Shoppaholicele Redouto-masochiste (126)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirunajr spune:

Dragelor ies un pic...vrea fii-mea sa iesim si cred ca o sa mergem un pic in heratsrau...daca nu o fi full prin centru cu marsul ala al biciclistilor!
O dupa-amiaza placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daria_93 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aissa

Miruna la mine a mers, apare apoi o pagina de inregistrare cu diferite campuri de completat. La final insa da un mesaj cum scrisesem mai sus "am inserat...." Nu am primit nici un mail de confirmare a inregistrarii. Ori e teapa ori e inca in lucru pagina.

Cris

Buna,

pagina de inregistrare provine dintr-un director beta/ a sitului laredoute.ro., accesati direct adresa de mai jos ( cu beta cu tot ) si o sa vedeti ...

http://www.laredoute.ro/beta/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexandrina

Buna voua!
Sunt si eu "redoutista de solduri" datorita voua. Va multumesc pentru tot ce a implicat asta.
Vreau doar sa va arat ce-am gasit ieri din greseala
www.laredoute.ro

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.

Aoleoooooooooooo!
Mai mult nu pot sa spun!
Edit:cred ca raman cu hainele LR pe care le-am acumulat pana acum.
Deci de aceea nu mai veneau cataloagele.Daca or sa fie preturi mari,nici vorba sa mearga bine afacerea.Pana acum noi ne incantam la o comanda in plus cu cate un cod,o cescuta etc.Asa ,fara ,nu mai fac nicio comanda.O sa incep sa colind din nou magazinele,ceea ce personal n-am mai facut din ianuarie anul trecut.Preturi mari,dar macar probez,vad materialul de aproape etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daria_93 spune:

Deci se pare ca e pe bune....www.laredoute.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

eu am un colet de primit asa ca stau bine cu moralul

dupa ce apare(sper ca sapt asta)mai imping o comanda cu toate ca nu aveam de gand, dar o sa iau doar haine de sot si bebe ca eu...am de nu mai stiu cate(multe din ele sunt inca in punga de la lr)

ce e nasol e ca vom pierde reducerile mari din iarna si cadourile ca in rest oricum nu prea dadeam noi comenzi

dar eu zic ca, clientii lr din ro nu vor da comenzi pe noul site, obisnuiti fiind cu preturile si cadourile din fr

36+ DAVID-MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Adevarul e ca ma cam gandeam ca o sa apara candva si LR Ro. dat fiind nr.mare de clienti. Acu, ca cineva a avut ideea sa preia franciza si in Ro, nu pot decat sa ma intristez pentru ca eu sunt multumita de relatia mea cu LR (nu mi s-a pierdut nici un colet, nu mi-a lipsit niciodata nimic din colete...). Prevad ca nu vom cumpara noi, insa altii, care abia atunci vor descoperi site-ul LR Ro. vor cumpara. Si mai prevad niste servicii proaste precum cele de la quelle unde astepti cu lunile o comanda, nu-ti este confirmata comanda... Dar, om trai si om vedea

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Mai, da' am si eu o intrebare: eu stiu ca atunci cand o tara are propriul LR, nu e trecuta in lista de pe .fr. Ok. Sa zicem ca, si in cazul in care RO o sa aiba propriul LR, romanii nu-si vor mai putea face cont pe LR.fr. Dar poate ar trebui sa insistam pe langa LR.fr sa ne permita sa comandam in continuare direct de la ei si sa beneficiem de produsele lor, nu sa stam la mana francizatului. Si, oricum, mi s-ar parea abuziv sa refuze vechilor clienti romani accesul la produsele .fr sau chiar sa-i stearga din baza de date, doar pt ca s-a deschis LR.ro. Chiar sunt curioasa cum o sa procedeze, poate doar sa refuze sa livreze in RO.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miki68

Prevad ca nu vom cumpara noi, insa altii, care abia atunci vor descoperi site-ul LR Ro. vor cumpara.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mda!Cam ai dreptate!Ce nasol.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Graviduta

Mai, da' am si eu o intrebare: eu stiu ca atunci cand o tara are propriul LR, nu e trecuta in lista de pe .fr. Ok. Sa zicem ca, si in cazul in care RO o sa aiba propriul LR, romanii nu-si vor mai putea face cont pe LR.fr. Dar poate ar trebui sa insistam pe langa LR.fr sa ne permita sa comandam in continuare direct de la ei si sa beneficiem de produsele lor, nu sa stam la mana francizatului. Si, oricum, mi s-ar parea abuziv sa refuze vechilor clienti romani accesul la produsele .fr sau chiar sa-i stearga din baza de date, doar pt ca s-a deschis LR.ro. Chiar sunt curioasa cum o sa procedeze, poate doar sa refuze sa livreze in RO.

He,he!De cand asteapta ei sa ne inchida taraba in fata.Or sa ne traga niste flituri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Uffff, ce veste nasoala cu LR.ro. Deja am inceput sa ma oftic. Auziti, dar putem face altceva:comandam cu livrarea produselor la un magazin al lor din FR si facem cu randul sa aducem coletele.
Oricum, vestea asta a facut cel putin un om fericit: pe mariu'.
M-am inscris si eu pe .ro si am primit raspuns "string(43) "am inserat userul cu id-ul 25 si adresa 112"".

Mergi la inceput