Gravidutze si mamici de Cluj - 91

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

Gabriella-i-mi pare rau de accident bine ca a iesit cu bine,sotul
Eu am casa plina de jucarii tot timpul este zi ca nuci nu le mai adun

ioana13te luam si pe tine la revolutie ce ai grezut ca te lasam.....

alex-lasa ca o sa vezi ca in curand cand nici nu te astepti
Si eu beau cafeua la fel,dar fara frisca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

geany la fel si la noi cu jucariile...de-aia imi placea tare mult vara,ca eram tot timpul plecate si nu trebuia sa adun toata ziua..

ramonella stiu fabrica din oradea.de-acolo are sara 4 perechi de papuci si pe vara viitoare ceva.taica-meo a luat melania 2 perechi din leonardo pt sara cu un mil jum perechea si a doua era la reducere jum...sti voi sigur oferta.in schimb la fabrica is cam 300-500 de mii perechea.nu tsiu sigur daca sunt asa mici...stiu numa ca nr 24,au o gramada de modele.eu ma gandesc ca trebe sa aiba..

sara acum ase joaca cu mama mea..dida ii zice de la lida,ca e la noi.numai prostii face cu ea...ea se amuza si va dati seama ce iese aici

ioana...mami de sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Chiar fetele, ce multe luni vor fi de acum in care nu vom mai sti ce sa facem sa ne distram copiii... P stie directia parc, numa intr-acolo o ia cind merge pe jos afara... si acolo e frig, noroi si naspa si in casa e satul de jucarii. Acum "citeste" o carte cu poze... dar pina cind asa cumintenie? vreo 15 minute...

Stiti cum se termina compunerile copiilor la scoala: Ce frumoasa este varaaaa si ea ne-a parasit...

Geany revolutionam noi cumva tara asta, ca ea pe noi, nu prea sint sanse...

Ii fac lui P ficatel cu cartof dulce. Lui ii mai gasesc ce sa ii fac de mincare.... dar pt noi, zau ca nu mai stiu. Voi ce mai faceti? Felu 2, ca la ciorbe e mai simplu.

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

Buna, fetelor!

Nu am reusit sa va scriu, tot din lipsa de timp dar, de citit incerc de fiecare data cand imi permite timpul.

Cu intarziere vreau sa o felicit pe Ana si pe mamica fericita ce a adus-o pe lume. LA MULTI ANI, SA CRESTI MARE SI SA ADUCI NUMAI BUCURII CELOR DRAGI AI TAI!

ADRIANA - Felicitari mamica-studenta la buget.

ALEX - Imi pare rau pentru esec, dar va sosi si clipa cand Tiadris isi va tine fratiorul sau surioara in brate.
Am fost astazi in Polus cu Flavia si Alessia, dar pe la ora 11:30, iar pe la 13:30 eram acasa la mancarica si somnic.Daria a fost ieri o exceptie, astazi si-a intrat in programul ei normal.

IOANA - Eu am facut mancare chinezeasca (cu legume si piept de pui)+ orez sau paste (cine doreste).

GABRIELA - Imi pare rau pentru accident.Bine ca sunteti voi sanatosi, ca "fiarele" se rezolva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ennni spune:

Buna fetelor

Vreau si eu sa va intreb daca a nascut careva dintre voi cu dr. Micu Romeo, eventuale pareri despre el. Multumesc.

Eni 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Andreea buna idee... nu am mai facut demult chinezisme a la Ioana.
Ce faceti? Cam liniste pe aici...
P ieri a fost tare miriit, iar azi tare cuminte. I-a aparut maseaua buclucasa si a redevenit copilul stiut. E plin in jurul meu, in real life de gravidute pt a 2-a oare si pe forum aspirante la titlu asta... poate ma molipsesc si eu si mai vreau un ...

Edit: Enni eu nu am nascut cu el, dar cunosc 2 persoane care... si foarte multumite au fost. eu l-am vazut la tv si tare "dragalas" mi s-a parut, seamana cu un ursulet... asta da parere despre un doctor

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

ANDREEA numai pe la 13 40 am ajuns noi ,stii tu ca Tiadris doarme ,am stat si ne am jucat ,ia placut tare mult si tzipa intruna cand o luam in bratze ,numai sa mearga ii trebuia

si daca tot vorbiti de jucarii tzin sa va anuntz ca si la noi e o nebunie cu jucariile astea ,Tiadris asa de repede se plictiseste de ele de numa
dar am hotarat ca incepand de maine sa nu primeasca decat 2-3 jucarii pe zi si o sa i schimb jucariile in fiecare saptamana
am exagerat si i am cumparat cam multe :) a mai si primit si uite ca pot sa mi deschid un business
singura" jucarie "de care nu se plictiseste e OITZA din blanitza cu care doarme ,e innebunita dupa ea

azi am facut spanac si ciorba de cartofi

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

ENNI nu stiu sa ti spun nimic despre dr Micu
ce frumos ca o sa ai gemeni

IOANA nu mai sta pe ganduri si hai pe lista PT BB2
ELENA
ALEX

Mergi la inceput

RAMO o sa trec maine pe la mag de pe Calea Floresti si o sa intreb daca au marimea 18
felicitari pt dintisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

la fel si noi tu fetelor cu jucariile..ma tot gandesc ce i-as mai putea lua..ceva jucarii educative.

adriana tot vroiam sa te intreb cat ai dat tu pe varilix..

elena pe unde esti?

alex si eu as vrea pe lista cu bb2...tu fetelor nu cunoasteti pe nimeni pt mine?ca mai intai imi trebe pe cineva si apoi poate un alt bebe...sa nu spuneti ca am inebunitmi-e dor sa ma iubeasca cineva si pe mine

bine ai venit in clubul nostru mamico cu doi gemeni..scuze ca nu ti-am retinut numele..

noapte buna sa aveti

ioana...mami de sara

Mergi la inceput