Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (24)
Raspunsuri - Pagina 6
MissParker spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancaurn Miss programul se numeste Wondershare Photo Collage Studio si il am de la Dflavia. Poate ti-l trimite pe mail daca vrei, cu instructiunile de instalare. Ca eu nu m-am prins cum se face pana nu mi-a spus la tel pas cu pas. Dar e simplu de lucrat in el. |
Pai daca tu l-ai primit de la ea, nu-l poti pune pe contul comun? Hai, pliiiz, ca-i dau eu cumva de cap (sper). Daca nu, te sun sa ma ghidezi
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii
gabitzam spune:
alina, eu am comandat de la Mothercare. Am luat niste body-uri cu maneca scurta dar mai maricele, sa le poarte la primavara. Si niste pijamalutze de 6-9 luni care sunt destul de maricele, cred ca peste 1-2 luni o sa le poarte. Si am luat jucarii. Maine mai pun de o comanda, de la Minimode, cu lucrusoare pentru Andrei mai mult, si niste ghetute pentru Raducu. Au oferte acum la multe lucruri, iei ceva, al doilea produs e la jumatate.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
fecian spune:
Gata am adormit pufarina. Acum din cauza racelii asteia nici nu mai mananca... E ragusit atat de tare ca nici sa planga nu mai are glas.
Bine ca nu mai are febra. I-am dat totusi un supozitor de paracetamol impotriva durerilor de dintisori. In nici juma' de ora, de la marait s-a transformat din nou in puiul pe care il stim noi: jucaus si zambilici. Vroia sa si chitaie, dar cu raguseala asta nu i-a reusit.Dar de mancat nici ca nu a mancat. Ma omoara la greu faza asta cu nemancatul.
ylari mersi pentru pumni, crede-ma ca le-as imparti cu cea mai mare placere.
Lorich imbraca-ti puiul asa cum te-ai imbraca pe tine. Eu consider ca puiul trebuie sa aiba si libertate de miscare si trebuie sa se simta confortabil. Deci nu te lua dupa altii ci fa cum iti dicteaza inima.
Acum cred ca o sa ma culc si eu, desi vad ca si pe mine m-a prins raceala lui. Am ajuns mai rau ca un bebe, cum e cineva prin zona mea racit e imposibil sa nu iau virusul.
Felicia, cea mai fericita al ursuletzului-pufarina Gabriel (23 Mai 2008)
Pozici cu noi in noua formula
Ursuletzul-pufarina
Povestea nasterii
M-am nascut de ziua mea
Simplicity is the key to excellency
dflavia spune:
am trimis pe mailul comun de unde puteti sa luati programul pentru colaje
aici vedeti ce ma facut eu cu el :)
spor la treaba
Mami de Stefania 11.05.2008
Poze
ancaurn spune:
Miss l-as pune, dar zau daca stiu cum. Ca mie mi-a dat un link si nu-l mai am. Dar daca nu citeste ea in seara asta, o sun eu maine si o rog sa-l puna. Facem cumva sa-l primesti si tu. Promit.
Si daca am inceput nu m-am mai putut opri, asa ca Salutari de la Baia Mare
Mai, dar puiul meu mic doarme de la 5. N-a mancat nimic de la 4. Asta cand vede ca se intuneca trece la somn. Ma duc sa-i bag un bibe in gura si apoi ma culc si eu. Nu de alta, dar parca vad ca pe la 4-5 are chef de povesti.
Noapte buna
POZE
Poze 2008
Povestea nasterii lui Dragos cel capos
Mami de Cezara (19.07.2003) si capos Dragos (11.06.2008)
ancaurn spune:
Na ca intre timp Flavia a si pus colajul.
POZE
Poze 2008
Povestea nasterii lui Dragos cel capos
Mami de Cezara (19.07.2003) si capos Dragos (11.06.2008)
dflavia spune:
cata sincronizare
la Baia Mare
na ca am facut si eu 2 versuri
Mami de Stefania 11.05.2008
Poze
MissParker spune:
Baimarencelor, sunteti MARI!! Saru'mana mult de tot!!
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii
Andree27 spune:
Snt super colajele!!Mi-am luat si eu programul!!Daca am nelamuriri Fravia sa stii ca te intreb!Si noi vrem sa aparem in colaj ca pe noi ne-ati uitat!Noi suntem ultimii din mai!!!
Azi am fost cu tati in mall sa caut ceva gecute pt Eric ,dar inca nu s-a bagat marfa groasa,asa ca maine mai dau o tura prin oras!
Am intrat doar sa va urez o noapte linistita!Somn usor vise placute ,purecii sa va sarute!!!
Poze
Andreea , de un Bondarel !!!!