Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (14)
Raspunsuri - Pagina 9
silvi8 spune:
aalina, daca tu poti sa spui"gata cu stresul" si chiar sa nu mai pui la suflet eok. eu nu prea reusesc...
lysbeth, ma bucur ca bb e ok (si al meu e mai mare decat ar fi trebuit dupa saptamani)ca analizele sunt ok. f bine ca faci dublutest ca sigur va iesi f bine si n-o sa mai trebuiasca sa faci si triplutest.
ptr the big alien
silvi
13 +
http://community.webshots.com/user/flovivi
Aalina spune:
Nu e usor dar am o colega in birou care imi repeta asta de cativa ani si in ultimele 4 luni a crescut frecventa![]()
17+ cu 
silvia4 spune:
Fetelor, daca e stresant la voi la lucru mai luati-va cate un concediu medical! Ii cereti medicului ginecolog care va urmareste sarcina! Sa indrazniti, pt ca stresul asta nu e bun pentru bebe! Va informez ca avem dreptul la 180 de zile calendaristice de concediu medical pe an, asa ca daca nu va e bine puteti sta si toata sarcina acasa! Concediul prenatal se da cam cu 2 luni inainte de nastere. 
Silvia
13+
iza79 spune:
Neata fetelor si felicitari celor care l-au vazut pe bebe si bebeilor care cresc intr-o zi cat altii intr-o sapt 
Intr-adevar, daca aveti probleme la serv mai bine va luati un medical pana se linistesc apele, fiindca daca nici acum nu profitam de drepturile noastre, atunci cand? Eu in 6 ani de serv daca imi luasem 2 sapt de medical.
17+
silvia4 spune:
AlexiaIsador, tratamentul pe care l-am facut pana acum cu no spa si buscopan era tot la recomandarea medicului! Oricum sunt destul de ingrijorata cu medicamentele astea, mi-e teama ca-i fac rau bebelului! Eu incerc sa mananc sanatos, nu beau cafea, cola etc, si in ciuda eforturilor nu-mi merge bine si sunt obligata acum sa indop micutzul cu pastile... Am intrebat si eu in toate partile daca sunt toxice pt el si raspunsul a afost ca da, dar contractiile sunt mult mai rele! O sa incerc sa fac tratamentul un timp, dupa care il intrerup si vad cum imi e, sper sa nu fiu nevoiata sa-l fac toata sarcina..
Silvia
13+
nilufera spune:
Va anexez un reportaj despre costul nasterilor in spitalele bucurestene
http://www.libertatea.ro/zoom/214691/3758-91286-printmaternitati.jpg
zsuzsu spune:
salutare burtici
eu va anunt cu tristete ca am reusit sa intru in clubul fetelor care au racit
dar bineinteles de ce sa nu fiu eu mai cu bube, este a 2 a raceala la mine in timpul sarcinii, asa ca eu azi am declarat zi de stat in pat si transpirat
Lysbeth asa am patit si eu la 11 saptam am fost la eco- totul bine dar m-a rechemat in 2 saptamani pt morfofetala
asa ca eu maine merg din nou si o sa va aduc vesti despre bb meu- sper sa stiu si sexul
12+ si
de Daniel(05.03.2006)
bb 2
lysbeth spune:
zsuzsu sper din tot sufletul sa afli sexul maine:D. Asa o sa am si eu sperante ca o sa vad ce sex e micutul meu alien 
11+
georgyiuly spune:
Buna dimineata, salut toata mamicile si le felicit pentru intalnirile cu bebiti!
Vroiam sa va spun ca eu pana acum nu am luat decat vreo 1-1.5kg si lucru asta ma cam enerveaza, pt ca mi se pare ca nu mananc destul si ca bebe nu se hraneste.Medicul nu mi-a spus nimic la proba cantar( am 1.65 si 52.5 kg la 4 luni de sarcina) si in plus am insistat eu sa-mi dea Centrum Materna.Nu am o pofta extraordinara de mancare, in schimb mananc regulat(mic dejun, pranz si cina) si poate o fructa dupa amiaza.poate ma asteptam eu sa iau mai multe kg. avand in vedere ca nu mi-a fost rau deloc ( am o sarcina care nu a manifestat nici un simptom, doar putin de durere de sani).Despre haine ce sa spun, momentan imi vin toate, pantalonii toti sunt cu talie joasa asa ca inca imi vin....sa vedem mai incolo cand o mai creste burta.Eu inca nu m-am uitat dupa haine de graviduta dar sigur in vreo doua saptamani va fi nevoie.![]()
A si mai am si o nunta peste 2 sapt. sa vad eu ce gasesc mai elegant pt burtici......
Inca o curiozitate de cand sunt insarcinata imi cresc si mie unghiile, inainte se rupeau tot timpul, acum sunt tari si frumoase, o fi din cauza laptelui pe care il beau zilnic????
V-am pupacit!!!
15
georgiana
georgyiuly spune:
Am uitat ceva: prietena mea e si ea insarcinata si ieri m-a anuntat ca tocmai implinea 17 saptamani ca ca de 3 zile bebitul ei misca de zor!!!
Era asa incantata
!Vreau si eu sa miste bebe meu !!!! Cred ca trebuie sa fie asa frumos si emotionant

!
Mamicile care au deja puiuti stiu dar noi , incepatoarele asteptam cu sufletul la gura momentul!
Gata , va las acum ca inca nu am reusit sa imi asez hainele de iarna in sifonier, am un dezastru in casa!

15
georgiana