Comori de nov-dec 04(186)
Raspunsuri - Pagina 2
Otiliav spune:
Mada, mie mi se pare mai bun Webshots. Si in nici un caz Kodakgallery ca nu poti vedea pozele decat logata, adica sa-ti faci cont la ei ca sa vezi pozele unui prieten sau trebuie sa primesti invitatie.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 29+
Pozele noastre
Ele spune:
Uite..eu am pus acuma poze pe photobucket si nici eu nu le vad....deci descrierea le-o faceti voi daca va dau parola???
Asa ne spalam
Elena & Denisa
NOI
FELIS spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ele Uite..eu am pus acuma poze pe photobucket si nici eu nu le vad....deci descrierea le-o faceti voi daca va dau parola??? Asa ne spalam Elena & Denisa NOI |
Ce fata mare... frumoasa foc si fericita in cada..
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
Ele spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui FELIS
Ce fata mare... frumoasa foc si fericita in cada.. Felis si Mihai-Cristian (06.12.04) pozele noastre, "Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero |
Elena & Denisa
NOI
ochi_verzi spune:
Ele, e o scumpa, ce fericita-i ea in cada
Deasupra fiecarei foto ai edit | move | tag | share | delete iar mai sus ai click to add title si de dai clik acolo poti s-o denumesti Sau la tine nu-i asa?
Mada, atunci, incantata de cunostinta!
Si mie-mi place mai mult Webshots.
Mihaela si Diana 22.11.2004
Otiliav spune:
Ele, ce de spuma, ii place in baie. Ce codite scumpe are.
Am pus si eu poze cu blonduta mea, Prima saptamana cu ghipsul, si de sambata trecuta La slujba ortodoxa, La aniversarea Oliviei. Si cateva de saptamana aceasta cu scaunul cu rotile aici, imi aduce aminte de Heidi cand o vad asa.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 29+
Pozele noastre
Madachan spune:
Ele,am vazut cele 5 poze,frumoasa foc .Se vede ca=i plac la baita.Si edy isi umple cada cu jucarii si sta o gramada.
EDWARD 29.11.2004
onitza spune:
Salutare! Sanatate copilasilor bolnaviori, am vazut ca Iris e racita!
No suntem tristi, s-a stins bunica lui Mihai de la CHisinau -Cris, Momo, care era f iubita de nepoti, avea o vorba calda, se bucura intotdeauna de vizitele rudelor. Cel mai mult ne bucuram ca anul trecut l-am dus si pe Paul sa il vada Momo, mereu intreba de el. Noi am vazut-o ultima data acum o luna.....ca sa numai spun ca vestea de dim ca a decedat ar putea avea o leg mica cu visul meu de azi-noapte (desi eu in vis am fost fff fericita ): se facea ca eram insarcinata in 9 luni si mi se rupsese apa, eram acasa, in 5 min am nascut ...pe Nati! Era f frumoasa si fomista, exact asa cum mi=as dori, faza amuzanta a fost ca dupa ce o tinusem la san 30 de min, o intreb : mai vrei? iar ea a dat din cap zambitoare, in semn ca da, mai vrea sa suga!!! ...am inteles ca daca visezi fetite mici, bebeluse , afli o veste rea...cam asta a fost ziua noastra de azi.....ma duc sa pregatesc masa si bagajul lui Mihai, azi pleaca la CHisineu, maine e inmormantarea.
Imi pare rau ca v-am intristat cu vesti proaste!
MADA, ma bucur ca suntei bine, si tu si Edy si mai ales ca ii place la gradi...mai da-i timp cu mancarea gatita de la gradi, poate daca nu se insista cu :"hai , mananca! hai , nu vezi ca toti ceilalti mananca??", sunt sanse sa ia singur hotararea...asa am vazut la Paul , daca insist cu ceva anume, atunci nu vrea.
Ultima faza de la gradi , de vineri cand l-am luat: Paul a fost pedepsit de doamna CA NU A MANCAT PIZZA!!!!!!!! L-a pus pe scaunul pedepsei pentru asta. Fiind gustarea de la ora 4, am rugat-o pe doamna sa nu mai insiste sa manance daca el nu vrea, ca il iau acasa si ii dau eu gustare!!! Hai , ma, ca e culmea, cum sa pedepsesti copilul ca nu mananca pizza???? Si ce m-a suparat e ca nu e prima data cand Paul nu mananca pizza, stiti?? El tot anul trecut nu a papat pizza, iar eu ii spuneam doamnei ca nu e nicio problema, eu nu insist sa manance acesta gustare...
Oana si Paul Constantin (28.11.2004)
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
ochi_verzi spune:
E mortala Ana in poza asta si aici imi place tare mult...La cate-mi plac as umple pagina aici.o Ana frumoasa si sa scape cat mai curand de ghips. Cat mai trebuie sa stea cu el, ca am uitat cat ai spus la inceput...
Ei si ce vad eu printre pozele tale
Mihaela si Diana 22.11.2004
Ele spune:
Mihaela asa e, dar eu nu vad nici poza dupa ce o atasez . Cand am pus pozele mai vechi le vedeam si am putut sa le denumesc.
Sa vezi ce m-am chinuit sa vad rochiile si printesele lui Cicisor ..si ce crezi ca am reusit? Cele de pe webshot le vad.
Multumim de aprecieri. Eu o pozez mai tot timpul dar rar le pun pe net. Numai asa cand ma starniti voi...sa ma laud si eu cu "fotomodelul" meu. Apropo...are 1,1m si 16kg.
Elena & Denisa
NOI