Pepenasi de iulie-august 2008 (10)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michellab spune:

Buna fetelor
Sa stiti ca va citesc si sunt la curent cu toate numai ca nu am timp de scris pt ca Raisa e foarte plangacioasa (o fi vreun puseu?) vrea numai in brate si cand doarme cate putin fug repede sa fac cateceva prin casa.
Sa nu credeti ca am disparut.
Va pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Buna fetili,

Hop si io pe la voi. Vazut poze noi cu pepenasi azi .

Ana_a, da mai, folosesc internet exlorer . Deci asta era .

Mada, sanatate multa!

Locca, Cristina, Sun, sa va fie de bine concertul !

Aici e momentul sa precizez ca din greseala am reusit sa ma intalnesc cu vecinica Locca in parc, ieri pe la pranz. Noroc ca am recunoscut-o io din poze, ca ea trecea pe langa mine mormaind ceva in barba cum ca o fi bine sau nu cum a imbracat fata .

Boti, te refaci dupa petreceri??? si asteptam poze

Io azi am avut mai multe teme de facut cu Matei, si inca nu-s gata. Trebe sa continuam pe seara (mai avem de colorat), pen'ca el acum a trebuit sa plece la inot (cu mama). Iar fata mi-a stat treaza mai tot timpul. A fost cam greu sa impac si capra si varza toata ziulica . Cand se intoarce Matei trebe sa o scot si pe ea afara, si sa profit sa facem si ceva cumparaturi, ca nu am cu ce-i da pachet maine la scoala baiatului.

Acu maraie iar Ilinca, in semn ca nu-i bagata in seama destul: e pe genunchii mei dar nu-i si gadilita . Deci fug sa ma execut.

pup you al,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Fetelor, ma bucur ca v-a priit concertul

Turtu, pai deocamdata tu esti cea mai importanta jucarie pentru ea...Si cred ca asa va fii si cateva luni de acum incolo.Mai ai rabdare cu caruselul, de pe la 2 luni asa, o sa inceapa.Eu de alaptat alaptez unde o apuca...Si in intalniri, si pe terasa, si in mall-uri, si pe strada.Nu ii dau biberon pentru ca asta afecteaza alaptatul...Asa ca....

Capri pai daaa, te vrea Ilincutza numai pentru ea

Ne pregatim sa mergem la vaccin

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais

Caruciorul rosu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Salut fetele!

In sfarsit apuc sa scriu, ca a venit buni si a preluat fata, care desi e obosita, nu vrea sa adoarma...si aseara a facut la fel...de-abia am culcat-o ca iar a avut program de urlat...

fetelor, am si eu niste intrebari:

1. Aseara Miruna a prestat un kk mai consistent(tot moale totusi) si verde...o fi normal? Ca era de obicei galben...sa fie de la formula care i-o dau completare?

2. E ok oare daca beau cafea 3 in 1? E mai slaba decat cea normala, nu? Hmmm...sper ca nu de la cafeaua mea nu doarme...

3. Cam pe la cate luni scapam oare de scrmete, facut kk cu mari dificultati,crampe/colici? Ca asa se chinuie saracutza...

4. Sanii trebuie sa fie relativ tari, cand sunt plini de lapte? ca eu nu i-am avut asa decat de 2 ori...in rest sunt foarte moi...oricum se pare ca incet incet imi pierd laptele, ca tre sa-i dau tot mai des completare...asta e, sper sa pot sa-i dau mixt macar pana la 6 luni...

O sa incerc sa si raspund la mesaje mai tarziu, acu' fug ca nush ce-i cu mutza...e rupta de oboseala si nu adoarme!! Nu stiu ce sa-i mai fac!! Ceva sfaturi??

Dia mami de Miruna 15.07.2008

poze
poze burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serenity90 spune:

Fetelor din buc, prin ce parcuri bantuiti? E cineva de prin bercenius neibarhud?

Denisa mamy de Radu Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

1 an 1o luni si 12 zile...

de Ari si Ami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Turtu voi sunteti mititele, jucariile inca nu-s o atractie. Acum e foarte important sa-i vorbesti, s-o mangai usurel, sa fii acolo, intr-un cuvant! Iar cu dormitu' nu-ti face griji, asta e ritmul ei, stii tu ca fiecare bebe e diferit.

Narcisule bafta la vaccin! Sa scapati repede si fara durere!

Capri da' ce impartita in doua esti si tu, oi oi! Si eu cred ca am stat langa Ruxandra dar daca nu m-am mai uitat demult in iulie.august, nu stiu cum arata...

Dia e ok culoarea. Mirosul era acelasi, nu? Cel de lapte stricat, de-ti vine sa emigrezi urgent in Congo:)); Cafeaua e ok, atata vreme cat nu bei multa. Eu am mai spus, beau imediat dupa ce alaptez dimineata si e bine asa.; A mea se screme pt niste bashinele (sunt eu draguta si le alint) de se zguduie casa:)) Dar se screme fara sa planga sau sa fie suparata, e doar concentrata. Kk face fara probleme. Bine, ea nu a avut nici colici, asa ca nu stiu daca o avea legatura.; Sanii mei se intaresc foarte rar, de la o vreme incoace. Dar vad ca inca se satura cateva mese, din pacate putine fata de cat mi-as fi dorit. Poate te lamuresc fetele mai experimentate.; Oboseala - in principiu trebuie sa inveti sa i-o ghicesti inainte de a fi prea mare. Apoi, daca deja a trecut linia aceea, incearca s-o mangai pe frunte, pe sprancene, sa-i tii manutzele in mainile tale, sa scoti zgomote joase si continuui (gen shhhhh). Eu cam asa fac cand e Galu prea obosita sa doarma (i se intampla foarte rar, dar au mai fost cazuri).

Am vazut ca se tot dezbate problema colicilor si-mi pare rau pt bebeii cu dureri. Eu am mai spus de cateva ori dar probabil nu ati vazut. Incercati si pungutele cu gel, sunt chiar bune. Se numesc shiffa bag si le gasiti la farmacie. Se baga la microunde, apoi se baga in saculetul lor de carpa si se pun calde asa pe burtica bblui. Poate merge si solutia asta, zic si eu...

Va pup!

------------------------------------------------------------------------

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Mada, felicitari pentru cele doua printese...

..eu vin de la serviciu...am fost sa duc conc. medical...si sa le spun ca ma intorc...de la 1 oct...mai bine ma dadeam cu capul de toti peretii...bai...unde mama naiba s-a ascuns soarele meu???
...eu dupa ce ca am depresie dupa depresie vine si bomba...ma intorc la servici..dar pe un post inferior studiilor mele...sau raman somera!!!!simt ca o sa innebunesc de-a binelea...voi fi nebuna cu acte!!!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Madami-a placut povestea frumoasei tale familii, sa dea DD sa fiti toti sanatosi si fericiti impreuna!!!

Anna de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Camy iubita, nici nu stiu ce sa zic ca sa te mai incurajez...cum se poate asa ceva? Au voie, din punct de vedere legal vorbind? Eu parca stiam ca angajatorul nu are voie sa-ti schimbe postul, singura schimbare posibila fiind locatia locului de munca, dar nu e cazul la tine...Nu avem nici o jurista printre noi ca sa ne lamureasca?

Anna de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love

Mergi la inceput