Gravidutze si mamici de Cluj - 91

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Neata si de la noi...ca buna nu prea este...ma rog...a avut sotul accident de masina, a evitat un idiot care a si fugit, asa ca a ajuns el in sant...uf...bine ca nu a patit nimik, asta e important, eu m-am speriat rau. Masina e rau, dar asta nu mai conteaza, ii multumesc lui Dumnezeu ca el e sanatos. Asta este tara in care traim, oamenii astia de nimik care mai pun si viata noastra in pericol...Va las, ca sunt cam suparata!

Sara e bine, doar nasuc mai infundat, aspirat insa, ok.

Ioana, si eu as dori CD, te rog si iti multumim mult pt efort.

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamica spune:

Gabi imi pare tare rau de accident, ingrozitor ce se poate intampla pe soselele noastre, dar bine ca nu a patit sotul tau nimic. Doamne-Doamne va iubeste! Pupici Sarei!

Anca felicitari lui Stefan! hai mai spune-ne ce mai face, cum exerseaza mersul?

Ioana daca mai este loc, ca nu mi-am dat seama, ne bagi si pe noi pe listuta pt cd? sau daca nu, una din fetele pt care faci, imi poate da si mie sa mi-l copiez?

Diana si Ana (13.09.2007)

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Alex,
Gaby, bine ca nu a patit nimic sotul tau. masina se repara. ai dreptate sint mult cretini pe drumuri. si noi am patit de citeva ori...si eram cu stefan in masina...
Geany, abia astept sa-l aud povestind. e tare haios cum se chinuie el sa pronunte. are o fatzuca concentrata...
Diana, merge bine cu plimbatul de minute. nu mai trebuie sa-l tin eu de miini...se tine el de degetele mele si vrea sa alerge.de-a busilea a invatat sa mearga cu viteza, imediat e pe gresie, in hol. azi a descoperit si cum se trag sertarele de la mobila din living...trebuie sa cumpar ceva sisteme de blocare, ca sertarele sint foarte grele si risca sa-si prinda degetele sau sa-l traga peste el...
Elena, spor la studiat arta fotografica. sa stii ca nu sint multi fotografi care sa lucreze cu copii...

tu fetelor, ce inghesuiala e la gine...mi-am facut azi programare sa-mi fac un test papanicolau, secretii etc...tot ce trebuie dupa nastere...si abia peste doua saptamini am gasit liber...sper sa iasa testul, ca ar trebui facut la citeva zile dupa CM...

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Salut gagici
Lista completa DVD:
Adriana, Gabi, Alex, Diana, Ioana, Elenuta
Nu e nevoie sa imi dati dvd. O sa la faca miine sotul si ne-om intilni prin Polus intr-o dimineata.
va pup

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

alex - uau, n-am mai pomenit de o firma sa-ti lase ceva fara sa platesti. normal ca is la mana ta asa. eu inca n-am patit :). irinuca mea cea dulce ne-a plans azi noapte de la 4 la 5. nu stiu ce bai a avut, mai tinea si mana in gurita, poate ii iese ceva? din lipsa de alte solutii, dupa o juma de ora de stat in brate i-am dat sa suga si a adormit la loc.

diana - am vazut si eu pozele de la ziua lui ana. ce frumoase! tare draguta printesa ta. si ce fain ca aveti atatia prichindei in jur, cu care sa fie prietena!

gabi - imi pare tare rau de eveniment. uf, cred ca si sperietura a fost pe masura. doamne, bine ca sunteti ok. sara nu era in masina, nu? si eu sunt tare stresata cand mergem drumuri lungi, nu de noi, ci daca intra un idiot in noi si nu putem evita. si drumurile is cum is, si soferii is cum is, ca te miri ca mai au carnet cate unii.

mami de irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

GABI draga tare rau imi pare ,asa i ca s o gramada de dobitoci la volan ,bine ca i ok Cornel si nu a patzit nimic
acum 1 luna jumate si mie mi a frecat un tampit masina si pur si simplu a fugit ,m a vazut ca eram cu fata in bratze ,la durut undeva
am murit de nervi ca nu i am putut lua nr de la masina
nesimntiti ,ce mai
de asta intotdeauna is asa de revoltata ,ca vreau sa se schimbe si in tara asta ceva ,sa fie lumea asta cu mai mult bun simnt
hai ca m am enervat si chiar ca nu i mai platesc nimic la ala cu covoarele ,uite asa ,ca altadata sa aiba mai multa grija
GEANY daca erai aici ,faceam revolutie
multumim pt pupicuri

IOANA13

MA duc sa pun niste cartofi la copt

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

gabiimi pare tare rau pt ce ati patit bine k e ok sotul e mai important el decat masina numai k si fara ea nu poti, in tara asta totul e un haos total

azi vb cu o prietena la tel k tatal sau nu mai are mult si moare, are cancer si ii in ultima faza, m-a sunat sa vada ce tre sa faca cand vine clipa iar cand ii spuneam ce tre facut am auzit auuuu si s-a intrerupt , sun inapoi si ce sa vezi accident a intrat un tir in ei, masina numai pe platforma a putut fi dusa, conducea prietenul ei, tocmai acum cand avea mai multa nevoi de masina.. aiei stau in gilau , asa k un necaz nu vine niciodata singur

mersi tu fetelor de incurajari si sper sa fie ceva, deocamdata e doar entuziasmul care e la maxim, visez cu ochi deschisi

dragos azi a fost atre rau, nu i-am gasit voia pana la somniku de la 4 la amiaza o atipit si gata era rupt de oboseala si nu vroia sa doarma, intr0un final pe la 4 i-am tot spus o gramada de povesti si il tineam in brate unde a adormit

acum am terminat de aspirat unde ne-am distrat de minune , mai avem de impaturat haine si e tare fericit k el le arunca eu le prind....acuma si le pune in cap, ce mai am ajutor la curatenie

poze

Elena si Dragos Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

L-am culcat pe soldat... Ii ies niste maselute, acum 2 saptamini la fel a fost, fara pofta de mincare, miriieli noaptea in somn, irascibil ziua... si in perioada aia au isit 2 maslute si un dinte... acum urmeaza corespondentele.

Gabi bine ca e bine sotul tau... si eu am tras o spaima cind a avut al meu accident si pina nu l-am vazut nu credeam ca e bine. Aveti casco?

Elenuta si eu tot visam sa ma fac fotograf, dar nu am fost niciodata atit de avansata, ca tine. Succes, nu te lasa
Sint bine prietenii tai? Ca masina se repara.

Alex
cum de te-ai mutat din America, nu stiai cite anapoda sint aici? sau ai sperat ca vei face revolutie cu Geany?

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Buna seara si de la noi...uf...cum arata casa...plina de jucarii...

Multumim de incurajari, asta e, cum spunea Elena, un necaz nu vine singur...dupa ce ca suntem varza cu banii acum cu mutarea, masina cu pricina era a mea, deci fara casco ca nu apucasem sa-i facem...si cum nebunul a fugit, ramene pe noi bucuria...yuhuuuuuuuu!!!!

Diana, noi nu eram slava Domnului, doar C. A fost destul de serios, s-a dat peste cap, masina e f rau avariata.Si mie mi-e teama cand sunt cu Sara, ca la ce nebuni sunt pe sosele.

Azi a fost mai cald afara, si mane va fi mai bine, foarte bine! Va pup! Sara a balotat 2 cartofi copti cu unt, ii adora, ca mami!

Somn usor!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

GABI si noi tot asta am papat cartofi copti cu unt
sa nu i pui in folie cand ii coci ,am citit ca si pierd din vitamine ,e mai bine sa punem in tava fara nimic
e aiurea tu puiule ca n aveti castco ,asta e ,nu mai aveti ce face ,bine ca e sanatos ,nu mai conteaza nimic altceva
multesi sa treceti cu bine peste tot
ELENA draga tare rau imi pare pt ce a patzit prietena ta
IOANA13 e greu sa razbesti dar nu imposibil

tu fetelor ce credeti ca am primit de la C acum 1 ora ?
un TEST DE SARCINA
I am spus ca nu mi a venit ciclu de 1 sapt si asteapta raspunsu cel mare ,parca si eu am emotii ...nu mi l am facut inca ...urmeaza in seara asta sa l fac
doamne ajuta

daca vreti haideti maine la Polus ,in jurul orei 13 ma duc cu puiutzu la centrul de joaca ,cred ca o sa mai vina inca 2 mamicutze

revin sa va spun rezultatul

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput