Shoppaholicele Redouto-masochiste (126)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Si eu cred ca nu putem face nimic pentru ca asa s-a intamplat si cu LR.it va amintiti? Ama comanda de acolo si dupa ce a aparut site in Italia, basta! Acu comanda pe numele parintilor in Ro (parca asa am inteles)

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Eu nu ma inscriu pe .ro Or crede aia ca abia asteptam sa-l lanseze pe cand eu le doresc sa-l deschida cand le-oi zice eu

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki68

Eu nu ma inscriu pe .ro Or crede aia ca abia asteptam sa-l lanseze pe cand eu le doresc sa-l deschida cand le-oi zice eu

cristina d.

Subscriu.Nici gand sa ma inscriu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daria_93 spune:

Site-ul e in lucru...
Se pare ca urmeaza a treia reducere de 75% pe LR franta

Mergi la inceput

Ma rodea curiozitatea si am dat un "whois" pt. LR.ro si am descoperit ca e domeniu inregistrat din 1.03.2005

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Dau si eu azi o comanda...

Pe masura ce rumeg "vestea" imi pare din ce in ce mai rau....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui claujro

Parca nu mai sunt asa scumpe, nu?

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki68

Citat:
citat din mesajul lui claujro

Parca nu mai sunt asa scumpe, nu?

cristina d.

Parca nu, miki, oricum decat 50 euro bluza/fusta, 100 euro pantofii.... Sa speram ca nu dau aia drumul sitului in noiembrie. E clar ca se vor alinia cu preturile la piata romaneasca, trebuie sa castige si ei de undeva...asa ca ori pe LR ori de la Unirea sau Mall-uri tot aia e sa faci cumparaturi...

Sunt curioasa daca administratorii afacerii lr.ro ne citesc... Eu cred ca da!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Vesti proaste
M-am uitat pe sit-ul italian... cam cu 10% mai scumpe.. pe lr.ro vor fi cu vreo 20-30 % .... ca doar trebe sa isi scoata banii repede

E normal sa ceara cnp? Am vazut un costum de iarna dragut pt copii la quelle, dar cind am vazut ca imi cer cnp.... sa astepte sa comand eu de la ei. Asa va fi si cu Lr romanesc, cit cer CNp pe mine nu ma vor avea de clienta...

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Fetelor CNP este rubrica obligatorie pe facturi asa ca e firesc ca orice comerciant (virtual sau nu) sa ti-l ceara.
Sigur cel ce are de gand sa deschida ne citeste. Dar sa fie constient ca daca am daramat noi embargoul il vom sapa si pe el. Ne mutam temporar cate una in fr, face cheta pt plata chiriei si tot comandam in .fr.
Lasand gluma, si eu cred ca LR abia asteptau sa scape de noi, pacat pt noi ca s-a gasit cine sa investeasca in asa ceva. Nu cred ca putem face nimic decat sa speram ca e un bluf. Ma gandesc ca ne-ar fi anuntat pana acum "marea veste" cei de pe LR.fr
Inca sper sa nu fie adevarat.

Mergi la inceput