Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (192)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Cecilia multa sanatate lui Cristi. Poate ca vom reusi sa ne vedem si noi o data in parc.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

neatza.
sanatate multa puiutilor bolnaviori.
eliza e mai bine, parca nu mai are asa multi muci.nici eu nu-i fac deocamdata prevenar.mai vedem dupa 2 ani.
la multi ani sarbatoritilor de azi!sa cresteti mari, sa fiti sanatosi si veseli tot timpul.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Rodica, Ana, Mandarinuta, Andreea11, gabitz, Sim

Pot sa spun ca nu am avut o noapte asa grea, s-a trezit plangand la 1,30 de foame cred, aseara nu si-a baut tot lapticul, asa ca i-am curatat nasucul si i-am dat bibe, nu a adormit pana la 3, apoi s-a trezit direct la 8,15.Nasul mai curge dar parca nu chiar asa, mai respira inca pe gurita. O sa merg la farmacie sa-i cumpar ceva sa-i mai usuce muciiiiiiii.........

Rodica sarbatoritul si invitatii lui, a fost la inaltime, ce haiosi erau pe masinuta,de tort nu mai spun nimic....acu trimit sacosa, inainte sa vada Carpatina ....hihi

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

Neata fetelor!!!
Vreau sa va intreb cate mese mai mananca bebicii vostri. Mie mi-a zis dr ca dimineata pe langa lapte ar trebui si o felie de paine cu ceva si seara o mancarica usoara si la culcare laptic. Cris dimineata abia bea 180 ml lapte si asta pe la 9.30-10, iar seara uneori mai mananca un sendwich, macaroane cu branza, gris cu lapte insa nu de fiecare data. Mai are o gustare de dimineata constand in fructe, la pranz un fel de mancare (dr mi-a zis sa-l obisnuiesc cu 2), iar la 5-6 o alta gustare constand dintr-un fruct sau iaurt. Nu stiu ce se intampla cu el de nu mai accepta iaurtul. As vrea sa stiu ce fructe as puta bagha in iaurt. orice fel??? Ma gandesc ca parca para, pepene nu merge.

Mergi la inceput

Si as mai vrea sa intreb ce parere aveti de cremwusti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Teo, pai Mihnea face muuuult mai multe decat Bubu. Care va sa zica e biped si nu ne spui ca sa nu faci cinste cu un tort de la Agapitos. Ieri te sunasem ca eram singurei si voiam sa va chemam pe la noi sau sa iesim in parc. Acum inteleg de ce nu am dat de tine, ca fugeai de cinste.

Ana, cred ca Miru a fost super avansata daca spunea propozitii la un an. Alex spunea multe cuvinte dar nu propozitii si mie mi se parea desteptaciunea in persoana. Dupa 1 an si 3 luni a inceput cu combinatii gen "tati pa"sau "mami papa", fara predicat adica, pana la un an jumate si-a diversficat mult vocabularul. La un an si 7 luni a spus "tati e la baie" de fata cu musafirii clar si corect, incat toti am ramas blocati. A fost prima propozitie complexa cu tot ce ii trebuie. La prima serbare la gradi, avea un an si 10 luni si a zis poezia cu braduletul. ma apuca si acum rasul cand mi-o amintesc. La Bubu o sa ma bucur daca pe la 2 ani o stii sa imi spuna daca e taica-sau la baie.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Mandarinutza, te trec imediat pe listuta. Legat de tort, sa stii ca Alex a mancat foarte bine Biscottino. Oricum suntem peste 40 de adulti si mai putini copii mai mari, si eu personal (si cred ca si alte mamici)nu prea as vrea tort de ciocolata pentru Alex.

Sim, eu personal as zice ca ramane Agapitos si tort Biscottino. Nu are sens sa ne mai agitam, daca poti sa te ocupi tu de comanda si ridicare multumesc din suflet. O sa postez acum imediat ultima strigare pentru tort. In alta ordine de idei sa porti sanatoasa si voioasa cadourile. posesorul de masele, nu stiu cat de agitat o fi fost el dar eu cred ca ai scapat usor.

Cecilia, sa stii ca m-am tot gandit cum a fost noaptea voastra, e mai bine inteleg. Colargol ar fi foarte bun.

Andreea11, si mie imi recomandase la Alex sa trec la meniul acesta dupa un an: adica mic dejun mai bogat, nu doar laptic, pranz cu 2 feluri si o masa de seara mai bogata. Fructe si iaurt doar ca gustari. Insa a fost greu si la ea, reuseam sa ii dau 2 feluri numai daca manca intai felul 2 si apoi zeama de supa. Asa ca a ramas pana la un an jumate cand a mers la gradi pe programul de bebelus cu 5 mese si cu 2 feluri la pranz dar inversate. Bubu inca este pe programul de 5 mese, insa la masa de seara nu ii mai dau numai iaurt, am mai diversificat. La pranz nu a primit niciodata 2 feluri pana acum.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Mihai Sebastian
Andrei
Giulia
Alexandra Elena
Sa fiti sanatosi si norocosi, sa aveti numai bucurii!

Emma, nu ati mai dat nici un semn (doar nu am ratat eu). Ce mai faceti? Sa va traiasca puiul si sa va bucurati de el!

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

PETRECERE

Data: 12.10.2008, duminica
Ora: 10:00
Locatia: Hotel Ibis Parlament, Str. Izvor nr. 82-84, sala de conferinte

Tombola va avea loc la ora 10.30 (ca sa poata avea copiii jucarele), valoarea cadoului este de 50 RON . Participantii aduc cadoul direct la petrecere. Pentru cei care participa doar la tombola si nu la petrecere, voi aduce eu cadourile. Lista pentru doritori este inca deschisa.

Sala este pusa la dispozitie gratuit. Acolo vom beneficia de mancare si bautura estimate pentru 40 de adulti. Bauturile includ: apa plata, apa minerala, sucuri Granini si cafea. Meniul include:
- salate: salata bulgareasca, salata americana, salata suedeza, salata orientala de post si salata coleslaw;
- fel principal: aripioare de pui pane, minidegetele de pui, chiftelute cu susan, bulete de cascaval, cartofi prajti, cascaval pane cu salata verde, croque monsieur;
- desert: negresa, ecler cu frisca, clatite cu gem, prajitura cu fructe.

Cost pe persoana pentru cele de mai sus (calculat la 40 de adulti): 45 RON

Meniul nu include tortul. Tortul ramane sa il comandam de la Agapitos Unirii, Biscottino, 5-5,5 kg.

Cost estimat participare la petrecere, meniu plus tort: 50 RON/persoana adulta. Banii pot fi platiti direct la momentul petrecerii.

In cazul in care nu se strange numarul de persoane anuntat, respectiv 40 adulti, pretul se va majora corespunzator. In cazul in care numarul de participanti persoane adulte depaseste 40, banii incasati in plus vor fi donati la unul din subiectele de la umanitare.

Lista actualizata participanti:

1. Roxana + tati + 1 copil mare
2. Sabina + 1 copil mare
3. Sim + tati
4. Tomasa + 1 copil mare
5. Bernix + tati
6. Teodora + tati
7. Ana + tati + 1 copil mare
8. Luy + tati
9. Annisia + tati
10 Mad
11 Prisi
12 Gabitz + tati + 1 copil mare
13 Cecilia + tati
14 Betty + tati
15 Erina + tati
16 Bee + tati + 1 copil mare
17 Maria
18 Alina + 1 copil mare
19.Greyeras + tati
20 Pinacolada + tati + 1 copil mare
21 Andreea + tati
22 Papanash
23 Rnico
24 Bebeka + tati
25 Alina clau
26 Mandarinutza

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Legat de tort, eu personal as propune sa ramana tortul Biscottino, zic ca este usor si merge si pentru copii. Daca dati cautare pe net o sa gasiti numai vorbe bune. Daca mai trece cineva pe la Agapitos zilele acestea poate face o poza cu un tort sau cu prajitura si postam ca sa vada lumea ce si cum.

Legat de greutate, portia standard este de regula 100 gr, adica 10 portii la kg. La 40-42 de adulti plus 8 copii ar fi ma lamerele fix un tort de 5 kg. E as propune sa mergem pe 5,5 kg sau 6 kg ca sa nu fie probleme cu taiatul. Daca sunteti de acord modific in mesajul despre petrecere.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput