Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (14)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zsuzsu spune:

fetelor eu in leg cu numele de fata sunt f hotarata, inca inainte sa ne casatorim cu sotul meu stiam de nume de fata IULIA-PETRA
dar sincer la baiat sunt in ceata totala avand in vedere ca si pt baietelul meu Daniel-Adrian ne-am gandit destul de mult pana ne-am decis
si acum daca iara iese baiat chiar nu stiu cum sa-l botezam
bine ai revenit dodo-pui pe unde ai umblat?
ne-ai lipsit

13+ si de Daniel(05.03.2006)

bb 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Aalina eu n-am avut arsuri la sarcina precedenta dar ma enerva cand sughita bebe, mai ales ca o apuca seara cand eu vroiam sa dorm

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iza79 spune:

Pai Aalina voi aveti experienta. Mie mi s-a parut ca simt ceva ca o arsura azi, dar cred ca atunci cand vor incepe o sa-mi dau seama sigurrr.
Nici numele de Andrei n-a trecut prin "consiliul familiei" mai precis al meu habar n-are. Dar daca e cazul o sa aleg eu unul si el unul.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Ne-am mutat in casa nostra,am scapat de chirie(avem datorii la banci dar sunt pentru noi).
Avem inca 80% inca in cutii si saci dar incet incet o sa le dau de cap.
Maine incepe si Bogdi gradinita,am avut f mult de alergat de semnat hartii/contracte....Mai am un hop in circa trei saptamini si apoi am toate actele pe adresa actuala.

Eu si BB2 suntem obositi dar fericiti caci de mutat ne-au mutat tati,unchiul ,tatal meu cu sotia lui.Eu am sta in apartament cant pe canapea cand in picioare si dadeam din gura ca la asta ma pricep cel mai bine.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui BB2

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iza79 spune:

Bravo dodo, felicitari, e o mare realizare sa ai casa ta.
Stie cineva cum reduc eu exact utrogestanul ca sa ajung de la 4 la 1 si in final 0 ? Azi am luat 3 si am de gand sa iau asa da nu stiu cat, mai am pana aj la dr meu. Mi-a zis ca in sapt 20 sa termin cu ele si mi-a scris 1/zi desi in reteta anterioara scrisese 4 zi pana in s 20.Nu stiu daca a fost neatentie, ca n-am obs nici eu pe loc.Acum eu le reduc, dar nu brusc si sper ca e bine cum am inceput.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Zsuzsu imi plac ambele nume de fetita Unul chiar foarte mult.

Timi eu imi amintesc picioarele date de bb in organele mele interne. Da cum acum is crizata ma rog de el sa isi inceapa aceasta activitate.

Iza nu ti le dori. Asa ma intrebam eu cum or fi contractiile si la nastere ma rugam sa se opreasca Cu numele si eu pana la urma daca nu cadem de acord o sa le las pe amandoua. Desi mereu am vrut ca sa aiba un singur nume. Dar inca astept cu negocierea. Poate pentru ca pe undeva in creier ma tot gandesc ca nu am vazut 100% ca la Dorian ca e baiat si sa nu negociez inutil inca.
Despre medicamente nu stiu nik ca eu nu iau.

Dodo felicitari! Asta da realizare. Bafta la gradi!!!

17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Lysbeth, bebita al nostru era mai mic decat varsta sarcinii in urma cu doua saptamani, iar astazi cand l-a masurat dr era exact de 9 saptamani si doua zile, deci exact cat trebuia sa aiba. Cred ca fiecare se dezvolta in ritmul lui, unul e mai incet la inceput si recupereaza pe parcurs, altii se grabesc si apoi stagneaza...Georgiana, si eu abia astept sa simt cum misca bebe, azi am intrebat dr cand am norocul asta si raspunsul a fost ca dupa 16 saptamani. Tu esti cu mult mai aproape de momentul asta.Diana, noi ii zicem ursuletul Panda Noua ne-a zis dr ca daca e baietel, ne zice prin saptamana a 13-a, daca e fetita, ceva mai tarziu. Asa ca eu zic ca de asta avem noi asa multi baietei aici in odisee, ca a a vut ce sa se vada la ei , si cat de curand, dupa ce mai cresc un picut burticile, apar si fetitele. Eu tare-as vrea o fetita, dar am asa un feeling ca va fi baietel, si eu si sotul suntem convinsi ca e baietel. Azi l-am vazut dand din manute si picioruse, foarte hotarat si a zis sotul ca sigur e baiat...Nu stiu ce logica o fi avut el, dar culmea e ca si eu cred la felSilvi, si noi ne tot gandim la nasi ( e cam devreme, ce-i drept), si nu ne putem hotari. Avem niste prieteni dragi, dar care sunt in alt oras, si am vrea ca nasul bebeului sa ii fie mereu aproape. Ne mai gandim...Pe nasii de cununie nu ii mai intrebam, ei sunt mai in varsta si sigur ne-ar pasa la copii lor, asa ca preferam sa ne alegem noi din prima nasii si sa trecem peste "cum se face" de data asta.Ma intorc sa mai citesc din urma, ca mai am cateva pagini, si revin. Ana-Maria 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Buna seara, burticilor!

Eu am avut azi intalnire cu bebe. E un smecher, bineinteles, profita de faptul ca acum facem eco abdominala ca sa ne trateze cu fundul! Statea ghemuit ca un pisoi speriat! Nici nasul nu ni l-a aratat, daramite putza (stim de la 13s ca e baietel, dar speram sa ne confirme, ca la 13s e destul de devreme)! Are 173 g, de-aia ma doare pe mine spatele de-acum! Ce m-a impresionat cel mai tare a fost ca in timp ce doctorita mea imi facea eco a venit fetita ei de 2 ani jumate si s-a uitat in monitor si a inceput sa tipe: "Bebe! Bebe!". Cred ca aia mica deja intelege din ecografii mai multe decat mine! Si atunci mi-a zis d-rita mea ca a nascut-o pe aia mica pe la 31s pt ca ramasese la dimensiunile de la 27s, avea 1 kg la nastere. Saraca femeie, cat a tras cu puiul ei! Dar acum e mare si voioasa, nu se sperie de straini, m-a rugat sa ii desenez o pisica... Morala mea a fost ca nu toate accidentele din sarcina sunt fara rezolvare, daca parintii isi iubesc puiul si fac tot ce pot pentru el isi revine.

Hai ca deja m-am intins si ma doare mana dreapta ca azi mi-a luat sange pt TT. Desi era o asistenta f priceputa (la TORCH mi-a gasit vena din prima), acum, dupa ce mi-a examinat venele vreo 20 min mi-a luat de la incheietura, pe lateral, si de cate ori apas "enter" mai cu foc ma doare. De-aia nici nu am facut prea multe paragrafe! A, despre bani: am platit 160 lei pt consultatia de azi, care a inclus eco si TT.

16+

Monik +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

salutare !

dyana, ma bucur ca l-ai vazut pe bb si ca toate decurg bine. sacresteti mari si sanatosi si frumosi. si destpti.

simina, ma bucur ca te-ai intors la noi.

silvi, referitor la nasi....
eu am doua perechi de nasi, foarte dragi noua, si ambii vor sa ne boteze, insa ma tem ca-i voi dezamagi.
nu stiu cum o sa le spun, dar tb s-o fac.

am o prietena careia i-au murit in 4 luni ambii copii, si de la ultima sarcina tot zicea ca vrea sa-mi boteze.
acum cand a aflat ca sunt iar gravi tare s-a mai bucurat si isi doreste tare mult sa ne boteze ei.
au trecut prin atatea, sufera atat de mult, practic sunt distrusi, incat nu cred ca le pot rezista.
mi se rupe sufletul de ei, daca asta e o bucurie pt ei, atunci vreau ca ei sa ne boteze.

sunt super ok , ne cunoastem si ne intelegem f bine.

http://community.webshots.com/album/564158202qLWcSl
filmulet cu putzica lu bb 4 D
mitzica13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

monnvas, rusinos puiutul tau, da` nu conteaza, imp e ca este bine si sanatos. sa o tineti tot asa, sa cresteti mari si sanatosi.

eu abia astept ziua de 3 oct sa-l vad pe bb.
nu mai stiu nimic de el, am emotii, o fi bine?
imi doresc sa-l vad mai vioi, nu sa doarma ca data trecuta.

http://community.webshots.com/album/564158202qLWcSl
filmulet cu putzica lu bb 4 D
mitzica13+

Mergi la inceput