Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (14)
Raspunsuri - Pagina 17
may16 spune:
silvi8
chiar compeed mi-a dat la farmacie. zice ca nu are ce rau sa faca , fiind un tratament local.
sa va povestesc ceva depre mine:m 26 de ani, sunt la prima sarcina si la prima strigare se pare ca e fetitaaaa
.
am o sarcina fara proble majore pana acum, doar cela obisnuite, greturi (voma dimineata), durei de burta (am luat no-spa), dureri de cap.
vad ca vorbiti de vitamine. mie de la 14 sapt mi-a recomandat doctorul centrum materna. e ok dar parca am o pofta de mancare mai mare. inainte am luat acid folic
iuca spune:
pisik FELICITARI ptr fetita, ma bucur ca e bine, o sarcina usoara in continuare iti doresc 
"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown
8+
Timi07 spune:
De ieri ma chinuie o nenorocita de durere de cap, de nu am dormit decat foarte putin azi noapte. Am dat si la rate si azi imi atarna ciarcanele pana la podea si n-am vlaga. Cum e normal intr-o astfel de zi la lucru e nebunia de pe lume la toti le trebe cate ceva.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
elilov3 spune:
simina 
tot binele din lume iti doresc, sanatate si putere de a merge mai departe draga mea...o sa fie bine dat viitoare si vb unie fete nu la ghiocei, dar poate la pepenasi, brumarei sau fulgusori
pisik felicitari de
sa fie sanatoasa
si sa ajungeti cu bine la final..a si vb fetelor bravo ai spart gheata 

32+
Dimitrie
ADA1974 spune:
PISIK, FELICITARI.
m-ai facut f.f. curioasa, ca si eu merg pe 2 la IOSUP si o sa am 14+; dar nu speram sa se poata vedea sexul asa devreme. Sper sa aiba mana buna IOSUP la fetite, ca as vrea tot fetita!!!
Ti-ai facut si triplu test??
ada
13+ si
ana-gabriela 3ani + 7 luni
bubulina1 spune:
Felicitari Pisik pentru caruciorul roz! Ai spart gheata, e prima fetita de la noi de la odisee. 
cocufan, eu stiu ca in sarcina nu ai voie sa folosesti Aciclovir, trece prin piele si stiu ca este contraindicat in sarcina.
Ada, bafta multa la eco, sa fie exact asa cum iti doresti! Te asteptam tot cu carucior roz.
Eu pe 16 octombrie am programare la Iosup dar nu am preferinte, sa fie
sanatos.
Bubulina
11+
silvi8 spune:
pisik, felicitari!!!asadar avem prima fetita!
cocufan, eu am spus ca ar fi o surpriza placuta ptr ca eu mi-as fi dorit gemeni...o singura sarcina 2 bb care cresc odata si iti aduc bucurii duble. sa stiii ca si eu ma gandesc destul de des daca am sa fac fata ptr ca nu am nici o experienta cu copiii, nu am tinut in brate niciodata un bebelus de exemplu dar sper ca dragostea pe care i-o purtam deja sa ne faca puternici si sa invatam din mers meseria de parinte.
may16, mai scrie...si da-ne si datele tale data nasterii, ultima menstruatie, data probabila a nasterii. avem o listuta cu toate fetele...
silvi
14 +
VINE BEBE
POZE
flav spune:
buna mamici!eu sunt noua pe aici asa ca nu stiu cam cum sta treaba dar nu-i nici o probelma am eu timp sa prin experienta. sper sa ma primiti si pe mine in grup avand in vedere ca sunt si eu o viitoare mamica de martie 2009![]()
am 13 saptamani si sunt fff fericita ca am ajuns pana aici a fost fffff greu dar m-am descurcat cu ajutorul lui tati.![]()
inchei aici a si apropo " sa fie intr-un ceas bun la toate mamicile si sa ne dea d-zeu bebei frunosi si sanatosi"
Pisik06 spune:
Multumesc fetelor pt urari!
Ada, eu am facut dry test, dar am facut inainte eco la doctorul meu, care a masurat toate cele. Azi am facut doar mofro fetala. Daca sta bine, sigur iti spune Iosup ce ce, a mea don'soara a stat perfect, pana si eu mi-am dat seama ca nu are putulica, ca s-a inotrs cu fata de toata frumusetea.
Aalina, pai cred ca in marea asta de baieti e o perluta rara fata mea, pot sa o scot la petit
. Dar lasa ca vin fetele din urma, nu imi fac griji
14+