Comori de nov-dec 04(186)
Raspunsuri - Pagina 4
roserb spune:
Onitza, condoleante!
Otilia, e mortala Ana ta, pe langa ca e frumoasa foc, are asa o privire ghidusa, zici ca nu o deranjeaza deloc postura de "cutzu schiop"
Andreea, La multi ani, cu intarziere, sa fii sanatoasa si fericita si sa te bucuri de fetele tale!
Mihaela (ochi_verzi), la Bianca uniforma este fusta/sarafan/pantalon bleumarin si bluza/camasa alba, cu pulover sau sacou bleumarin; un pic cam sobru pentru gustul meu, dar sincer ma bucur ca exista uniforma macar pentru clasele 1-4, am scapat de stresul alegerii tinutei dimineata!
Dana, sanatate Irisinei,deh , din bucuriile gradinitei si ale vremii aiuristice!
Monica, ce tare e Ruxita cu pianul, bravo, are si noroc cu asa mamica priceputa!
Gazella, prin reguli eu nu inteleg maxime incorsetari, dar , a participa alaturi de ceilalti la o anumita activitate de grup (chiar daca nu ai chef), a manca in pauza (si nu in timpul orei, cum mananca incontinuu multi colegi ai Biancai , la 7 ani), a raspunde si vorbi frumos si nu haotic si neintrebat, sunt 3 chestii banale care imi vin acum in minte, si pe care, daca lasam copilul in libertate maxima sa faca doar ce si cand are chef, nu le va respecta niciodata.
Ma bucur ca Bendis a fost incantata de balet!
Si eu citesc pe site-ul familiei cu 3 copii care si-a propus sa faca turul lumii, mi se pare foarte frumos si idilic privit din afara, foarte interesant si o experienta de viata uriasa; pe de alta parte, redevenind practici...ma gandesc numai la felul in care speli 3 copii departe de civilizatie, in multele saptamani pe care le petrec departe de campinguri si zone locuite, cum si la cine iti tratezi copiii bolnavi; apoi, care este sursa veniturilor pentru calatorie nu imi este foarte clar, ma rog, ar fi multe de spus...
Noi am fost la munte, a fost cam frigutz, copiii sunt putin raciti de la variatiile astea de temparatura, dar s-au distrat foarte bine.
Acum ii duc la spalat si ne apucam de pregatit ghiozdan pentru maine.
Va doresc o saptamana buna!
Roxana&Co
onitza spune:
ELE, faptul ca am intrat in dormitorul copiilor, care de fapt este camera unde se joaca ei, si fac activitati, a fost o intamplare....am avut nevoie sa il iau pe paul mai devreme, nu se trezise si educatoare m=a invitat in clasa sa stam de vorba, atunci am vazut unde doarme copilul.....iar cu mancarea imi fac griji, pt mine conteaza ce baga in gura..de ex au mancare de prune, hai zau asa, tie iti place mancarea de prune??????? eu nu o spurt de ex, atunci nici nu am pretentia sa o manance si nu l=as pedepesi de ce nu a mancat-o...in schimb am pretentia de la o educatoare tanara , mamica unui copil de doi ani sa isi dea seama ca nu e o metoda buna sa pedepsesti copilul ca de ce nu a mancat pizza!!!!!!! asta e parerea mea....gandeste-te e si ea mama!!!!! Mai, dar mai ales ca nu ii place, cum sa il fortezi sa manance??? bleahhh
Oana si Paul Constantin (28.11.2004)
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
Ele spune:
Ioana perfect de acord cu mancarea , ce nu-i place sa nu manance ca nici eu nu o fac. Dar lasa-l pe Paul sa guste si poate o sa fii surprinsa si ii va placea. Clar ca nu sunt deacord sa manance fortat.
Dar nu cred ca e bine sa te certi cu cine e acolo ci sa faci ca mine :anunta-le ca nu e un mancacios si sa -l lase in pace cu cat mananca el.
Referitor la mancarea asta sanatoasa..eu zic ca e subiect prea amplu. Ma gandesc ca eu am alaptat un an si o luna, am diversificat f usor si incepand cu 6 luni...e normal ca nu vreau sa o vad ca bag orice prostie in gura. Dar sunt constienta ca nu pot avea control 100% asupra alimentatiei ei. Mai ales de acuma inainte. La mine in casa nu se cumpara sucuri si nici preparate decat f rar. La baza e mancarea gatita. Dar daca eu o tin straina de toate astea e posibil la prima guritza de salam sa o vad intoxicata. De aia zic prefer sa isi faca un sistem imunitar rezistent la orice prostie din comert..nu ma refer la cele alterate ca aici e deja alt subiect.
Elena & Denisa
NOI
Madachan spune:
http://community.webshots.com/album/567249926cDDpJr cateva poze cu noi. sper ca se vad
fug sa citesc ce-ati mai scris ca vad ca s-au mai umplut 2 pag.
EDWARD 29.11.2004
onitza spune:
ELE, perfect de acord si cu tine ca nu poti feri copilul de toate mancarurile mai putin sanatoase, insa, mie educatoarea lui paul imi spusese de la inceputul primului an de gradi ca mancarea nu e grozava..eu am retinut asta....in fine, si noi ii dam salam de ex, dar din piept de pui, cremvursti ii dam, dar cu membrana naturala, sau de la cristim din aceia special pt copii...incercam, poate nu reusim asa cum credem noi, dar cat sa fim cu constiinta impacata ca avem cat de cat control asupra a ceea ce baga in gurita. Si ma gandesc ca in acea pizza (am vb atat de mult de ea, parca as fi facut o obsesie, nu mi se pare neaparat grav, sa nu se inteleaga grsit si am pus mai mult accent pe felul in care a reactionat educatoare)baga numai salam din acela cu tot felul de chimicale in el, si ce-o mai contine....el sa fie sanatos, asta e cel mai important....
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
Madachan spune:
test doar sa vad daca am reusit sa pun pozele la semnatura...
fug sa citesc
EDWARD 29.11.2004
http://community.webshots.com/album/567249926cDDpJr
monica-elizabet spune:
buna fetelor, mama mia v-am urat spor la scris si se pare ca ati avut
Madachan, bine ai revenit...cum sa nu te mai tinem minte...
inca nu am apucat sa vad pozele voastre si nici pe ale otiliei...poate mai tarziu
onitza Dumnezeu sa o odihneasca
va pe toate
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
Ele spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Madachan http://community.webshots.com/album/567249926cDDpJr cateva poze cu noi. sper ca se vad fug sa citesc ce-ati mai scris ca vad ca s-au mai umplut 2 pag. EDWARD 29.11.2004 |
Gata am vizionat "concediul" vostru.
Edi e la fel de gras cat si Denisa . Si dupa fata lui pare strengar mare . Imi plac pozele unde ii vad pe tatici implicati in distractia copiilor.
Si mai Mada, vrei sa te faci fotomodel??? Poza aia de langa piscina e super si tu la fel.
Sa va fie de bine plimbarile si la cat mai multe concedii frumoase.
Elena & Denisa
NOI
onitza spune:
MADACHAN, SUNTETI GROZAVI!!!! tare frumusel mai e EDy, o sa franga multe inimioare, iar tu mami arati de milioane!!!!
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
FELIS spune:
MADA... tare frumosi mai sunteti... si ati avut o vacanta grozava din cate se vede in poze... ... Ce scumpel de baiat ne-ai tinut tu ascuns pana acum...
OTILIA... ti-am vazut si tie zana...
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero