Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(83)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Wow s-a ajuns la semnaturi 35+ si eu care ma mandream cu 29+ ale mele. Am mai spu dar mai repet, nu cumva sa nasteti prin septembrie, aveti grija cu mersul la Babyexpo.
Mirtha, sa le folositi sanatosi. Vad ca ai investit ceva la capitolul pompe/alaptat/sterilizat. Chiar sunt curioasa daca le vei folosi. Eu nu am luat absolut nimic. O sa iau un biberon micut pentru ca am luat din Ro ceai pentru colici si nu am nervi sa i-l dau cu seringa sau lingurita. Si una-doua suzete, poate am noroc si vrea suzeta.
Mi-a placut mult salopeta de exterior, sigur o veti folosi ca veti prinde toata perioada rece.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 29+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Amalia suntem mai bine. Bebe a inceput sa fie iar agitat in burtica la fel cum era odata. Crestem. Mancam foooooooooaaaaaaaaaaarrrrrrrrrttttttttteeeeeeeeeeeee mult [:D. Peste doua sapt merg iar la control si atunci stabilim si ziua cezarienei. Mai e asa de putin!
Si inca ceva: cat de suparata am fost pe doctora mea ca m-a lasat balta tocmai acum cand tb sa nasc, pe atat de multumita sunt de noul doctor. Pup!

Fortunemother

ginye 35+ Stefan

Bebitza
Asa a inceput totul

Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12 Bebe sapt22

Nepotelu'
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Ginye ma bucur din suflet sa te aud asa! Tot raul spre bine pana la urma! Lasa ca e bine ca e bebe asa miscaret. Of, cand va aud cu datele fixe ma apuca gelozia..eu pe asta mor, ca n-am sa stiu clar cand am sa nasc, iar la David am asteptatd e am inebunit, pana aproape de 42 de saptamani.
De asta si vreau sa ma mai duc la servici o vreme, sa am o ocupatie ca o iau razna acasa, chit ca am copil de scoala, dar nu stau coada dupa el toata ziua.....si profit ca ma simt bine si colul e inchis...si mai prestez la munca.

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si 34+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

multumesc fetele mele dragi pentru urari. e intr-adevar o zi frumoasa pentru mine. ehe! 33 de ani.
aici e frumos, e soare. dupa amiaza am invitat niste prieteni la un gratar. sper sa nu ploua.

mirtha - am vazut ca ai luat o gramada de lucruri de la babyexpo. si foarte frumos ca le-ai fotografiat sa le vedem si noi.
sa le foloseasca sanatoasa micuta eva.

31+ Victor
http://good-times.webshots.com/album/565055246KyFrzA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Multumesc pentru felcitari , Eli ! Nu, la doc. nu am fost. Doar pt. babyexpo.
La ginec. mergem miercuri pe 24.09.

Citat:
citat din mesajul lui elilov3

Mirtha felicitari de produsele achizitionata sa le folositi sanatoase
pe la doc ai trecut sau ai mers decat pt babyexpo??
32+Dimitrie

Mirtha 35 + Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Amalia si mie imi pare bine ca o sa stiu exact data in care o sa nasc. Dar nici asa nu ai siguranta ca poate bebe vrea sa vina mai devreme. Om trai si o sa vedem ca totul va fi bine pentru toata lumea.

ginye 35+ Stefan

Bebitza
Asa a inceput totul

Nepotelu'
Poze

Mergi la inceput

Sti perna am folosit-o cum i-am venit "la mina" !
Adcia am fixat-o pina m-am simtit cit mai confortabil cu ea.
Nu a fost insotita de carticica sau pliant asa a trebuit sa improvizez din mers. Pur si simplu ii o misc pina imi place cum ma simt.
In rest , in privinta celorlalte produse , daca mai aveti intrebari e ok. De exemplu la pompa exista si un adaptaor pentru biberoane cu gura mai mare decit a biberonului din pachet.
Pot sdpune ca sunt multumita de functia de sterlizare - am incercat-o , chiar nu necesita mai mult de 10 minute . Se opreste singur.

Edit perna mea nu are bilute ci o umplutura banuiesc sintetica !

Citat:
citat din mesajul lui manumanu

carmendu, LA MULTI ANI!!! Iti doresc numai bucurii alaturi de bb si de familia ta!

Mirtha, multumim pentru explicatiile legate de produsele achizitionate... DEsi nu ma pot duce sa le cumpar, imi folosesc parerile tale pt ca inca nu am comandat nimic si era destul de greu sa iau o decizie.
O intrebare#536; cum folosesti exact perna aceea de dormit? Am si eu una si nu reusesc sa ma folosesc de ea. Acum vreau sa mai scot din continutul ei (am scos deja o punga plina de bobite) sa vad, dar parca tot nu stiu... poate ma lamuresti tu

manu 27+ +

Mirtha 35 + Eva

AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Carmen daca va tenteaza si aveti intrebari...fara probleme.
Multumesc.

Citat:
citat din mesajul lui carmendu

mirtha - am vazut ca ai luat o gramada de lucruri de la babyexpo. si foarte frumos ca le-ai fotografiat sa le vedem si noi.
sa le foloseasca sanatoasa micuta eva.

31+ Victor
http://good-times.webshots.com/album/565055246KyFrzA

Mirtha 35 + Eva

AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Ce n-as da sa nu imi trebuiasca ! Deloc. Sa ma suga Eva ca Ana ta - pina imi ies ochii !
Macar ca as ramine cu banii dati pe ele si le dau altor mamici prietene , colege- la rindul meu am primit destule.
Problema e ca e frica a depasit un nivel acceptabil. Mi-e tare teama sa nu am surprize. Si teama nu e un sfetnic bun.
Chiar azi dimineata in timp ce mincam micul dejun il intrebam pe sotul , asa dusa : "Auzi tu crezi ca va fi totul bine pina la capat ? Chiar voi naste luna viitoare ?? ".
Si in afara de paharul cu vitamina C si Ca , efervescente , chiar nu bausem nimic !

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Wow s-a ajuns la semnaturi 35+ si eu care ma mandream cu 29+ ale mele. Am mai spu dar mai repet, nu cumva sa nasteti prin septembrie, aveti grija cu mersul la Babyexpo.
Mirtha, sa le folositi sanatosi. Vad ca ai investit ceva la capitolul pompe/alaptat/sterilizat. Chiar sunt curioasa daca le vei folosi. Eu nu am luat absolut nimic. O sa iau un biberon micut pentru ca am luat din Ro ceai pentru colici si nu am nervi sa i-l dau cu seringa sau lingurita. Si una-doua suzete, poate am noroc si vrea suzeta.
Mi-a placut mult salopeta de exterior, sigur o veti folosi ca veti prinde toata perioada rece.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 29+
Pozele noastre

Mirtha 35 + Eva

AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Mai bine protejea-te daca intuitia iti spune ca nu faci fata efortului. Oricum chiar si eu am avut grija. Turul de forta nu a durat decit 3 ore timp in care am luat pauze si m-am hidratat cum trebuie.

Citat:
citat din mesajul lui ginye55

Buna burtici!

Andy Elilov

As fi mers si eu la babyexpo dar nu pot . Nu cred ca as rezista efortului de a merge atat. Si daca as ajunge acolo nu m-ar mai desprinde nimeni nici cu ranga. Poate in noiembrie.

ginye 35+ Stefan

Bebitza
Asa a inceput totul

Nepotelu'
Poze

Mirtha 35 + Eva

AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput