Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (14)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ADA1974 spune:

eu zic sa suni la CMU si sa ceri mai multe detalii, parca tin minte ca pt cd sau poze iti cereau bani in plus. Si pt eco de 14 sapt cred ca era 290 ron, fata de 200 ron la FORTIS (intrebasem si eu, dar nu am vrut sa ma asigur).

ada 13+ si ana-gabriela 3ani + 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Pisik felicitari pt. carucior! Doamne, ce mult imi place: ... permite-mi sa am onoarea sa o trec in listuta noastra

Si eu am sa merg la Dr. Iosup, la Fortis, am programare pe 28.10 ... mi se lungesc urechile pina atunci. Vreau sa-mi spuna in primul rind ca e BB sanatos si apoi daca e o ea sau un el.

m(10+) & m - (1-aug-2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciresica5 spune:

Sautare burtici,

Ada, multumesc mult pentru ajutor...uite ca am si reusit!

Pisik felicitari pentru caruciorul roz !

La mine nu stiu daca se vede burtica, caci eu aveam burtica (un mic colacel) de dinainte de sarcina si acum chiar nu-mi dau seama daca se vede de la bebe sau nu.

14+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

prima fetita la orizont?!Felicitari Pisik

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui BB2

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Madyn,multumesc ca ai adaugat caruciorul in listuta. Iti dai seama ca si pe mine m-a interesat daca bb e bine, eu l-am intrebat pe dr daca e ok, dar nu a zis nimic si la un mom dat a inceput sa ii dicteze asistentei, toate chestiile pe care le ziceau erau "in limite normale" sau "de dimensiuni normale". Si la un mom dat zice" va intereseaza sexul? la care eu zic "da, sigur". M-a intrebat daca am preferinte, am zis ca nu si apoi daca am vreun feeling si am zis f sigura pe mine "baiat". Evident ca a inceput sa zambeasca si i-a zis "e fetita. aveti o fetita perfect sanatoasa." E un om bun si sufletist, se vede.

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Pisik, sa inteleg ca te apuci de strans zestre? Felicitari pentru domnisoara, va fi o rasfatata intre atatia cavaleri...

pentru

Eu am avut weekendul asta un chef de shotii... M-am apucat sa-i ascund diverse sotzului, l-am impins din pat etc. si evident am dat vina pe pui, ca e golan...

Monik +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

salutare fetelor!

vreau si eu un sfat de la voi.

de cand am aflat ca-s gravi, nu am mai facut baie in cada, doar dusuri, ca citisem ca nu e bine pt orice fel de sarcina sa faci baie in apa fierbinte,
eu nu am vrut sa risc.

acum mi s-a pus si mie pata tare pe o baie in cada, vreau sa stau sa ma relaxez....ce mai mi-e dor de mor sa fac baie in cada.

acum va intreb pe voi daca stiti acum ca am placenta putin desprinsa si ceva pb la nivelul colului inferior care necesita cerclaj, pot sa -mi satisfac si eu dorinta?

http://community.webshots.com/album/564158202qLWcSl
filmulet cu putzica lu bb 4 D
mitzica13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZoRi spune:

Buna mamici!
Sunt si eu o viitoare mamica de baietel. Avem 15 saptamani.
Va rog sa ma treceti si pe mine pe listuta: DN 20.07.1973, UM 10.06.2008, DPN 15.03.2009.
Desi n-am mai scris aici pana acum, va citesc inca de la primele capitole.
Sunt o veche aspiranta la titlul de mamica. Dupa ani intregi de tratamente(aprox 6 ani), 2 sarcini oprite in evolutie la 6-7 sapt. minunea s-a intamplat, natural atunci cand ne asteptam mai putin.
Faptul ca am trecut prin atatea m-a facut sa ezit sa scriu de la inceput la acest subiect, desi v-am urmarit tot timpul.
Felicitari celor care s-au intalnit cu bebei, eu abia astept sa vina 3 octombrie sa-l vad pe bubu meu. Sapt. viitoare voi face si triplu test.
Incerc sa ma semnez insa nu stiu daca voi reusi:
15+ cu

;

ZoRi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Mihaela eu pana nu demult am facut doar dus cu apa calduta deoarece am avut ceva probleme,in cada am inceput sa fac tot cu apa calduta doar cand mi sa spus ca totul e in regula,apa fierbinte intradevar nu e indicata in sarcina.eu zic sa mai rabzi si data viitoare intreaba-ti dr.daca poti sa faci sau nu

monica 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZoRi spune:

Scuze nu stiu ce s-a intamplat cred ca am apasat gresit pe o tasta

ZoRi

Mergi la inceput