Shoppaholicele Redouto-masochiste (126)
Raspunsuri - Pagina 3
aissa spune:
Miruna la mine a mers, apare apoi o pagina de inregistrare cu diferite campuri de completat. La final insa da un mesaj cum scrisesem mai sus "am inserat...." Nu am primit nici un mail de confirmare a inregistrarii. Ori e teapa ori e inca in lucru pagina.
mirunajr spune:
Sincer...eu sper sa fie teapa...sa ne mai bucuram si noi de reducerile din iarna, nu???
alexandrina spune:
M-ati intrebat cum am gasit. Am scris "laredoute" in campul de adresa din browser (folosesc Mozilla) si a aparut pagina asta. Pana recent imi intra automat site-ul .fr
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.
nushulica spune:
offf...ce veste nasoala asta e...o sa fie niste preturi pe .ro ca n-o sa comande nimeni nik si sper sa dea faliment ala de i-a venit ideea astaeu una n-o sa-i comand nik...na!
36+ DAVID-MIHAI
mirunajr spune:
Doamna/domnul care a avut ideea asta, iori ne-a spionat pe noi, ori a fost client LR
miki68 spune:
Subscriu! De obicei cei care cumpara franciza (cum probabil e si cazul asta) pun niste preturi foarte mari fata de situl-mama (vezi magazinele brandurilor cunoscute ex: promod) plus ca nu au reduceri decat in procent nesemnificativ. Cat despre coduri de reducere/cadou, nici vorba (ex: quelle.ro)
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
claujro spune:
Era de asteptat sa se extinda, au destui clenti din Romania astfel incat afacerea sa devina profitabila pt cel ce a cumparat franciza. Dar daca vad o fusta cu 10 euro pe lr.fr nu pot sa dau 50 pe lr.ro
Eu sunt asigurata , prietena mea locuieste la 10 minute de granita cu Franta si pot comanda intr-un oras pe granita si merge ea si le ridica, cu riscul de a plati transportul pana in ro dar gasesc eu un Atlassib cum am facut si cand ea era in Germania si noi aveam embargo.
mirunajr spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claujro Era de asteptat sa se extinda, au destui clenti din Romania astfel incat afacerea sa devina profitabila pt cel ce a cumparat franciza. Dar daca vad o fusta cu 10 euro pe lr.fr nu pot sa dau 50 pe lr.ro Eu sunt asigurata , prietena mea locuieste la 10 minute de granita cu Franta si pot comanda intr-un oras pe granita si merge ea si le ridica, cu riscul de a plati transportul pana in ro dar gasesc eu un Atlassib cum am facut si cand ea era in Germania si noi aveam embargo. |
fericitooo!!!1
Edit: cum a fost plimbarea la Slanic??
claujro spune:
Foarte frumos. Numai ca s-a inchis salina la 15.30 ca au intrat in extrasezon si nu am stat decat vreo ora jumatate inauntru, am vizitat strandul si lacul de sare de la Grota Miresei, manastirea Zamfira...a fost o zi exceleta pt plimbare, nici cald, nici frig, nici vant, o sa mai mergem cat de des putem, e excelent pt copii o doza de aerosoli de 2 ore.
mirunajr spune:
Frumos... si azi vad ca e o zi foarte placuta! am iesit putin si parca e mai cald decat in casa!