Praline belgiene 29
Raspunsuri - Pagina 3
Mihaela1171 spune:
Carmen imi pare tare rau de ceea ce s-a intamplat ; nu te agita foarte tare sa cumperi astazi neaparat un aparat, nu este musai, o putem lasa pe alta data fara nici o problema;
Lucica spor la treaba! In seara asta ma voi ocupa si eu sa fac un CD cu muzica de-a noastra; pupici
morgane spune:
Nina, te descurci cu cozonacii? Iti multumesc foarte mult ca iti iei responsabilitatea. Sa nu uiti sa aduci bonurile sa le pot deconta.
Iolanda presteaza si ea niste colacei gustosi, miami.
Carmita, imi pare rau de ce s-a intampat. Dar, putea sa-ti ia GPS-ul, telefonul, dar nu aparatul de epilat, nu pe acela, nu, nu, nu … Mama lor.
Miha, vom avea si un PC cu boxe, deci si memory stick se poate. Merci ca te preocupi.
Ce ma faceam eu fara voi ?
Fete, merci pt incurajari. Azi merg sa aranjez sala.
Pupizam,
ninaM spune:
Hellou!!!Nu ma deranjati....prestez cozonaci!!!!
Luci am inceput dis de dimineata sa fac cozo si sper sa-mi iasa....ma straduiesc sa fac 4...acum depinde cum iese primul,ca daca se fleosteste...ma supar!Pupi si tineti-mi pumnii ca azi sunt cozonaresa
Carmen,pai cum mah tocmai unealta muncii sa ti-o fure....nesimtitiiiii.....te pupic si ai grijaaa.....scoate tot din masina de acum incolo!
Mirik,bun venit acasica....ai inceput munca deja???sa stii ca eu inca te mai astept la cafea
Ardeiash,cind vi la mine???dau si o cafea si-ti iei lucrurile ca reiji cind a vazut geaca a zis: vaiii...mi-ai cumparat geaca...e culoarea care-mi place!
Gata va pupicesc pe toate si merg sa-mi vad de treaba...
carmita_baby spune:
Da zi si tu, tocmai aparatul s-au apucat sa mi-l jefuiasca, cred ca s-au gandit ca e cam cazul sa se depileze, le cam crescuse parul pe picioare si aveau nevoie...
Mihaela, eu am comandat deja un aparat nou, insa nu il au in stoc, cred ca il voi lua luni, cand ma duc la scoala. In cazul asta vin marti, ziua urmatoare, la tine. Este ok asa?
Lucica, de ce tip de muzica aveti nevoie, de alea romanesti? Ca in cazul asta cunosc eu una bucata buna pralina care are (sper inca) multa muzica populara romaneasca: Nina-san
Mello motanelul iubit
morgane spune:
Nina, cine se scoala de dimineata … Te poti desscurca cu copiii, dus-adus de la scoala ? Sa stii ca pana aici se simte mirosul de cozo.
Pupici,
Mihaela1171 spune:
Carmen mercic, vorbim;
Nina si la mine miroase a cozonaci si nu stiam de ce....; pupici pentru eforturi ;
Referitor la muzica asta aveam si eu in minte, hore, sarbe, jaga jaga etc, in principal muzica de la pijama party....; este bine ca merge si pe memory stick, imi este mult mai usor asa;
MadyG spune:
Luci,te rog sa ne scuzi ca ti-am incurcat socotelile le numarul de participanti, nu putem veni ,si mai scuza-ma ca nu te ajut cu nimic.
Noi ne chinuim cu asta mica,e tare bolnavioara.Cum am stat trei zile fara tratament corect,a facut otita si rino-faringita,ca individa de la St Pierre ne zisese ca trece de la sine,doar sa controlam febra.
Imi pare nespus de rau ca nu ne putem vedea ,ce sa zic,va pup si va doresc tuturor distractie placuta!
MadyG spune:
Carmenuta,imi pare rau pt ce ti s-a intamplat,sper ca nu te necajesti prea tare,sanatoasa sa fii si le inlocuiesti tu.Te pupam!
Mihaela1171 spune:
Draga Mady ii doresc multa sanatate lui Dominique, sa dea Dumnezeu sa se faca bine cat mai repede, si imi pare rau ca este bolnavioara; dar bine ca ati depistat ce are, iar acum, cu tratamentul corect, o sa fie cu siguranta mai bine; insanatosire grabnica
morgane spune:
Mady, nu-ti face probleme. Imi pare rau ca nu puteti veni, dar inteleg pe deplin situatia.
Ii doresc micutei insanatosire rapida. Cu siguranta ca vor mai fi evenimente si atunci nu mai scapi J
Fete, am pus fasolea la inmuiat.
Pupici,