Shoppaholicele Redouto-masochiste (126)
Raspunsuri - Pagina 7
soanso spune:
claudia ,am inteles dar ma gandesc ca nu tb sa ne anunte in vreun fel ca nu mai avem voie sa comandam de la ei ,ideea era ca pana una alta putem comanda nuuuu??riscam cumva daca comandam??
SOSO (20 dec 2005)
POZE SORANA
claujro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui soanso claudia ,am inteles dar ma gandesc ca nu tb sa ne anunte in vreun fel ca nu mai avem voie sa comandam de la ei ,ideea era ca pana una alta putem comanda nuuuu??riscam cumva daca comandam?? SOSO (20 dec 2005) POZE SORANA |
Nu cred sa anunte ceva inainte. Putem comanda...cred....eu pun banii maine pe card.
ella, nu vezi ca ne-a revenit graiul, nu e nimeni la priveghi
alinam spune:
Aissa ai inytrebat la inceputul capitolului de termometru, da ala este, da sa stii ca gasesti ai la noi in farmacii la preturi comparative.
Mie mi-ati stricat ziua cu vestea asta cu lr.ro deja ma gandeam in noiembrie sa fac comenzi pt cadouri de craciun, adika nu o sa mai am de unde lua copilului geci de 10 euro?? si plovere pt mine de 5 euro? nu se poate, nu am mai fost in magazinele de haine de la noi de multa vreme, o sa am un soc cand o sa vad preturile.
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
nushulica spune:
hi hi ce s-a animat subiectul!!!de unde duminica batea vantul pe aici
si eu cred claudia ca ne citesc cei cu siteul romanescnumai bine afla dinainte de a deschide ca pe noi nu ne vor avea de cliente si suntem clienti seriosi nu gluma!
acuma...daca s-o termina cu .fr asta e n-o sa plang o sa ma apuc de colindat iar magazinele si gata, dar pt linistea mea sufleteasca pana in noiembrie o sa-mi fac stocuri pt toata familia macar sa nu-mi para rau
nu va asteptati sa ne instiinteze pe noi redoutu frantuzesc ca n-or sa mai livreze in ro, efectiv o sa ne trezim ca nu mai putem comanda, parca nu-i stiti!
36+ DAVID-MIHAI
claujro spune:
nushulico, ai dreptate...eu zic sa-i iei haine lui bb cel putin pana la 6-7 ani
Eu ma gd serios sa le iau copiilor haine pt vara viitoare , macar sa am o rezerva. Va spun eu ca am cautat haine cand am botezat si la Mothercare, Miniblu, Zara si Z sunt preturi incredibile. 150 roni o pereche de pantalonasi, 300 roni o gecutza....adicatalea eu am cautat pt BOTEZ!!!! La masuri mai mari....no comment.
miki68 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claujro nushulico, ai dreptate...eu zic sa-i iei haine lui bb cel putin pana la 6-7 ani |
Daa, sau chiar pana pe la 17-18 ani ca, nu-i asa, moda se intoarce
Fac si eu haz de necaz, nu va suparati pe mine
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
mirunajr spune:
Cred ca mai bag si eu o comanda cu cateva lenjerii de pat...haine nu stiu daca mai iau, mai ales pentru fii-mea...e mare ca sa pot cumpara de anul asta ceva ptr la anu'...nu mai e in trend si le cumpar degeaba...
Dar, vorba cuiva de pe aici, doar nu o fi vreo strategie a LR sa bagam acum comnezi in disperare