Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (14)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iza79 spune:

Singurul copil pe care l-am tinut in brate a fost al varului meu, dealtfel si singurul bebe mic-mic pe care l-am vazut de aproape. Eram topita dupa el, lumea vorbea, venea, pleca, eu nu ma desprindeam de patur. La al meu cred ca nici tornada nu ma dezlipeste de patut, nici vorba sa-l las singurel in camera cum e modern acum.
la al varului meu, a doaua oara cand l-am tinut in brate (avea 6-7 kg) am facut febra musculara

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Pisik eu deocamdata pot sa il inscriu pe lista pe ala mare ca il stiu... Cu asta mic inca suntem la capitolul tatonari

17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Fetelor ce parere aveti despre gimnastica de gravide. Ma intrebat o prietena de a mea daca vreau sa merg cu ea, si ma gandeam sa merg sa vad cam ce se face. A mai fost cineva la gimnastica de gravide ?

14+

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Buna burtici! nu am mai reusit sa intru ca m-am simtit cam rau zilele astea si am stat cuminte sa-mi revin.Ce mult ati scris abea reusesc sa va citesc sunteti tare harnicute.bine ati venit noile burtici!! si felicitari Pisik pt caruciorul roz ,de acum or sa apar si domnisoarele a fost mai greu la inceput.

monica 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

aaa am schimbat si noi semnatura

monica 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADA1974 spune:

pisik, unde ai fost la IOSUP?

ada 13+ si ana-gabriela 3ani + 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Ada, acum am fost la Fortis, iar la 22 sapt ma duc la CMU, am programare de mult timp. Nu stiu daca sa mai merg si la altcineva, m-a cam intors o cunostinta cum ca n-ar fi asa bun si sa ma duc la Adela Dinu la Cmu. Dar mie mi-a facut o impresie super azi.

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADA1974 spune:

SI EU MA DUC LA FORTIS.
cat ai platit? ti-au dat si poze sau cd?
Eu am auzit numai de bine de el, si stiu ca este printre primii 3 cei mai renumiti in tara. Oricum, pareri de bine/rau cred ca vom auzi despre toti mediciii, din pacate ar trebui sa recunoastem ca si ei sunt oameni (chiar daca ne convine sau nu), si nu pot sa cred ca daca fac cumva greseli le fac cu buna stiinta.
Eu ma voi duce la el la 14 si la 22 sapt, la FORTIS. Am incecat la Herghelegiu si Pop, dar erau ocupati pt oct. Nici la IOSUP nu am gasit loc la CMU, ci numai la FORTIS.
M-ai mai linistit, ca nu stiam daca e de treaba, si cam ce aparatura au la FORTIS (la CMU cand am sunat sa fac programare, la 14 sapt nu aveau loc, iar la 22 mi-au spus ca eco se face 2D, ca nu au 3 sau 4D.
Eu am incredere in el (deocamdata, astept sa si il vad to ).

Eu zic sa te mai gandesti la cine faci urmatoarea eco !

ada 13+ si ana-gabriela 3ani + 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Ada, e f de treaba, iar aparatura e super la Fortis. AI si tu un ecarn deasupra patului unde vezi tot ce vede si el, el citeste in 2D tot ce ii trebuie si apoi comuta pe 4D, care e super. Acum am platit 2 mil si mi-a dat pe stick toata filmarea, iti da pe stick sau pe cd daca vrei si nu e extra cost.
Daca la CMU au doar 2D, cred ca ma duc tot aici pt 22, ca mi-a placut mult

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns curea spune:

Alina N. eu ma duc la doctorul MECLEA, la sanador pe 1 octombrie si apoi pe 5 dec. pt. ecografia pentru saptamanile 22-24. V-ati interesat de gimsnatica pt gravide pana acum? Eu m-am interesat si se recomanda dupa saptamana 20. Voi ce parere aveti? Stiu ca nu trebuie sa avem nici o problema referitoare la siguranta sracinii daca totul este OK se poate practica.
Sanatate maxima!

Mergi la inceput