Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(83)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Multumesc mult Amalia! Va doresc la fel sa folosit achiziitile in modul cel frumos si util !
Eu am deja robot de bucatarie Braun - Edit , este foarte bun : marunteste , toaca si face mincarea pasta . Toate diferentele in modul de maruntire - tocare - pasta depind de 2 butoane, 2 dispozitive si de timpul de 2 manipulare - cu cit tii mai mult apasat pe buton cu atit micarea se maruntest mai mult.
Am un dispozitiv pt. a face mincarea pasta , taie si marunteste in functie de viteza si altul pentru suc-pulpa. Aditional tel electric.
Sunt foarte multumita de acest robot care se si curata extraordinar de repede.
Ma tenteaza in schimb ca pe la 6 luni sa iau un aparat de gatit la abur. Am auzit ca picii sunt foarte incintati de alimentele gatite la abur.
Am un sistem de la Zepter in care pot gati la abur dar sunt destul de greoi de manipulat obiectele de la Zepter.Vreu ceva usor de manevrat si rapid de spalat. Nu atit de fandosit ca Zepter-ul.

La capitolul hainute - dar pentru virsta de la 3 luni in sus ma intereseaza - am vazut un stand care are si magazin on line www.hainute.ro . Mi-au plcut produsele lor. Numai ca am haine pina la 3 luni dar l-am pus la cutiuta pentru perioada de dupa 3 luni.

Citat:
citat din mesajul lui Amalia

Mai degraba ma uit dupa un robot de bucatarie care sa faca de toate...ca la David n-am avut decat un storcator de fructe si cu legumele tare greu mi-a fost pisandu-le prin sita in primele luni....si o sa treaca repede vremea si ne trezim la diversificare.
Imi pare rau ca nu ti-ai gasit si hainute, dar mi-a placut la nebunet hainuta pentru Eva! O sa fie o scumpa in ea!
Sa le stapaniti pe toate sanatosi!

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si 34+ Luca Gabriel

Mirtha 35 + Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Cum spunea Amalia : tot raul a fost spre bine !
Lasa ca dupa atita tracasare meritai si tu o surpriza placuta ! Poate mai vin si altele in compensare !

Citat:
citat din mesajul lui ginye55

Si inca ceva: cat de suparata am fost pe doctora mea ca m-a lasat balta tocmai acum cand tb sa nasc, pe atat de multumita sunt de noul doctor. Pup!

ginye 35+ Stefan

Bebitza
Asa a inceput totul

Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12 Bebe sapt22

Nepotelu'
Poze

Mirtha 35 + Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Am mai adaugat niste poze cu mine gravi la 35 sapt la "Poze".

ginye 35+ Stefan

Bebitza
Asa a inceput totul

Nepotelu'
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Mirtha sper sa avem toate parte numai de surprize placute.

ginye 35+ Stefan

Bebitza
Asa a inceput totul

Nepotelu'
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Mirtha chiar asta vroiam sa va cer sfatul...ce robot de bucatarie ati achizitiona voi..care sa si paseze sa faca si suc..sa fie usor de curatat.
In plus, cele care aveti si va pricepeti, imi puteti recomanda si mie un aparat foto digital la care eventual sa mearga atasata o memorie mai mare si care sa faca poze bune..dar sa nu fie prea scump? Ca m-ati disperat cu pozele si pana ajung eu sa le developez pe ale mele, mor..daca o sa astept asa si cand o veni bebe.
camera de filmat am luat acum 2 ani, un Samsung..de asta n-am luat inca aparat foto digital, ca am vrut sa investim in aia..

si 34+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Ginye esti tare dulce in poze...serioasa, dar dulce!

Citat:
citat din mesajul lui ginye55

Am mai adaugat niste poze cu mine gravi la 35 sapt la "Poze".

ginye 35+ Stefan

Bebitza
Asa a inceput totul

Nepotelu'
Poze

si 34+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata_myky spune:

buna fetele
off e tare greu cu dormitul noaptea .
eli iau prenatale dar nu au Ca.tocmai m-am uitat.nu stiu ce sa zic poate ar trebui sa il sun pe dr sa il intreb daca pot sa iau.
nu mai stiu cine m-a intrebat ,parca Mav cit sta soata in Franfurkt,dar sta in jur de 4 zile si problema este ca nu are cine sa ma aduca de la spital si in plus acasa nu am pe nimeni.eu nu am prietene aici,deci sunt singura cuc.daca nasteam la termen,era mama caci ea vine pe 28 oct,dar asa nu m pot baza pe nimeni.e o situatie foarte neplacuta pt mine ca nu o sa am nici un ajutor.

33+
Man-Dat Christian
AMR 4 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Ginye, ce-i cu mutrisoara asta trista. Fii bucuroasa, ai ajuns in ultima luna de sarcina.
Mirtha, eu zic sa nu-ti doresti sa te suga toata ziua, este extenuant si poti scapa foarte greu de ragade. Eu vreau sa fie linistita bblina mea, sa suga la 4 ore si sa nu-mi faca ragade multe .

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 29+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Cata, nu poate veni mama ta mai devreme acum ca stii data cezarienei, vine cu avionul? Hai ca de dus te duci cu taxiul. Dupa care trebuie sa vezi cat se sta in spitalul unde nasti. Dar ma gandeam sa fie la tine acasa cand vii si tu cu bb.
Intr-un fel aceeasi dilema o am si eu, cand sa-i iau biletul sa vina pentru ca stiu cat este de ocupata as prefera sa o las la casa ei cat mai mult daca se poate. Iar eu nu stiu cand vine bb, asa in mare pana la Craciun sigur sunt acasa.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 29+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata_myky spune:

de ce vrei robot de bucatarie? nu iti e mai simplu sa cumperi borcanele de la HIPP? au tot soiul de piureuri pt copii si nu sunt nici scumpe.eu asa voi face caci vreau sa imi usurez putin munca .o sa ii fac supe intradevar dar prefer sa ii dau piure la borcanel.in fine ziuc si eu ca nu dau cu bita,dar aici asa se obisnuieste si sunt si bune si nu mai pierzi timpul in bucatarie cind poti face altceva.eu am sa cumpar decit storcator de fructe.
in orice caz daca optezi pt robot de bucatarie,stiu ca de la ROWENTA sunt bune.acum depinde si de finante si cit de multe optiuni vret sa aibe.

33+
Man-Dat Christian
AMR 4 sapt

Mergi la inceput