Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (14)
Raspunsuri - Pagina 14
Aalina spune:
Ce ma bucur cand citesc ca v-ati intalnit cu puiutii. Eu am de asteptat pana pe 17 octombrie.
In alta ordine de idei de azi mi-am scos burta la vizionare. Mi-am luat ieri niste bluzite mulate si de astazi sunt in fusta scurta si cu burta afisata. Cum multa lume nu a stiut pana acum ca sunt insarcinata o sa aiba un soc cand o sa apar deodata cu ditamai burtoiul. Dar sunt incantata ca ma pot si eu imbraca in culori vii (mi-am luat unele portocalii
) ca intrasem in depresie cand am vazut ca toate hainele de gravida sunt negre sau maro.
Nu uitati si azi e zi fara stres la lucru, da!!!!
O zi superba sa aveti!
Va pup
17+ cu 
novus spune:
Si eu am scos astazi burta la inaintare ! m-am saturat sa tot caut bluzite largi asa ca mi-am scos din dulap garderoba din dotare si .... cu burta inainte ![]()
![]()
Cat despre nasi, la noi e clar sunt cei de casatorie (fostii mei colegi de facultate) cu care ne-am inteles de cand am terminat scolile ca vor fi nasii nostrii si asa a fost !!
Pe 1 oct merg la Timisoara la 4D si sper sa ne spuna si ce este, apoi vom delibera asupra numelui.
17+
lysbeth spune:
Neatza fetelor. Noi inca n-am scos burtica la inaintare pt simplu motiv ca nu se mai vede asa tare de o saptamana. Am slabit 3,5 kg:-s mi se pare cam mult...Probabil ca vom recupera pe parcurs. Dak e sa ne luam dupa ultima ecografie azi se fac 12 saptamani. Intru in trimestrul 2 sau inca ramanem in 1 pana dupa 13 saptamani? Ca ma tot cert cu tati pe medicamente. Medicul mi-a spus ca pot lua algocalmin pt durerile de cap, no -spa in niciun caz nu e eficient. Numa ca pe prospect spune ca e indicat sa il evitam in primul si ultimul trimestru.
In alta ordine de idei calculam eu ca or sa fie aproape 14 saptamani la urmatoarea ecografie. Sper ne arate micutul alien ceva si sa ne apucam serios de cautat nume. Desi dak e baietel sigur il va chema Damian. Dak e fata le-am zis lui tati si fetitei mele ca sunt responsabili de numele viitoarei membre a familiei. Aseara ajunsesera la concluzia ca Mihaela sau Alice suna fain. Eu sper sa se mai gandeasca. As prefera ceva mai deosebit gen Ilinca, Marita sau Marica.
11+
may16 spune:
salutare burtici....si mamici
sunt insarcinata in 16 saptamani. foarte fericita, foarte speriata
o problema mare am si eu acum : ieri dimineata dadea sa apara un herpes pe buza superioara. ei, azi dimineata a aparut! am fost ff racita saptamana trecuta, si eu obisnuiesc sa am herpes cam de doua ori pe an. dar...tocmai acum insarcinata? se poate intampla ceva cu bebelu? nu indraznesc sa dau cu nimic
Ciresica5 spune:
Neata mamici,
Lysbeth, din cate stiu eu in trimestrul al doilea intri din saptamana a 14 a.
Pentru durerie de cap mie mi-a recomandat medicul paracetamol. De fapt mi-a zis ca paracetamolul si no-spa-ul ar fi singurele medicamente pe care le-as putea lua in sarcina in caz de migrena, raceala sau dureri de burtica. Pe tine te doare rau capul? Vreau sa-ti zic ca eu dupa saptamana 12 am avut niste dureri de cap absolut cumplite (probleme din astea eu am avut si inainte de sarcina), dar le-am indurat si m-am abtinut sa nu iau niciun medicament.
Va pup pe toate si va doresc o zi usoara si fara dureri de cap!
14+ cu 
silvi8 spune:
neata burtici!
deci v-ati scos burticile la inaintare. si eu azi mi-am pus niste blugi pe care ii am de cand aveam 56 de kg acum cativa ani si o bluza mulata.
ciresica, spor la gasit nume si tie si restul fetelor. si eu as fi vrut nume de sfant dar ptr baiat ne place f mult Robert. si nu vrem nici doua nume decat in cazul in care nasul (cand il vom gasi) va avea un nume de sfat frumos si care va da bine cu robert.
dodo, felicitari ptr casuta voastra. e mare lucru. eu am un an de cand mi-am luat apartamentul si chiar daca mai am de renovat (chiar acum casa mea e santier)sunt fericita ca am casa mea, ca tare m,a saturasem de chirie.
mihaelacg, eu cred ca ar trebui sa o alegi pe prietena ta ca nasa ptr bb dar sa le explici nasilor de cununie astfel ca sa nu se supere.
mai fetelor voi luati vitamine de vreun fel. eu am luat numai acid folic pana in saptamana 13 si acum dr spune ca nu am nevoie de nimic ca analizele sunt bune...
o zi minunata tuturor!
silvi
14 +
VINE BEBE
POZE
lysbeth spune:
eu inainte nu aveam probleme asa mari cu durerile de cap. Insa de prin luna a 2-a am avut cateva zile insuportabile.
11+
silvi8 spune:
si am uitat,
lysbeth, mie dr mi-a dat ptr durerile de cap si dantura piafen, acum se cheama algifen. mi-a spus ca in unele cazuri se da chiar pentru sustinerea sarcinii...intreaba medicul tau totusi.
iar in trim 2 intri dupa ce se termina saptamana 12.deci din saptamana 13 asa stiu eu.
silvi
14 +
VINE BEBE
POZE
Dodo-pui spune:
silvi multumesc
pentru urari
,e minunat sa ai casa ta,sa nu depinzi de proprietari si de naravurile lor.
lysbeth si eu am dureri de cap uneori crunde,o sa intreb si eu dr sa vad daca pot lua ceva ,la farmacie au zis ca nu pot lua nik,doar "apa -paie si....."
burtici si mamici de ghiocei.
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui BB2
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
zsuzsu spune:
buna dimineata fetelor
eu sunt tare bine dispusa ca merg azi sa-mi vad bb ul
sper sa ne arate si ce este si sa fie totul ok
am intrat doar sa va salut si sa va trimit cate o
- se vede ca sunt bine dispusa
in leg cu durerile de cap si eu am mai avut, dar la mine in general se rezolva daca preventiv dimineata beau un pic de cafea, f slaba si cu mult lapte, daca nu algocalmin sau no-spa, ultimul nu prea are efect
dodo felicitari pt casa noua- conteaza mult sa ai casa ta
si noi planificam sa ne mutam, am luat si noi o casuta, dar abia in primavara putem- in cel mai bun ca- ca trebuie sa renovam destul de mult
eu sincer abia astept si as vre ca bb mic sa vina acasa deja acolo- mai ales ca aici nu prea avem spatiu.
13+ si
de Daniel(05.03.2006)
bb 2