilara se simte mai bine.
Diana ce familie superba ai!

Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

la multi ani,cami!sa dea dumnezeu ca la anul sa ai o aniversare mult mai fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

"La multi ani!" Camy

Caprioara ce browser folosesti? Te intreb pentru ca eu patesc frecvent asa cand folosesc explorer si cand deschid modzila sau google crome merge struna...

diarux, apropo de jucat. Eu ma joc cu Matei si ii place teribil.Sa-ti povestesc in mare cum. Iau de la Stefan cate un papitoi, de exemplu ii place un catel dalmatian pe nume Lacky .Il asez in cosuletul de masina si ii tot arat catelusul miscandul usor si uneori ii iau manuta lui si il ajut sa atinga jucaria. Fac chestia asta cam de 2 saptamani si binenteles ca nu rezista mai mult de 10 minute. Insa...ieri surpriza: A intins usor manuta dupa catelus! Mai avem un clown simpatic si colorat cu care ne mai jucam. Sau cel mai mult si mai multii place oglinda din patut!Este fascinat de ea si in ultima vreme mai bine de 10 minute, de exemplu chiar acum dupa baita fiind satul este in patut si se joaca cu oglinda cam de 15 minute bune.Gangureste de zor la mutrisoara lui si e haios foc!

Lui Matei ii miros piciorusele! Desi vorba voastra...il spal au un miros usor de transpiratie. La gat nu l-am mirosit da sigur ii intra laptic pe la cute si daia miroase.

Cu Vigantolul...eu am mai scapat si cate 3 picaturi si nu cred sa aiba ceva, si la Stefan idem .

Daca o fi fost puseu ce a avut saptamana trecute de ieri incoace sa linistit seara si este tare cumintel...in schimb nu prea mai doarme peste zi. Nu va spun ca vineri Stefan a fost acasa si Matei a dormit 30 de minute de 2 ori iar seara a fost rupt de oboseala a plans de abia la linistit tati care este expertul in linistit bebei Io cand este asa de obosit nici nu ma bag sa-l iau in brate...tati il culca io numa il hranesc si asa...mi-l agata de san pe cand este adormit ca altfel eu nu pot ca imi urla si racneste ca din gura de sarpe.
Astazi in schimb a fost fff activ, vorbaret si jucaus, a dormit un somn sanatos de la 1 pana pe la 4 dupamasa si in rest a motait cate 15 minute dupa supt.

O seara placuta in continuare si sa auzim numai de bine!

Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008)
expozitia de lucrari
castelul de zapada

construim

"gradina de flori" - noi constructii
Alexandru Matei - poze - BOTEZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

DiaFilipas Delia e in clasa a cincea.
Tecky

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

LA MULTI ANI FERICITI DRAGA CAMI,MULTA SANATATE SI PUTERE SA-TI DE-A DUMNEZEU SA POTI MERGE MAI DEPARTE PE DRUMUL VIETII CARE ESTE ANEVOIOS UNEORI ,DAR CU SPERANTA SI CREDINTA APARE SI LINISTEA MULT ASTEPTATA!TE PUP SI TE IMBRATISEZ CU DRAG.
Raportam si noi o seara mai linistita ca de obicei in sensul ca dupa baita de la 8.30 motaim pe pat dupa papa iar acum am pus-o in carucior deci pe moment am scapat de leganatul in brate,a adormit leganata de carucior.Sa vedem pana la 11 ce-o mai fi ca mai e o ora.
Am VRUT SA VA INTREB CUM ESTE LA VOI VACCINUL DIN MANUTA,ALA DE RAMANE SEMN SI CAND E MARE?Ca la`noi era rosu de cateva zile si acu e negru parca ar coace.Sincer nu mai stiu daca asa e normal parca mi-i s-a sters din mem tot de cand era Bogdan mic.HELP PLS
Si noua ne miros piciorusele a transpiratie hihi desi suntem fetita si desi ne spalam.Ce-am mai ras cu Adi cand am descoperit.
Diaruxu,e normal sa de-a din maini si din picioare si sa aiba chef de vorba si de joaca.Eu cu Deea joc sah uneori:)))mai glumim si noi ce sa si facem cand dorm pruncii?
Gata ma opresc si incerc sa ma uit si la poze daca reusesc azi daca nu maine.
Noapte buna!

Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

ladymina77 dar ia copt vaccinul? La Matei ia copt fff tarziu, cam dupa o luna si eu ma asteptam sa-i coaca la cateva zile. Daca incepe sa-i coaca e ok, nu e nevoie sa-l dai cu nimic, il lasi sa-si faca damblaua si trece de la sine in cateva zile.

Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008)
expozitia de lucrari
castelul de zapada

construim

"gradina de flori" - noi constructii
Alexandru Matei - poze - BOTEZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

DIA it helped! Daca mai sunt si altii in situatia mea...ma linistesc.

NARCISApai uite ca voiam sa-ti scriu ca noru'mea e bine , doar maica'sa are probleme. da' uite ca au aparut si astea intre timp...Of! sper sa nu fieb raceala si sa-si revina repede, ca numa' de asta nu mai avea nevoie acum! si ma enerveaza ca nu opot sa o ajut cu nimic.

SOR'MIAAAAAAAAAAA!!! da cum sa fi racit? de la cine sa ia? ca doar afara nu ai scos-o...banuiesc ca in casa e cald...Of...Preferam povestea cu afganii sinucigasi...[pup fata sa fie bine! si de la ANDREI un pupic!

DANA] in sfarsit imi apreciaza si mie cineva piticii!!!. Asa ma bucur si io cansd mai intreaba cineva ceva ce ma streseaza si pe mine.

BUJO Pai daca suntem "limbiste" amandoua..Ce interesant trebuie sa fie sa stii limba greaca!!!

TECKY auzi ca cica nu ai pierdut nik la expo! deci...

OANA ma bucur sa te citesc si ca esti ok.

MINAm-as juca si eu cu el...ceva mai construcitv...niste comentarii literare ceva...o lectie la harta cu tac'su.... ei ...da nu creste el oleak sa stam in funduletz si noi....

ANA_A ms de sfaturi

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

ANA_A la care vaccin te referi? l;a ala din maternitate? sau la ala de 2 luni? ala din matyernitate la mine abia acum se contureaa. e o pata maronie. inca nu a copt da m-a avettizat dr ca o sa coaca si sa il las asa.
Cat priveste vaccinul de 2 luni cum se cheam,a exact? ca am inteles ca sunt 2 variante? pentaxim si infarix? sau cum e? sa ma apuc si eu sa-l caut...

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput