CLASA a 3-a, anul scolar 2008-2009 !!! (2)
Raspunsuri - Pagina 3
helbi spune:
Avem rezultatele. dictare nota 1, engleza nota 2 (dintr-o greseala "banala" ca a incercuit 6 cuvinte, si trebuiau numai 5
). Insa profa de engleza i-a zsi azi ca, dat fiind ca e f activa la clasa isi poate schimba nota in 1 (la ei, activitatea din clasa reprezinta 70% din nota finala).
Tot azi la cursul de englza ei si prietena ei li s-a propus sa treaca la grupa de "avansati", incepind de la sedinta viitoare.
oanagabriela spune:
helbi, un mare BRAVO pentru notele lui Bianca 
. Ai intr-adevar un copil exceptional si imi imaginez ca iti umple inima de bucurie cind vezi cit de frumos munceste si cu ce rezultate vine in mod constant acasa.
Intreba cineva dupa cite lectii inoata Antonia o latime de bazin. De fapt ea a inceput anul trecut cursurile. A facut 2 sesiuni una in primavara si una in toamna, intr-o grupa de 6 copii si a invata miscarile de baza. Acum am preferat sa ii luam lectii private (adica este singura cu instructoarea) pentru a putea progresa, altfel ar mai fii durat 2 ani
. Dupa 2 lectii se vad progrese mari, dar baza o avea deja.
Un sfirsit de saptamina placut.
Mercedes spune:
helbi-felicitari atat tie cat si antoniei pentru notele luate, se vede ca munciti mult.
oanagabriela- de cate ori iti vad numele parca ma salt cumva, sa ti spun si de ce... numele meu de fata este aproape identic cu nick name-ul tau.
Felicitari si voua pentru inot.
Cristi a facut anul trecut vreo doua cursuri de inot a fost bine facea si latime de bazin lejer, mai greu cu lungimea. Problema la el a fost viteza lenta
si probail de asta nu si -a dorit sa mearga la testarile de la polo(tocmai se faceau testarile pentru cei nascuti in 2000 si urmau nu peste mult timp cei din 1999)
Mercedes spune:
helbi-scuze, scuze dar de cate ori scriu de acasa asta mica care tot o bianca e imi sta pe cap caea vrea tocmai altceva...
Lala_D spune:
Buna dimineata, mai semnez si eu condica/catalogul pe aici ![]()
Bravo Bianca de Helbi, fetita isteata si constiincioasa 
Noi am intrat in paine : lectii/ teste/ dictari si iar lectii .
Pe undeva e bine ca asa a inceput copilul sa isi intre in ritm.
Lucram la mate si romana atat din carte cat si din culegeri si incep sa intre cu teme si la franceza, la engleza aveau deja.
Pana acum vad ca a adunat o colectie de FB la testele din recapitulari, suntem pe calea cea buna.
La romana lucreaza la ortograme la matematica operatii peste milion.
Oricum am impresia ca volumul de teme s-a dublat fata de anul trecut, nu ca atunci ar fi avut putine.
Spunea bine invatatoarea noastra ca in clasa a III a este cel mai greu 
Dar face fata , continua cu teme facute singur in camera lui fara asistenti prezenti ( asa cum a facut din clasa I ) , are o problemuta cu frati-su care intra peste el si tipa ca nu il baga in seama sau nu se joaca cu el ![]()
Mult succes scolarilor 
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
april spune:
Dupa-amiaza avem prima sedinta cu parintii. Ma gandesc sa ridic pb examenului de la terminarea clasei a IV a. De ce doar unele scoli dau acest examen. La ce anume le foloseste? Sa-i selecteze pt o clasa de engleza si una de mate iar alte 4 clase la gramada, cei ce pica de la cele 2 clase.....ii amesteca, schimba colegii, nu-mi place. Ar fi bine daca ar avea aceasi colegi pana intr-a VIII a. Sa vedem ce zic si ceilalti parinti.
La lectii deja e ok, isi face singura, eu doar o verific la teme si o ascult. Ma bucur ca am scapat de stat langa ea ![]()
helbi spune:
Ma bucur mult sa aud ca si-au intrat in ritm copilasii si aduna FB-uri multe!
Lala, la fel ne-a zis si noua dna, ca..clasa a 3-a e cea mai grea.
Deci, la voi se fac intr-a 3-a si franceza is englea? Sau una e la optionale?
Anto, sa ne spui cum a fost la sedinta. Aici nu exista notiunea de a fi colegi dintr-a-ntaia pina in a 8-a. Noi suntem caz "fericit" ca avem acelasi colectiv si aceeasi invatatoare. Dar, in general la clasa a 3-a se schimba invatatoarea, iar dintr-a 5-a ei intra la Gymnasium sau Realschule si atunci, daca mai nimeresc cu 1-2 colegi in......scoala 
Noi mai avem maine si joi 3 ore si intram intr-o bine-meritata vacanta de toamna! Nu_mi vine sa cred ca s-au dus deja 9 sapt. de cind e in clasa a 3-a.
Mult succes la scoala si sa mai scrieti cam ce fac copii in RO la mathe is romana. La noi se fac operatii pina la 1000 (dar, tabla inmultirii/impartirii s-a facut intr-a 2-a).
oanagabriela spune:
La Antonia inceputul scolii a fost mai aglomerat, avea parca mai multe lectii, acum sint parca mai putintele si f.usoare. Nu mai stiu ce sa zic...Ca urmare eu mai adaug ceva matematica si citit in fiecare zii. Saptamina viitoare pleaca in tabara la munte pentru 4 zile. Ce pustie va fii casa fara ea...
Uitati link-ul cu localitatea unde va merge: http://www.camp-val-estrie.com/. Iar la inceputul lui noiembrie are o saptamina de vacanta.
Duminica am fost la o expozitie omagiala Yves St-Laurent, am vazut o parte din cele mai celebre creatii ale maestrului, toate erau tare frumoase, adevarate opere de arta. Printre modele erau citeva inspirate din operele unor pictori celebrii (Picasso, Braque, Mondrian), printre care era si o iie romaneasca (dupa Matisse).
Lala_D spune:
Sa imi laud si eu copilul :
- ieri a fost ales Presedintele Consiliului Elevilor pentru clasa a IIIa
in urma rezultatelor scolare, disciplinei si abilitatilor de orator ![]()
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze