Gravidutze si mamici de Cluj - 91
Raspunsuri - Pagina 4
mami_alexia spune:
Oooooo, Alex, de-abia astept marea veste! Dar voi v-ati pus pe treaba, nu gluma! Si noi vorbeam ieri mai in gluma, mai in serios despre urmatorul bebe...Dar mai asteptam..cativa ani..
MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
elenuta23 spune:
Doamne da sa fie adevarat, abia astept sa ne zici , nici nu stii cat ma bucur pt voi
dupa tine sper sa fie si la mine 2 liniute si sa fim amandoua
poze
Elena si Dragos Stefan
elenuta23 spune:
alex imi pare atre rau , stiu cum e pacat, sigur o sa vine cat de repede un fratior pt Tiadris
va las k imi vin musafiri , au intarziat
anca felicitari pt vorbaret, ai sa vezi k in fiecare zi tot altceva pana reuseste sa spuna cuvinte
is niste scump , acuma ii eca mai frumoasa perioada pana pe la 3-4 ani
noapte buna
poze
Elena si Dragos Stefan
sara2007 spune:
elenuta imi pare f rau pt prietenii tai...sper sa fie bine.si multa bafta cu fotografiatul.eu chiar as vrea sa cunosc pe cineva sa-i faca sarei ceva poze si poate poate....sa i le trimita undeva,sa ajunga la ceva modeling..ceva revista.tare as vrea sa aiba asa amintiri...sa vada cat era de dulce si fotogenica.
gabriela77 imi pare f rau si de ce s-a intamplat la voi.si buna ideea cu catoful copt,trebe sa incercam si noi.sara n-a papat niciodata.
alex iti tinem pumnii in continuare pt bb2,va v-a lua prin surprindere,cum a facut si tiadris....aaaa,apropo cauta o graviduta si pune manaas vrea sa fiu eu aceea
ancab felicitari pt micutul vorbaret,de-acuma incolo te v-a surprinde de-adreptul
ioana13 multumesc mult.iti restintui si eu cd-ul
adriana,de ce nu acuma cu bb2?sa aiba alexia cu cine se juca..
sara e aproape gata cu raceala.ieri m-am speriat ca ainceput cu diaree.a avut aseara si azi dim.dar acuma seara a facut f putin si normal...sper ca am scapat.ori a papat prea multe,,boabe,,asa le zice ea la struguri,ca-i plac f mult...ori de la canini ca vad ca is tare umflati..nu tsiu de ce ii spune la taica-so ,,tuti,,ii spune si tati...dar mai mult tutima gandesc ca-l asociaza cu masina.ca la masina ii spune tutu....si de la tati.habar n-am.dar il vad ca nu-i pica prea bine
noapte buna la toata lumea...
ioana...mami de sara
antoni spune:
buna dimineata scumpelor,cine vine la cafeluta cu mine, hihi?
eu ma pregatesc incet0-incet la licenta, sunt in oradea,ma apuca emotiile dar ma gandesc ca maine dupa-masa am scapat cu totul, sper si gata cu oradea.
Alex-nu te necaji, va veni un fratior la Tiadris, sunt convinsa.
va pupic pe toate, aveti grija de voi si de comori, mai pove. sa aveti o zi frumoasa!
Meli+Timea-Larisa
mami_alexia spune:
Buna dimineata!
Gabriela, imi pare rau pt accidentul sotului, bine ca doar masina e avariata.
Alex, lasa ca vine barza, nu dispera!
Ioana, eu nu sunt adepta infocata a principiului un fratior de varsta apropiata ca tovaras de joaca pentru Alexia. Deocamdata mai avem scoli de terminat si alte planuri de genul asta si o sa vina si bebe 2 si 3 dupa aceea.
POZE ALEXIA
mami_alexia spune:
Meli, multa bafta la licenta!!!
La mine nu s-au afisat listele cu situatia buget/taxa , dar conform celor de la secretariat, ultima medie la buget e 8,03 iar eu am 9,20..Deci ma pot considera fericita ..si la buget.
POZE ALEXIA
ALEX29 spune:
NEATZA
MELI si eu is la cafelutza
tu fetelor stiti cum beau eu cafeaua ?jumate cana lapte ,jumate cafea ,2 -3 linguritea creamer si frisca deasupra si desigur 2 lingurite zaharel ,un deliciu ,ce mai
IOANA chiar ca mi ai purtat noroc cu burtica ta
ADRIANA felicitari ,bravo
scuze de intrebare ,dar cat mai e bursa acuma ?
ELENA la ora aia musafiri ?cred ca sforai acuma
Tiadris doarme ,ma duc sa mi mai termin treaba ,dupa ce se trezeste mergem la Polus
o zi super fetelor
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007
RAMONELLA spune:
Gabi imi pare rau de accident,bine ca e ok C.Fiarele se dezdoaie,bine ca e el intreg.
Elenuta ce necaz pe prietenii tai.Doamne fereste...
Sper sa ti se realizeze visul.
Alex nu fi dezamagita,las ca vine si fratiorul.Sau surioara???
Adriana felicitari ca ai trecut la buget.E mare lucru.Nu mai dai atatia bani...
Noi suntem ok.La Bea i-a aparut dintele nr 2 la 4 zile dupa celalalt.Pireu nu prea mai papa deloc,numai lapte...
Sambata am fost si eu la o nunta,ca v-am auzit vorbind de nunti.Eu am fost la Exclusiv Catering.Voi???
Fetelor care ati luat papucei de pe calea floresti,nu stiti daca acolo aveau marimi si mai mici???Adica 18???Ca Bea incepe sa umble si ea are piciorul tare micut si nu-i gasesc papucei.Adica i-am gasit la Polus la 180......Am auzit ca este o fabrica la Alesd,cu incaltaminte Melania ,fac pentru italieni,m-as duce pana acolo daca as stii ca gasesc numere mici.Voi nu stiti nimic???
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)