Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (192)
Raspunsuri - Pagina 4

Roxana_G spune:
Gata, ma duc ca vorbesc singura pe aici. Nu inainte de a ma lauda ca azi am avut dispozitie de gatit. Facut supa cu galusti, ghiveci de legume, piure cu ficat, clatite. Nu am verificat daca sunt bune galustile, arata bine, nu par pietroi. Pana acum am facut de 5 ori si mereu le-am gresit. Ia sa vad acum daca va bomban ca nu au iesit bine.
Andreea, eu nu prea sunt de acord cu cremwurstii si mezelurile, desi imi amintesc ca dr Alexandrei imi zisese de o anumita marca pe care puteam sa i-o dau peste un an. Bubu a prins si a gustat o bucatica de cremwurst din farfuria sora-sii, nu am apucat sa mai fac nimic. Nu a avut absolut nimic si era disperat sa mai primeasca.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

devylla spune:
Bravo tie.Ia auzi ce meniu bogat.
Eu acum ma apuc de cina...si-am un chef de te-as chema pe tine
Ziceai de Bubu...stii ca iti ziceam de Leon(nepotul meu) care a mers la 1 an 1 luna...m-am uitat pe niste video mai vechi,si la 1.5 ani,inca combina mersul de-a buselea cu bipetia...chiar o auzeam pe sora mea pe fundal..."Leon...nu mai merge in 4 labe..."
Am primit niste castane...nush ce sa fac cu ele...caut o reteta pe net sa vad.
Jurnal de mogalneata
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

slippers76 spune:
Devylla, cresteaza-le, arunca-le in cuptor, coace-le si papa-le asa, goale. Sunt dementiale. Moaaaama, ce pohta de castane mi-ai facut!
Rox, din ce a descris Mandarinutza despre biscotino, cred ca e yam yam. Si eu am un cui impotriva ciocolatei la copii, (subiectiv s-ar zice, dat fiind ca eu nu sunt fan ciocolata). Si... the more the better . Asa ca sa fie de 5.5-6 kg (zic eu).
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

slippers76 spune:
Cecilia, ma bucur ca ati trecut noapte cu bine. Tinem pumnii sa mai treaca mucii si sa dormiti bine la noapte.
Andreea, cremvustii sunt cele mai mizerabile dintre mezeluri. Eu nu-i dau nici celei mari. Si mai am un dinte ascutit impotriva pateului.
Rox, acum sa nu te gandesti ca Miruna facea studii de lingvistica la un an. Erau chestii simple dar legate, de genul "mami vreau apa" (mami vleu apa) sau "cutzu face ham" (cusu ace am-am). Cu precadere domina verbul "vreau". Tin minte o intamplare comica de pe la un an si dou luni, cand ne-am dus la ai mei si o schimba tatal meu descutec. Facuse kk. Si-i spune tata: "mamma mia ce puteee!". La care Miru fuge in fundul gol la maica-mea si-i striga razand: "mama mea puteeee!".
Ei, cum au iesit galustele?
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

devylla spune:
Citat: |
citat din mesajul lui slippers76 Devylla, cresteaza-le, arunca-le in cuptor, coace-le si papa-le asa, goale. Sunt dementiale. Moaaaama, ce pohta de castane mi-ai facut! Ana, mami de ![]() ![]() Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts |
Pai asa le-am tot mancat.Aici sunt renumite castanele coapte.Le-am pus la fiert,fac un piure.
Jurnal de mogalneata
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

tomasa spune:
Imi cer si eu scuze pt. absenta, nu e lipsa de interes ci de timp. In privinta tortului, votez pt. Agapitos biscotino. Revin
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

sim_stoian spune:
Si eu am un cui impotriva crenwurstilor si a pateului (cu atat mai mult cu cat sotul a fost si intr-o fabrica respectata de mezeluri datorita jobului si nu e OK ce contin). Nici noi nu prea mancam, asa ca el nici atat nu va pupa acasa. Pana acum nu a avut nici la gradi in meniu, sa vedem cum va mai fi.
Legat de tort, tot fara cioco prefer.
Jurnal de calatorii

mandarinutza spune:
Andreea, Antonia are urmatorul program de masa:
pe la 6-7 tzitzi dupa care se culca la loc si eu plec la servici
9 ou fiert cu paine/paine cu cascaval/almette/branza de vaci
11 - fructe bucatele in parc
14 un fel de mancare de pranz
17 banana+inca un fruct bucatele + 2 biscuiti
20 gris cu lapte/cartofi fierti+fagaras,mamaliga cu fagaras +tzizi la culcare
Eu sunt impotriva cremwusti, mezeluri de orice tip, nici eu nu mananc decat f rar.
O mamica din parc mi-a sugerat urmatoarea gustare pt dimineata:ficatel de pui sau peste fiert, bagat la blender si pus la frigider, a se servi cu paine si unt dimineata.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze

Yaia spune:
LA MULTI ANI
Mihai Sebastian de mami ceamica
Andrei de mami aeperju
Giulia de mami cristina85ss
Alexandra Elena de mami a_alinta
Sa aveti vietile pline de voiosie!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

mandarinutza spune:
La multi ani sarbatoritilor zilei:Mihai Sebastian, Andrei, Giulia
si Alexandra Elena !
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze