Praline belgiene 29

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

J-ul acela trebuia sa fie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ror spune:

Miri, bine ai venit! Si multi pupici la baieteii cei mici si frumosi, iar tie servici usor...

Madi, imi pare rau ca Dominique e bolnavioara. Sanatate multa si sa treaca cat mai repede.

Ninut-San, spor la cozonaci!!!
Fetelor, distractie maxima la seara romaneasca. Sunt convinsa ca va fi o seara super reusita, Luci felicitari ptr organizare si sunt sigura ca succesul e garantat.

Carmen, tu esti mereu draguta cu toata lumea. Imi pare rau de cele intamplate.

Scumpi, pupic la baietel.

Ardeiash, eu tot astept vesti bune de la tine... O imbratisare calda ptr tine si Vladut.

Eu tot amortita am ramas, sper sa nu ma tina pana-n primavara. Cu programul zilnic, servici si scoala. La scoala ma simt venita de pe Marte, trb sa ma apuc serios de invatat, am trecut la termeni si scrisori juridice unde imi cam prind urechile cand eu am lacune la conversatie uzuala. Singurul lucru care ma consoleaza putin e ca nu sunt singura Insa avem o profesoara draguta si rabdatoare, care acorda timpul necesar ptr acoperirea golurilor, deci ma simt motivata sa merg inainte.
Baiatul mai are putin si termina ramadanul, de abia astept. Il admir ptr determinare si ma gandesc ca, daca ar fi asa si cu alte lucruri ce departe am fi.

Va pup si va imbratisez pe toate, fara deosebire, de la mic la mare,

Ror

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

Helou fete cucuiete,

Eu mi-s busy cu asta mic ca vrea f des la san, cred ca-mi cumpar un wrap sa-l car dupa mine, ca sa mai pot face si eu cate ceva.
Tania desigur o sa va anunt cand puteti veni in vizita, de-abia astept sa ne vedem la mine!
Miri uelcom beac! Imi pare rau ca nu ati avut vreme super, dar tot e bine ca ati fost in vacanta.
Mady lui Dominique sa-i treaca cat mai repede!
Carmen fata imi pare rau, dar bine ca esti tu bine! Azi vii la mine, da? . Da, Luca e intr-adevar un scuuuuuuuuuump!
Luci, spor la pregatiri, dar sunt sigura ca o sa iasa SUPER!
Nina spor la facut cozo, cozonarico! Sa-mi pastrati si mie pls o feliuta!

Va pup dulce fug la bebe! Aaa, distractie placuta la seara romaneasca!

http://b1.lilypie.com/Gq0op2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

salùtare

morgane/ daca eram in locul tau cumparam fasolea gata ²facuta bravo la tine

miha multam fain pt ca te;ai oferit sa ne iei si pe noi cu masina;; dar cum ziceai ;; cred ca ar cam trebui sa stam acas ca vladut nu poate rezista pana la 1-2: ce ma fac? nu va mai vad pana nu vine al meu?

nina: spor de spor ca stiu bine ce;nseamna

ror: bafta la scoala ; ce;ai inceput?

mady/ ganduri pozitive pt voi

carmen/ ce naspa ;; imi pare tare rau
pe restul va pup dulce
si;nca1data pe ttoata lumea

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Nina, mi-ai facut pofta de cozonaci, abia astept sa halipaspesc la seara romaneasca. Imi faci o favoare te rog frumos? Daca ai timp fa si tu unu` extra plsssssssss
Ror, tu nu vii la seara ro?

Va pup pe toate cu drag

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Madi, insanatosire grabnica lui Domi. Imi pare rau ca nu ne putem vedea, dar asta e, important e ca fata sa se vindece ca om mai gasi noi ocazii sa ne vedem. Pupici pe obrajorri rozalii ai lui Domi.
Carmen, of fata ce naspa! Cunosc sentimentul de furie si neputinta atunci cand cineva te fura. Mai ales ca te-a lasat fara obiectul muncii... Dar lasa ca asa cum ziceau fetele, tu sa fi sanatoasa, fruntea sus, bine ca n-ai avut si alte lucruri de valoare in masina. Dar putem spune ca Ardeiash a fost norocoasa ca i-ai lasat la timp geaca la Nina
Ror, curaj, nederlands nu-i chiar asa de grea, o sa-ti intri in ritm curand. Asa e la fiecare inceput. Eu credeam ca n-o sa reusesc sa vorbesc niciodata dar cu timpul vine de la sine. Bafta multa la scoala si felicitari lu Baiatu' pt vointa de care da dovada. E lucru mare si pune la incercare puterea de control a omului si e un test de vointa totodata.
Ninaaaa, sa dea Domnu sa-ti iasa cozonacii, sa-ti creasca cat muntii si sa fie gustosi de sa ne batem pe ei. Bravos!!!
Ana, tu ce faci nu vi la seara ro? Nu ne-ai zis nimic de vizita la Paris.
Nora, chiar, tu nu mai zici nimik? Ce mai faceti?
Scumpi, pupici nenumarati lui Sebastian si asteptam cu interes sa-si faca intrarea in lume adica sa se arate restului pralinutelor
Morgane, draga de tine, mai poti? Ti-ai asumat o mare responsabilitate cu aceasta seara romaneasca si imi pare tare rau ca noi restul pralinelor suntem prea departe ca sa venim sa te ajutam la o fasole, un rulat de sarmale, un aranjat de sala, etc. Dar sunt sigura sa totul o sa iasa bine, iti doresc multa bafta in continuare
Acu va pup pe toate si va doresc un weekend super de super mai ales ca se anunta o vreme f frumoasa. Ce bine, mai ales ca tot voiam sa vizitez Brugge-ul!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioli84 spune:

buna!
Morgane , sper ca totul e ok, daca pot sa mai ajut spune-mi te tog.. miine la ce ora sa fiu gata (am uitat )?
Acum am bagat la cuptor checul cu nr 3 ..yeeeyyyy .. inca 1 +1 (de pofta ) si gata.
Cozonacii cum sunt ?...dar sarmalele?
Abea astept sa va revad fetelor.

Spor la treaba si o seara placuta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

bepii: ti-ai mai revenit dupa porti deschise?

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Fete, may day, am vazut sala si are o combina muzicala cu boxe in regula, dar nu putem folosi stick-uri cum am zis mai devreme.
ADUCETI CD-uri !!!!

Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

draga morgane, ti-am lasat un mesaj pe telefon. nu venim. nu putem veni. si-am sa-ti explic de ce: mama a fost internata de urgenta la neurologie. e din ce in ce mai rau. mi-e teama ca e ultima suta de m si plec acasa. s-o mai vad odata. asa cat ma enerva ea si cat ne stresam una pe alta... mama e mama. plec sambata din germania la cluj. nus tiu cand ma intorc, si nici nu stiu ce ma asteapta. pot doar sa-mi imaginez.

va pumpizez si sper sa nu va fis tricat cheful; sorry, imi pare infinit de rau ca nu ne vedem; as fi vrut sa ma tsopai si eu cu voi decats a stau sa bocesc intr-un colt ina steptarea... a ce?

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput