Comori de nov-dec 04(186)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Mada,bine ai revenit.
Paxela,deci nu sunt eu anormala..daca mai fac un BB,o sa ma incalt de la barbati...
sotul mi-a facut o surpriza si aseara la 23.30 a sosit acasa,la timp sa ma pupe de LMA
azi am fost cu fetele la impartasit,acum Sara doarme si Mariuca merge cu bunicu in parc.
un WE placut la toata lumea

BOTEZ SARA
POZE NOI NOUTZE
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Ioana, Dumnezeu s-o odihneasca!
Hai, mey..pt pizza?pai nu toti copiii mananca pizza si cum sa-l pedepseasca pt asta...mno ca eu i spuneam vreo doua cu toate riscurile. Da, il pedepsesti daca se bate, daca face alte prostii dar nu pentru ca nu mananca...pai cu asta Paul probabil nu va mai vrea pizza deloc, ca o asociaza cu pedeapsa. Dar daca i se facea rau, ca o manca fortat? Asta nu s-a intrebat doamna educatoare?...gata ies ca m-am enervat...revin.

Mihaela si Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Ioana, condoleante, sa-i fie tarana usoara. Cat priveste pedeapsa neapart discuta cu educatoarea si explica-i ca tu poate nici macar nu esti de acord sa manance pizza, intrebarea aceasta nu si-a pus-o ?
Mihaela, acolo se tara pe jos sa prinda si ea baloane de sapun, merge cu ajutorul mainilor si se impinge in piciorul bun. De stat pe loc nici nu se pune problema. Mai trebuie sa stea 3 saptamani. Cu hainutele deja am terminat, o parte le-a luat sotul, o parte eu. Mai avem de luat carut, scaun de masina.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 29+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

BUna, ma bucur ca v-ati dat si voi cu parerea! I-am spus ca nu sunt de acord cu pizza, n=am mai stat sa prezint riscurile, ea are o fetita de 2 ani la gradi la clasa lui Paul, careia ii da pizza, deci.....era f ofensata ca Paul a fost singurul copil care nu a mancat pizza....pai sa nu lesin, daca eu, ca si Danette, incerc sa ii cumpar tot ce e natural!!!!!! Oricum s-ar putea sa-mi fi taiat craca de sub picioare cu educatoarea (teoretic era cea cu care ma imprietenisem), am fost f socata ca l-a pedepsit dina cest motiv si a parut deranjata de reactia mea.
Mi-am adus aminte si ca doarme intr-un patut asezat langa usa de la baie, permantent deschisa O sa ma duc cu ceva la educatoare sa il mute ca nu-mi place sa il stiu acolo...pe langa mirosuri, mai e si curent.

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Imi plac tare mult hainutele Chiar aseara intindeam doua salopete mici,ale papusii(bebe) si ma gandeam cand aveam sfoara plina cu hainute mititele, salopetele fiind mai mici decat un pantalon de acuma. Si-mi place si rochita Anei.
Offf, Ioana...adevarul ca-mi vine sa-mi fac cruci mari cand citesc ca merg cu "ceva" la educatoare, am "uns-o" pe ingrijitoare,...sincer, mie mi-e rusina sa primesc si cate un cadou de Craciun, nu stiu ma simt aiurea, iar de restul nici vorba, sau sa fac diferente intre copii...Am avut in clasa copilul celei mai bune prietene sau baiatul nasei Dianei, dar n-am tinut cont. I-am tratat la fel ca pe toti, n-au fost primii in clasa ca nu invatau suficiet si poate aveam pretentii mai mari de la ei ca stiam cat pot...Incep sa nu ma mai mir de ce vb unii asa "frumos" la adresa cadrelor didactice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Ma bag si eu cu parerea mea despre gradinite si educatoare.
Parerea mea este ca noi cele care stam atata de mult timp pe aici si ne petrecem timpul cautand informatii despre cum sa-i crestem si sa-i educam pe copii nostri suntem prea informate iar pt gusturile educatoarelor (mai ales cele de peste 40 ani) exagerate. Si daca le atentionam intr-un anume fel o sa para ca si cum le facem mustrari. Nu putem sa picam deacord cu ele cum vrem noi pentru ca noi suntem mamele si ele doar niste straini (pana la urma urmei) care isi fac meseria. Meseria de pedagog e alta decat cea de mama. NU picam nici deacord cu tatal (uneori) d'apoi cu un strain. Da, strainul e dator sa il cunoasca pe copil dar in timp .
Cu referire la mancarea de la camin si la Deny se gateste zilnic acolo. Stiu in mre parte cam si ce dar nici nu m-am panicat vreodata ca ar pati ceva de la mancare. O poate pati oriunde, chiar si acasa daca e sa fie. Numai ca am avut grija sa le informez pe cele de la gradi ca Deny nu e o mancaciosa. Si sa o lase cu cat poate ea. Dar totul pe tonul de informatie, nicidecum de mustrare cand mi s-a spus ca nu a mancat tot.
Cand ma duc sa o iau de acolo la 4 stiu ca nu e voie sa ma duc in dormitorul lor. Asa ca intreb si eu (ca nu ma doare gura) :pot sa ma duc la ea in dormitor? Si cum sa zica alea NU?? Deci ce am vrut eu sa relatez...atata timp cat e o gradinita care dupa parerea mea e ok, atata timp cat sunt doar doua Doamne in varsta ambele dar dragutze cu copiii, Nu vreau sa fac nimic care sa le deranjeze in vreun fel si sa se reverse cumva asupra Denisei.
Referitor la educatie...mie imi vine sa rad..ce educatie frate??!! Nu e momentul sa vorbesc despre dezvoltarea intelectuala a Denisei, deocamdata e vorba doar dezvoltarea comportamentala , asta implica mancat la program fix, doarme la fel, se joaca cu copiii din jurul ei(mai mult sau mai putin ca e retrasa).Daca in acest timp prinde si ceva gen numere, o poezie ma declar multumita.
Am citit cand ne-a povestit Tray de copilul inteligent si fals inteligent. O sa va zic ca eu ma declar "fals inteligenta". Si asta luand pana in clasa a 12-a premiul I in fiecare an( mama are si acuma coronitzele de la sf de an ) si apoi inca anii de la fac prima pe grupa.
Si totul a inceput cand frate-miu invata poezii si eu la 3 ani le stiam pe toate pt ca aveam memorie buna. Dupa a stat mama de mine si eu eram terorizata sa ma intorc cu un 8 de la scoala ca era prea mica nota. Apoi invatam sa nu o fac de ras pe mama iar la facultate invatam ca asa eram invatat. Dar nici acuma nu stiu cum e sa inveti pt nota 5. Nu as vrea sa repet nicicum istoria cu Denisa, vreau sa invete ce-i place, vreau sa fie ea isteata, sa caute ce o intereseaza nu sa-i bag eu in cap cu forta ca asa trebuie.
Si nicidecum nu vreau sa-i fur copilaria!!!
De aia suntem mediocri la toate si buni la nimic. Imi admir din punctul asta de vedere sotul care e axat pe alt tip de studiu si cauta si se up-gradeaza continuu in ceea ce il intereseaza.
M-am intins mult dar ideea cred ca ati prins-o.

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Si am uitat sa va zic la ce stadiu suntem noi..ne invatam sa spunem cuvintele corect..adica mititel=matatel, jucarii=calii, pantofi=potenti . Si stim sa numaram pana la 5.

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Am intrat un pic pe edu si-am dat peste un topic care pe mine m-a rau, am facut ceva de genul Uitati aici

Mergi la inceput

Mihaela tu cred ca stii mai bine cum "se invart" rotile in Romania ..ca esti in sistem de ceva vreme. Pe mine deja nimic nu mai mira. De aia prefer sa mearga Deny la o gradi noua, neaglomerata dar unde sta mama. Speram la anul sa o putem da aici dar nici inscrisa nu am garantia ca nu va nimeri si ea intr-o grupa de asta.

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Ele, am 14 ani de invatamant dar de provincie asa ca tot ma sochez cand vad ce se intampla in orasele mari...vorba Otiliei, in orasele mici mai e si teama ca ne vorbesc vecinii..cine stieAsa ca pe mine grupa asta 3 in 1 m-a socat
Am fugit cu Diana la socrela ca e ziua ei."Serifu" e in delegatie si am uitat, noroc ca mi-am amintit pe la 11 si-am dat o fuga sa luam un cadou si niste flori.El nu mi-a zis nimic ca stie ca nu ma omor cu dusul la ei
Va si ne citim pe seara.

Mergi la inceput