Shoppaholicele Redouto-masochiste (126)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Ce vesti proaste Cred ca mai dau si eu o comanda azi-maine. Nu pot sa uit ca am comandat de doua ori de pe quelle.ro si de fiecare data am asteptat produsele luni intregi, cand in sfarsit am primit primul aviz, nu-mi trimisesera decat doua produse, celelalte le-am primit in urmatoarea jumatate de an. Nu mai spun ca una am vazut in catalog si alta era in realitate, am avut ghinion la absolut tot ce am comandat, nimic nu mi-a placut iar un sacou mi l-au trimis cu vreo 5 numere mai mic. Partea buna e ca poti sa le trimiti inapoi, dar si cu asta am avut ghinion ca posta romana nu-ti primeste pachetul ambalat oricum, trebuie musai in hartie alba. CRed ca la fel va fi si cu laredoute.ro

Andrei
Vacanta 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

io cred ca astia au anuntat LR RO, asa, ca sa ne faca sa bagam comenzi la greu luna asta

si eu astept 2 comenzi, alea de la vente prive NIKE.

am ceva produse in cos, nimic care sa-mi trebuiasca musai [:), dar probabil o sa dau comanda daca astia ne inchid pravalia.

, mamica de David (24.04.2007)
BOB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Concluzia e ca traim o drama Am aproape 2 ani de cand nu m-au mai interesat magazinele nici macar in perioadele de reduceri si acu'... Soarta ne e potrivnica. Ultimele soldari parca au fost de adio (20, 40, 80 de centi, maxim 1,20 euro) M-am uitat pe site la sectiunea "nu's cum... afiliere" si scrie clar ca cei afiliati nu pot folosi coduri de cadou/reduceri

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Am umplut deja un cos, acum il umplu si pe al doilea .

Eu nu ma inregistrez pe situl ala...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Revin si nu pot spune decat

Oare se sparge si gasca noastra?

Mergi la inceput

Nu se sparge...Vom gasi solutii sa fentam lr romanesc, comandand tot la preturi frantuzesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

salutare,

intru sa vad ce mai faceti ,comandati se ce gaeesc...valea plangerii..eu una nu cred ca ne vor "taia macaroana" asa cu una cu doua,e adevarat ca vor sa scape de noi probabil din cauza reclamatiilor din vina exclusiva a poastei,a "ratacirii coletelor",insa ganditi-va ca au incasat banuti frumusei de la noi dea lungul timpului si nu doar de la reduceri,eu nu am primit nici un anunt de la ei pe mail ma bombardeaza cu oferte ...poate e o strtegie de marketing sa ne faca sa mai dam comenzi...

apropo ce mai comandati dragut si ieftin??/

SOSO (20 dec 2005)
POZE SORANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Sau o sa devina locul in care or sa se puna la cale tot felul de reclamatii, apeluri etc. referitoare la preturile si termenele de livrare ale lr.ro Ce ziceti?

cristina d.

Mergi la inceput

Anca, laredoutul romanesc nu francezii l-au creat!!! Asa cum exista laredoute italia, elvetia si altele si cei din tarile respective nu pot comanda decat pe siturile lor, nu si pe situl mama, asa se va intampla si la noi.

Probabil cand va deveni functional cel romanesc, noi vom fi scosi din lista tarilor de livrare si asat-i tot!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miki68

Sau o sa devina locul in care or sa se puna la cale tot felul de reclamatii, apeluri etc. referitoare la preturile si termenele de livrare ale lr.ro Ce ziceti?

cristina d.

[Emoticon cu unul care-si freaca mainile de nerabdare]

Edit: am scris noi la Haga, Strasbourg, Uniunea Europeana, Politie, Proteveu si pe unde am mai reclamat....acum o sa fie floare la ureche... OPC, OPC, OPC, OPC...

Mergi la inceput