Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (14)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zsuzsu spune:

asa e si eu sunt de acord ca e mai bine sa fie mare- atunci totul e ok,decat daca ar fi mai mic decat varsta
si eu aveam cam aceleasi valori ca tine lysbeth, la 11 saptam

13+ si de Daniel(05.03.2006)

bb 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

buun... las ca vedem noi la morfofetala de peste o saptamana si ceva

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iza79 spune:

Lysbeth, cred ca bebe o sa creasca de frica, parca l-ai amenintat asa ai zis "las ca vedem noi"

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Buna fetelor!

Nu am scris demult ca nu am noutati!

Felicitari noilor venite si mamicilor care stiu deja culoarea caruciorului

Simina, ma bucur ca incet incet iti revii. E greu, dar sigur Dumnezeu te va ajuta, are El planurile Lui cu voi. Spor la pregatiri!

Noi maine mergem la morfo fetala la Iosup, poate venim si noi cu vesti despre cum o sa faca pipi bebe al nostru. Desi nu cred ca sunt sanse sa aducem prima fetita, eu am simtit din prima un baietel...e, sanatos sa fie.

Apropos de haine, mi-am luat si eu o pereche de pantaloni de gravi, destul de ok, de la Baby expo, acum sunt largi, i-am luat special mai mari...Mai am un sarafan de raiat, la fel, mai mare, cateva bluzite dar nu groase, colanti, vreo 2 rochite si fustite care inca ma incap si cam atat...mai e timp de luat.

Pupici pe burtici

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

aalina, f bine ca ai o colega de birou care te sustine.
nici eu nu prea sunt cu medicalul, am avut acum 5 zile in sarcina cand am fost f racita si acum 2 ani 3 zile pe care le-am stat efectiv in spital.
si a mai spus cineva... eu nu pot sa-mi iau medical doar asa, mi se pare ca m-ar pedepsi DD. nu pot sa mint...

si acum o intrebare: voi ati hotarat cine va va boteza copilasul? daca da pe ce criterii ati ales? rude, prieteni...eu nu am nici o idee pe cine sa rog si defapt nu stiu cum se face...

silvi 13 +
http://community.webshots.com/user/flovivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iza79 spune:

Pt nasi..nu trebuie intrebati intai nasii de cununie? Eu parca asa auzisem candva...Nici nu m-am gandit la asta pana acum...

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Mie fetita mi-a botezat-o o fosta colega de liceu.
Propuneri de botez avem dinainte sa ne apucam de proiectul alien II:D

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zsuzsu spune:

se zice ca de obicei nasii copilului sunt nasii de cununie
dar nu e obligatoriu
la noi a fost cumnatul meu la baietel
acum o sa mai vedem cine va fi ori tot o ruda ori prieteni mai apropiati
mai este vreme, dar in orice caz nu nasii de cununie
in leg cu hainele
nici mie nu prea imi place ce am gasit pana acum, asa ca cred ca in we fac o excursie pana in ungaria si caut si acolo ceva- inainte sa raman insarcinata am gasit chestii faine- o sa vedem daca mai gasesc si acum

13+ si de Daniel(05.03.2006)

bb 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

iza, si pe la noi se practica sa boteze nasii de cununie dar la mine este imposibil ptr ca intre timp s-au despartit si unu locueste la milano celalalt la torino, nu prea mai tinem legatura, vorbim doar la tel de sarbatori...

lysbeth, tu tre sa alegi dintre oferte iar eu n-am deloc! ei gasim noi pe cineva da numai ca nu stiu spre cine sa ma orientez...

silvi 13 +
http://community.webshots.com/user/flovivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

noi ne pastram nasii de cununie pentru ca ne sunt prieteni foarte buni. sper sa nu fie probleme, pentru ca nasica mea e si ea graviduta, la 4 saptamani dupa mine a ramas, si nu stiu daca are voie sa boteze...... trebuie sa ne mai interesam pana atunci, poate-i da ceva dezlegare preotul, nu stiu. daca nu poate ea, o sa tina bebitul mama ei, si tot e bine.

diana 12+

Mergi la inceput