Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (192)
Raspunsuri - Pagina 2

Roxana_G spune:
Mai cumatra ma facusi sa reiau pozele de la ziua lui Andrei si zau nu e mai capatanos ca fii-miu. Or nu l-au masurat bine pe al meu cand fu vorba de PC. Oricum eu i-am luat caciula 48.
Gata, fug. Noapte buna!
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

mihailescu teodora spune:
Bebeka,Slippers ce scumpici aveti!Ptiu-ptiu!Si Mihnutzu' scoate pamantul de la flori.La beuturici,n-a ajuns inca
V-am zis ca la 11 luni a facut si Mihnutzu' primii pasi?Nu-l pot numi biped deocamdata,ca le combina(dea'buselea'+in picioare),dar e un inceput.
Iar la capitolul vorbarie ma innebuneste cu ,,tata'',,,tati'' si derivate pe aceeasi tema.cand e f suparat spune f clar ,,mama''.face ,,tai-tai'' si arata si cu manutza,isi trece cu degetele peste buze si face ,,brr-brr''.Intele f bine tot ce-i spui siasemenea lui Vladutz,executa doar ce vrea.
cand ii spun:,,nu n-ai voie!nu-nu,nu-nu'',se opreste ,se uita la mine si spune f hotarat:''DA''.Mori de ras ,nu alta!
Teodora ,cea mai fericitade
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

slippers76 spune:
Teo, si la noi ta-ta si toate derivatele sunt la loc de cinste. Ba mai zice si ba-ba si mama mea saraca se simte . Are tot felul de sunete si combinatii dar putine de care sa pot spune ca le spune cu "directie". Oricum, stie sa ceara ce vrea, nu ramane cupilu' nesatisfacut. Dar Miruna la un an vorbea in propozitii, de aici of-ul meu.
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

slippers76 spune:
Cecilia, sanatate lui Cristi . Sa aveti o noapte usoara.
Erina, sanatate si voua si petrecere frumoasa. Hmmm, e bine acasa, nu?
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

rodicamaries spune:
Buna seara.La multi ani Karina
seara asta a avut loc primul chef, cu cativa prieteni din BM, maine mergem la bunici.
cateva poze
.....................................................
mamica de Dariusica (19 sept 2007)

rodicamaries spune:
Cecilico, multa sanatate Cristisorului. Numai cand aud muci, aspirator, miez de noapte...mi se zbarleste paru...
sa speram ca scapati repede de ei.
.....................................................
mamica de Dariusica (19 sept 2007)

mandarinutza spune:
Buna seara dragi mamici!
Venim si noi la petrecere! Nu stiu inca daca si cu tati, sper sa nu fie plecat weekendul respectiv. De abia asteptam sa vedem papanasii din gasca!
Intre cofetarii,eu as vota pt Alice. La turta motatei mele am avut tort Biscottino de la Agapitos, a fost bun, foarte apreciat de adulti, dar mai putin de nepotii mei care au zis ca e gretos-ma rog ei sunt obisnuiti cu torturi numai de cicocolata. E un tort racoritor, are o parte din blat ca un fel de inghetata ceva, mie mi s-a parut foarte bun, are un gust rafinat,deosebit, dar e putin acrisor-are ceva de fructe,caise cred, si din cauza asta cred ca li s-a parut nepotilor gretos.
Pinacolada,Yaia,Sim, Cecilia, multa sanatate puiutilor!
Am admirat pozele si cu frumuselul print mostenitor si cu Rebecca cea cocheta si umblareata!
Noi suntem bine, Antonia se intelege bine cu mamaie, iar eu m-am obisnuit deja cu programul job-acasa-parc.Miercuri a facut vaccinul infanrix, are aproape 10 kg si 75 cm.
Cand am fost internate la V.Babes, dr de acolo ne-a recomandat sa ii facem si prevenarul. Am discutat cu dr.Palicari, care mi-a zis ca Prevenarul nu si-a dovedit utilitatea in Romania, si ca si mine a zis ca e prea mult intr-un an de zile 4 vaccinuri + inca 2 prevenar + ror-ul. O sa ma vedem daca o sa ii fac la 3 ani inainte de intrarea la gradinita.
Ne-am mai intalnit cu Cristina Florea si Alexandra in parc, e o scumpica! sabinutz, nu mai veniti prin parc?
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze

sim_stoian spune:
Helou, helou!
Teo, capatanos Mihnutzu, zau! Lui Stefan ii vin (inca!) caciulile 51 care i le-am luat de la C&A. Mi-ai bagat un cui la inima, maine i le probez iar. Si manusile, sa nu ma trezesc fara caciuli si manusi .
Rox, Stefan merge si acum de-a busilea, mai ales cand oboseste.
Cecilia, Stefan avea muci aposi, iar noaptea i se infunda nasul. Tratament i-am dat Colargol sa ii usuce, Ophtamesone antiinflamator ziua si Vibrocil noaptea.
Sa inteleg ca luam de la Agapitos pana la urma?
Am primit de la colegi o bratara Swarovski pentru ziua mea, dar era de aia fixa si imi era cam stransa, asa ca m-am dus azi la Mall si am schimbat-o. Tati a intregit si el cadoul cu un inel fain si uite asa m-am facut cu un cadou pe cinste. O sa imi mai iau eu cercei si ceva de pus la gat ca sa imi intregesc setul. Am fost si la Debenhams si mi-am luat o rochita pentru nunta de sambata viitoare, pantofi am, doar la coafor sa imi mai fac programare.
Tot azi l-am verificat pe Stefan in gurita si are 4 masele iesite , de aia a fost asa de agitat noaptea. Cecilia, vad ca zana maseluta a ramas in zona!
Ma duc sa am grija de tati . Noapte buna!
Jurnal de calatorii

Yaia spune:
In primul rand, multumesc tuturor fetelor dragute care fie au venit cu sugestii, fie ne-au impartasit din experientele proprii, fie ne-au urat sanatate. de la Tudor.
Am inceput de ieri tratamentul cu antibiotic. Azi dimineata i l-am dat de 3 ori dupa ce pe primele 2 le-a vomat imediat. Numai cand i-l da sotul il inghite, pentru ca il tin eu pe spate si nu-l poate voma.
dar deja respira mult mai bine si nu mai tuseste asa rau. Azi de-abia daca l-am auzit tusind.
In al doilea rand, am o sugestie pentru tortul vostru. Aici se fac torturi cu glazura de caramel, care aduce la culoare cu o...gogoasa, ca pe acolo papanasii sunt niste gogosi cu branza. Asa incat ma gandeam ca puteti vorbi la cofetarie sa faca un tort rotund, ami bombat, pe care sa-l imbrace in glazura de caramel. Si apoi frisca pe langa el si...voila! Un tort-papanas! Doar o idee!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

ANDREEA11 spune:
Rodica ai mult talent in realizarea torturilor. Eu nu reusesc nici o supa cu galusti. Deja imi e rusine.