Praline belgiene 29
Raspunsuri - Pagina 2
Mihaela1171 spune:
`nseara
Mady multumesc mult pentru intentie; intradevar aveam PM neactivat, am rezolnat-o acum. Oricum am inteles au vorbit baietii intre ei, asa ca nu te mai deranjez deocamdata, te las sa iti revii; va doresc multa multa sanatate, si imi pare rau ca ati trecut prin asa ceva toti; sper din tot sufletul ca acum sunteti mai bine;
Oana ne bucuram ca te-am ...'citit' ; eu am zis de 30 pentru ca.....asa intelesesm, sorry; spor la teaba ;
Danielana ma bucur ca mai auzim de tine, bafta cu flamanda, bravo tie; imi pare rau ca nu veniti la seara romaneasca, dar va inteleg.
Bepii ma bucur ca a fost OK la portile deschise si abia astep sa ne vedem vineri, sa tragem niste hore, sarbe, etc; acum parca-mi pare rau ca nu am rezervat si noi o camera in Brugge;
Anamana cum fuse la Paris?
Nina impresii din Germania? Ati baut must?
Miri mik BINE AI REVENIT ; nu cred ca a fost chiar atat de rau in concediu, cred ca doar sunteti obositi pe motiv de scoatere din ritm; sper sa va reveniti cat mai repede si daca o cafea + sueta crezi ca te ajuta, atunci doar spune cand;
Morgane mai poti? Abia astept sa ne vedem in numar cat mai mare vineri seara, si, asa cum spunea si Bepii, sunt convinsa ca totul o sa fie super!
Scumpilici ce mai face Sebastian? nu ne mai spui nimic?
Carmita ......call me ;
Pipici tuturor pralinelor si o seara buna!
ardeiash spune:
aaaa fetelor ce bine-mi pare ca ati mai scris pe-aci... da ce-o fi cu nora? parca n-am vazut-o? sau iar sunt eu ametita?
s-auzim numai de bine! si
carmita_baby spune:
Buna fetelor, hai sa scriu si eu pasare de noapte ce`s,
Tania, si mie mi-ar fi placut sa-ti fi facut o vizita, insa era atat de frumos afara, incat am iesit la o plimbarica, poate data viitoare
Mikule, bine ati revenit pe meleaguri belgiene, ma gandesc ca tre` ca`i destul de dificil cand mergi in vacanta cu 2 copii mici, plus ca nici vremea nu a tinut din pacate cu voi, lasa... data viitoare mai bine.
Ardeiash, ti-am lasat geaca si umbrela la Nina, vorbeste tu cu ea cum faceti sa le iei. Ma bucur sa aud ca Vladut se simte bine la scoala. Ar fi super daca ati putea veni si voi la seara romaneasca.
Mady, cand vine una,vin toate. Bine ca raceala nu se compara cu lovitura care ati suferit-o, insa vorba vine. Insanatosire grabnica!
Oana, si eu paraca intelesesem ca ne invitasei pe 30 la tine, dar daca se tine alta data cu atat mai bine pentru mine, ca poate reusesc sa vin si eu. Nu vii si tu vineri la marea adunare nationala?
Mihaela, I`ll call you
Simonette iarta-ma ca nu am dat nici un semn de viata, nu cred ca ajung nici maine la tine, in orice caz te sun.
Daniela, te sun maine cand ma trezesc sa stabilim cum facem sa ne vedem, ca nu ne-am mai vazut de muuuuuult
Va pup pe toate, ma bag la
Mello motanelul iubit
morgane spune:
Fetelor, ultima suta de metri. Am bataturi in talpi, dar rezist eroic. Doar e pt goede doel, nu?
Si magazinele astea inchid asa de devreme.
In Belgia asta nu se gaseste fasole alba uscata. Asa ca am cautat alternative si sper sa mi se aprecieze bucataria la justa ei valoare.
Miri, fruntea sus, ca ai ajuns acasa si uite vreme care te face sa tanjesti si dupa ce ai avut tu in vacanta.
Nu stiu daca voi mai avea timp sa scriu, dar va voi citi.
Pupici,
Bepii spune:
Morgane, fasole alba uscata gasesti la Delhaize. Eu de acolo iau uneori. Cel putin in Mechelen se gaseste mereu. Pacat ca stam atat de departe si ca ai anuntat abia acum ca altfel rezolvam problema.
Miri, uelcom bek . Mi-a fost dor de tine! Poate bem o cafea saptamana ce vine!
Acum pup toata cutia ca-s la locul de munca. Noroc ca-l cunosc pe sefu' ca altfel ma penaliza
ardeiash spune:
carmen: multam .. amu tre s-o "calc " pe nina... si mie mi-ar placea sa ajung la brugge.. insa nu stiu la cine sa apelez sa ne ia si pe noi.. cu miloaga..
s-auzim numai de bine! si
carmita_baby spune:
Fetelor sa vedeti ce mi se intampla azi... mi-au spart masinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,in fine am avut noroc ca nu mi-au furat decat aparatul de depilat si lucrurile care apartin muncii de depilatoare... mai aveau ce gasi daca scormoneau mai adanc, insa din fericire se pare ca au fost intrerupti din intelectuala lor indeletnicire.. Ei asta e, se intampla si pe la case mari.
Miha sa nu te ingrijorezi ca maine ma duc la scoala special sa imi cumpar un alt aparat, creme si alte chestii, ca oricum nu pot sta fara. Singura problema ar fi daca nu ar avea in stoc, in cazul asta probabil va trebui sa o lasam pe alta data.
Sanda esti o tipa super de super si sa stii ca chiar daca seara a avut un final nu prea grozav, din pricina pataniei mai sus amintite, nu regret nimic, asa a fost sa fie, dar pe tine simt ca te cunosc de o viata. Iar Luca fetelor, va poate confirma si Daniela(care s-a conversat cu el la telefon) ca este o dulceata de mori de dragul lui, inteligent, dulce, lipicios si iti vorbeste ca un om mare nici cu cel mic nu-mi e rusine, e un razacios de mai mare dragul. M-am topit toata, fara vrajeala. Sanda ti-i fur, Luca ti-a zis oricum din start ca vrea sa vina cu mine acasa asa ca ai de grija!!!
Mello motanelul iubit
carmita_baby spune:
Lucica, bafta multa, sunt sigura ca o sa iasa totul de la foarte bine in sus, pentru ca te-ai dedicat cu trup si suflet, toata lauda
Ardeiash bafta si tie in gasirea unui mijloc de transport, poate ne vom vedea acolo
Mello motanelul iubit