Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (14)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ADA1974 spune:

fetelor.
Bun venit noilor , si numai bine celor care nu au avut norocul sa aiba un ghiocel. Sa le dea domnul un pepenas, sau orice altceva cat mai repede.

Nu am mai scris demult, si deabia acum am reusit sa termin cu cititul. Lunea trecuta am fost la eco si bb era bine: dezvoltat normal 12 saptamani si 4 zile. Apoi nu mi-a fost prea bine: luni, marti si miercuri am avut dureri de burtica destul de mari, asa ca joi m-am prezentat la dr.: colul e inchis, destul de lung, dar a trebuit sa fac perfuzii 5 zile cu NO SPA si scobutil. Acum sunt destul de bine. Nu stiu exact ce am avut: s-ar parea ca o criza de bila-colita, ceva de la stomac. Acum sunt pe regim, asa ca pls, nu mai vorbiti de papa bun.

A intrebat cineva la cap 13 pag 8 parca de fisa de gravida - i-am raspuns pe PM.

In legatura cu nasii: mai mult ca sigur vor fi cei de cununie: suntem prieteni, de varste apropiate, tot ei ne-au botezat si primul copil, si chiar nasu i-a pus numele fetitei: Ana-Gabriela (ne-am gandit si pana la urma am constatat ca suna frumos, e nume de sfant, asa ca i-a ramas acest nume). Oricum vroiam un nume de sfant, si pe nas il cheama Stefan-Gabriel, iar pe nasa Carmen. Cum nu prea imi place Carmen, si nasul e super tip, i-am pus numele propus de el. Oricum, ne-au spus ca nu trebuie sa ne simtim obligati sa punem numele lor, ca e copilul nostru si facem cum vrem; dar a ramas Ana -Gabriela. Nasu a fost chiar haios: cand a sunat sotul sa le spuna ca o sa aiba o finuta (stiau ca sunt gravi, dar nu stiam ce e), nasu a spus instantaneu: si cum o sa o cheme: Ana-Gabriela?
Stiu ca nu e obligatoriu sa pui numele nasului, dar mi se pare un semn de apreciere pentru cei care boteaza, e totusi un efort; ca sa nu mai spun de cununat; iar nasii nostri pt ca s-au oferit sa ne cunune, desi ei inca nu erau cununati, au fost obligati sa-si fixeze nunta cu o saptamana inaintea noastra, pt ca noi deja fixaseram, iar ei inca mai cautau.
Acum am oferte de nasi de la 2 colege de serviciu, dar nu indraznesc sa-i intreb pe nasi, pt ca stiu ca nu se pune problema sa nu vrea sa boteze!!
Pt cele ce nu au nasi: cred ca daca lumea ar stii, ati primi mai multe oferte, decat va inchipuiti.

ada 11+ si gabi 3ani+7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciresica5 spune:

Va pup fetelor,

In legatura cu nasii de botez...si noua ne vor boteza tot nasii de cununie, pentru ca suntem buni prieteni, tineri si ne intelegem tare bine. Oricum din punctul lor de vedere nici nu ar concepe sa nu boteze ei. Cat despre nume, le vom alege noi, caci ei nu au nicio pretentie de genul asta.
Mamici de baietei, voi ce nume alegeti pentru puiutii vostri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia4 spune:

Silvi, in legatura cu concediul medical, nu trebuie sa minti! Nici eu nu sunt de acord cu asta, parca atrage raul...Dar cred ca ai tot dreptul si datoria fata de copil sa-ti iei atunci cand consideri ca ce se intampla la servici il poate afecta! Stesul cred ca stiti si voi ca e foarte periculos, am vazut niste documentare pe Discovery de am ramas masca! Voi stiti ca intreaga viata a lui de copil si de adult e influentata de tot ce facem sau nu facem noi acum?! Stresul mamei nu-l lasa sa se desvolte cum trebuie din punct de vedere psihic si intelectual, multi copii se nasc cu o anumita labilitate emotionala din cauza asta si o vor duce cu ei toata viata, nemaiavand cum sa schimbe asta, eventual decat sa o mai amelioreze..Asa ca DD nu are cum sa se supere daca facem tot ce trebuie pt puiul nostru, chiar cred ca se supara daca nu o facem!
Fiecare trebuie sa faca cum considera ca e mai bine, nu se aplica aceleasi reguli la toti oamnenii! Eu acum, vreau nu vreau, trebuie sa stau in pat pana voi scapa de contractiile astea, daca voi scapa..Mi-a zis doctorita ca s-ar putea sa ma tina asa pana la sfarsit Sper totusi sa nu fie asa si sa-mi revin dupa tratament! Imi pare rau de bietul bebelitz sa-l indop cu atatea medicamente..

Va pup si sa aveti grija de voi si de bebei!

Silvia 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

ada, deci nu trebuie decat sa dau sfoara-n tara ca n-am nasi la bb si sigur voi gasi nu?

silvia, ti-am spus, daca dr spune sa iei tratamentul el stie cel mai bine asa ca ia-l si totul va fi bine. sigur ca nu e bine sa iei medicamente dar daca nu se poate altfel...

ciresica, eu am deja numele pregatite:Robert si Crina

silvi 13 +
http://bd.lilypie.com/l6XEp3.png
http://community.webshots.com/user/flovivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADA1974 spune:

silvi, eu asa cred: poate unii se feresc sa se ofere, sa nu fie refuzati. Bate si tu un apropo la persoanele care crezi ca ar fi potrivite ca nasi pt bb-ul tau, si sigur se va oferi cineva.

mi-am schimbat si semnatura, ca uitasem

ada 13+ si gabi 3ani+7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

mi/am facut ticker cu saptamanile de sarcina!

o dupa amiaza minunata tuturor!

silvi 13 +
VINE BEBE
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciresica5 spune:

Silvi8 sunt tare frumoase numele pe care le-am pregatit pentru bebe! Si eu aveam pregatit numele de fetita complet (caci vreau doua: unul obisnuit si unul de sfant), dar pe cel de baietel, de caream de fapt nevoie, nu-l "potrivesc" deloc.
Cat despre nasii de botez nici sa nu-ti faci griji. Foarte multa lume isi doreste sa boteze un copil, deoarece se zice ca este o fapta "deosebit de crestineasca", daca se poate zice asa. Totusi este bine sa alegi pe cineva cu un suflet mare, un bun crestin, pe care bebe sa se poata baza mai tarziu!

Fetelor imi spuneti si mie cum imi fac semnatura?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iza79 spune:

A propos de nume, eu daca e fata m-am gandit din sapt 3 ca nume de sfant Maria. Mai tre sa gasesc unul, eu vroiam Jessica, dar al meu nu prea e de acord...
La nume de baiat nu prea ma gandisem, dar pana la urma, cand vb cu mama zilele trecute mi-am dat seama ca imi place Andrei, ca nume de sfant.Mai ramane si aici de cautat al 2-lea. As vrea ceva cu rezonanta turceasca, pt ca jumate din familia sotul meu sunt undeva la origine turci.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Am revenit!

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui BB2

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Da pe unde umblasi Pui???

Eu am venit sa raportez ca nu m-am enervat la job azi deci m-am tinut de cuvant.
In celelalte doua probleme discutate eu am in creier si nume de baiat si de fetita dar nu sunt discutate in consiliu de familie asa ca mai astept. Si cu nasii iar ii bai. Astept dinainte de a ramane insarcinata un raspuns. Sper pana nasc sa il si primesc Si mai ales sa fie pozitiv.

Va anunt ca la mine au inceput un pic arsurile. Stiu de la prima sarcina ca astea au fost cele mai aiurea.
Va pup

17+ cu

Mergi la inceput