Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(83)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cata_myky spune:

da ar fi o idee.stiu ca si-a luat bilet deja dar nu stiu daca poate sa isi ia liber mai devreme de la servici.da vine cu avionul.

33+
Man-Dat Christian
AMR 4 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

cata_miky nu prea sunt de acord cu borcanelele din comert. Nici la David nu am luat decat vreo cateva toata perioada cat a mancat pasat..si asta in perioade cand am plecat undeva si nu am avut alta varianta. Prefer sa-o pregatesc eu mancarea...si cu robot chiar mi-ar fi usor..gandeste-te doar ca la David am pasat mancarea prin strecuratoare..nu ti-as dori sa incerci sa vezi cat timp si energie iti ia

Citat:
citat din mesajul lui cata_myky

de ce vrei robot de bucatarie? nu iti e mai simplu sa cumperi borcanele de la HIPP? au tot soiul de piureuri pt copii si nu sunt nici scumpe.eu asa voi face caci vreau sa imi usurez putin munca .o sa ii fac supe intradevar dar prefer sa ii dau piure la borcanel.in fine ziuc si eu ca nu dau cu bita,dar aici asa se obisnuieste si sunt si bune si nu mai pierzi timpul in bucatarie cind poti face altceva.eu am sa cumpar decit storcator de fructe.
in orice caz daca optezi pt robot de bucatarie,stiu ca de la ROWENTA sunt bune.acum depinde si de finante si cit de multe optiuni vret sa aibe.

33+
Man-Dat Christian
AMR 4 sapt

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si 34+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Am intrat sa va pup si eu un pic......

...Vine unla mami...

...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...

LAURA 31+ Deniel Alexi
-----------------------------------------------

AMR 8 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Vom vedea ce mincacioasa vom avea. Am inteles de la mama ca eu am supt , nu au fost probleme , la sotul situatia se prezinta la fel. Nu stiu cita importanta are daca noi am fost suptaciosi dar trag ceva sperante ca si fie-mea sa fie ok iar eu sa am lapte !

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Mirtha, eu zic sa nu-ti doresti sa te suga toata ziua, este extenuant si poti scapa foarte greu de ragade. Eu vreau sa fie linistita bblina mea, sa suga la 4 ore si sa nu-mi faca ragade multe .

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 29+
Pozele noastre

Mirtha 35 + Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Amalia Otilia Alexa.1983

ginye 35+ Stefan

Bebitza
Asa a inceput totul

Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12 Bebe sapt22

Nepotelu'
Poze

Mergi la inceput

nu te contrazic ,am vazut si eu la prietenele mele care au copii si nu au avut robot de buc cita munca era,dar pt mine va fi mai simplu sa ii cumpar .la fel am zis si eu la inceput dar m-am interesat si am vb si cu medicul pediatru pe care o sa il aibe BB si a zis ca sunt ok.caci sunt avizate si controlate si gindestete ca sunt fabricate in Germania cele de la HIPP.eu si lapte am luat tot de la HIPP ca e cel mai bun.acum nu stiu care e mai bun in RO dar aici HIPP si APTAMIL sunt cele mai vindute.
eu cu alaptatul am o problema.daca voi avea un lapte consistent il voi alapta atit cit vrea el dar problema e ca eu nu suport sa ma ating eu pe sfircuri dar sa mai suga BB.nu stiu ce o sa fac.pt mine e o senzatie neplacuta .

33+
Man-Dat Christian
AMR 4 sapt

Mergi la inceput

azi am mai implinit o saptamina
sunt si bucuroasa dar si speriata de timpul ce a mai ramas pina la marea intilnire

34+
Man-Dat Christian
AMR 3 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Amalia pt. foto digital noi optat pt. FUJI cu rezolutie de 8 megapixeli - asta se pare ca reda fidelatitatea sau claritatea imaginii - iar zoom e de 10 - cica asta ar reda posibilitatea obiectivului de a fi apropiat de imaginea pe care vrei sa o fotografiezi.A fost o oferta in vara chiar inainte de a pleca in concediu iar pretul a fost de 500 lei.

Cit priveste robotul deja ti-am povestit pentru ce marca ma optat.
Am scris gresit denumirea - marca este Braun . Cel de aici : http://www.emicom.ro/mixer-braun-mr-4050-ca-p-413.html sau de aici http://www.elanko.ro/models.php?model_id=4574&_t=Mixer%20Braun%20MR%204050%20CA

Apropos de discutia piure la borcanel incalzitorul / sterilizator de la Tigex are si dispozitiv pt. incalzire borcanele.
Asa ca daca sunt in graba sau intr-o situatie care nu imi permite sa prepar mincarea pasata - plecati pe undeva -...e suficient sa cumpar borcanelul si sa pun Tigexul la motor.

Citat:
citat din mesajul lui Amalia

Mirtha chiar asta vroiam sa va cer sfatul...ce robot de bucatarie ati achizitiona voi..care sa si paseze sa faca si suc..sa fie usor de curatat.
In plus, cele care aveti si va pricepeti, imi puteti recomanda si mie un aparat foto digital la care eventual sa mearga atasata o memorie mai mare si care sa faca poze bune..dar sa nu fie prea scump? Ca m-ati disperat cu pozele si pana ajung eu sa le developez pe ale mele, mor..daca o sa astept asa si cand o veni bebe.
camera de filmat am luat acum 2 ani, un Samsung..de asta n-am luat inca aparat foto digital, ca am vrut sa investim in aia..

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si 34+ Luca Gabriel

Mirtha 35 + Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Cata_myky aceleasi sentimente contradictorii la traiesc si eu: abia astept momentul, dar parca de ce se apropie sunt mai speriata. Cred ca vom scapa de sentimentul asta cand ne vom vedea minunea. Cel putin asa sper!

ginye 35+ Stefan

Bebitza
Asa a inceput totul

Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12 Bebe sapt22

Nepotelu'
Poze

AMR 3 SAPT

Mergi la inceput

sper ca va fi asa.eu sunt la prima sarcina si poate de aceea sunt si mai speriata .si mai e si faptul ca eu sunt singura intr-o alta tara ,departe de fam.am rude dar stau in alte orase si nu e asa usor sa ne vizitam.daca eram in RO era altceva .acolo e mama.matusi si multe prietene care m-ar fi ajutat macar cu niste sfaturi.
cit despre cezariana inca nu am vb cu dr despre anestezie .voi care credeti ca e mai buna,generala sau cea epidurala?binenteles ca sunt egoista si vreau sa fiu prima care il vede pe BB,dupa dr binenteles si nici sa dorm ca o leguma nu vreau.vreau sa ii aud primul plinset si vreau sa stiu cu exatitate ora si minutul in care s-a nascut pt ai face astrograma asa cum mama a facut la mine.
in general eu sunt o persoana care nu se da inapoi de la nimic dar de data asta este un necunoscut care ma sperie

34+
Man-Dat Christian
AMR 3 sapt

Mergi la inceput