Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (14)
Raspunsuri - Pagina 10
zsuzsu spune:
am schimbat si semnatura
lysbeth si eu sper f tare sa vad ce e , sau macar sa nu se vada ca e baiat- avand in vedere ca eu imi doresc f f f tare fata
13+ si
de Daniel(05.03.2006)
bb 2
Aalina spune:
Haideti mai fetelor odata cu fata aia
Nu de alta da acusi am doi feciori acasa si tre sa ma uit si eu prin jur ca o soacra ce o sa fiu 
Cat despre medicale stiu clar ce drepturi am da uite ca nu pot sa imi iau. Daca sunt ok nu ma lasa constiita. Sau puteti sa ii ziceti prostie nu-i bai. Da nu am avut in viata mea o zi macar luata si cum la noi acum e o perioada incarcata nu vreau sa se darame institutia
Asa ca vin pe baricade! Da nu ma mai enervez! Parol!
17+ cu 
lysbeth spune:
Georgy, unele femei constata bucuroase ca in perioada asta le cresc mai repede unghiile si parul. Nu te bucura insa. Situatia se schimba dupa ce nasti. Parul tau va incepe sa cada mult mai repede decat inaintea sarcinii si firuld e par se va subtia. Ambele stari sunt absolut normale si sunt datorate schimbarilor hormonale. Totul va reveni la normal dupa un timp. Nu degeaba se spune:
Unei femei ii trebuiesc 9 luni sa devina mama si apoi inca 9 luni sa redevina femeie.
11+
iza79 spune:
Aalina, bravo, ar trebui sa aprecieze sefii tai ce fata constiincioasa au acolo. mie constiinta imi zice in ultimul timp doar "mancareee, somnnnn"![]()
Poate vineri aflam si noi ce avem.
17+
dyana27 spune:
buna fetele. sunt foarte fericita, am fost si mi-am vazut iepurasul azi. avem deja 5 cm
, si ne-am miscat ca un viermisor neastamparat. vai fetelor ce mandra eram de el, ziceai ca numai al meu se zbate asa la ecografii. si i-a facut cu mana lui mami si a reusit nenea doctorul sa-l prinda asa, deci a numarat mami 5 degetele la manuta dreapta. este incredibil

.
am scapat de gandurile negre pe care le aveam, totul merge conform planului, bebe are dimensiunile toate foarte bune, chiar mai voinicel cu 2 zile decat trebuia![]()
; ne-a recomandat ecografistul sa facem si dublul test, nu ca este ceva in neregula, dar vorba lui, la cum ma cunoaste, o sa ma plang dupa aia ca stau cu grija ca nu l-am facut- si are dreptate.
deci Lysbeth, la dublu test cu noi- eu ma duc maine dim la medlife (acolo mi-a zis ca ar avea incredere mai mare)
ciresica bine ai venit printre noi, sa fiti sanatosi si sa ne auzim zilnic.
diana
12+
dyana27 spune:
nu stim ce este, eu zic de el, adica de bebe, iepuras, zgaiba mica, si oricum imi vine sa-i zic. nici macar nu am intrebat daca se vede ceva, asa emotionata am fost cand am vazut cum misca; daca se vedea ceva, ar fi zis doctorul, ca si lui ii place sa-l cerceteze pe toate partile si sa se bucure odata cu mine.![]()
diana
12+
georgyiuly spune:
lysbeth, bine ai mai zis cu devenitul mama si femeie, mai facut sa rad.Multumesc!
georgiana
iza79 spune:
Felicitari Dyana pt ca e bebe frumos si sanatos! Cred ca e prea devreme ca sa le spuna el lu' mami si tati ce este. Nici mie nu mi-a spus la 12 sapt. Dar mai avem timp![]()
17+
lysbeth spune:
dyana, micutul meu alien are 4,6 cm la o varsta de sarcina calculata de 10 sapt si o zi. ma gandesc ca dak la tine are 5 cm la 12+ probabil ca medicul avea dreptate sa-mi zica 11 sapt si 6 zile la ecografie
Nici nu shtiu dak sa ma bucur sau nu. O fi de bine? o fi de rau?
11+