Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(83)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zairra spune:

Test de semnatura..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Ziua buna,burtici!
Am revenit si noi,am fost plecati la socrii in week-end,acum am reusit sa citesc din urma tot ce ati scris,sunteti niste
carmendu,cu intarziere LA MULTI ANI! minunati,sa fiti sanatosi si tu si bebe si sa ai o sarcina usoara si o nastere usoara si la termen!
Amalia felicitari pentru vestile bune de la analize!
cata-miky,nu te stresa,e normal sa ne gandim din ce ce in ce mai mult pe masura ce se apropie momentul mult asteptat si vrem ca totul sa decurga f bine!
ginye ma bucur tare mult ca tu si bebe sunteti bine...mai e putin si o sa-ti tii minunea la piept...
bebecris, madutza, leeloo si toate burticile care ati facut achizitii de la Baby Expo sa stapaniti sanatoase toate lucrurile cumparate,iar bebelusii sa se bucure de ele!
Eli,sanatate maxima!Si eu tusesc de cateva zile si parca acum imi curge un pic nasul dar vreau sa si sa infrang raceala daca vrea sa vina la mine.....Vreau sa "bag "lamaie ...
Va pe toate si va urez sa aveti parte de o zi minunata,plina de optimism si vesti bune!

Graviduta fericita...
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

zairra, bine ai venit pe forum. Sa ai o sarcina usora, la termen si sa fiti sanatosi.

Fetelor...am citit azi dimineata ca pentru anestezia epidurala trebuie sa-ti cumperi singura kit-ul. Voi ce stiti despre asta? Sau depinde de la spital la spital?

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

33 s + poate Vlad (dar mai negociem)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Mirtha, multumesc... inca n-am mai incercat cu perna mea ... dorm bine pe spate, pe stanga insa nu pot dormi, ci ma trezesc si stau cat rezist, ca altfel as intepeni tot pe spate... dar nu adorm, neam, daca stau pe stanga...

Maine sau poimaine merg si eu la control... am emotii... bebeii sunt f activi, abia astept sa vad cat au mai crescut!

Sper sa reusesc sa fac si niste poze saptamana asta, sa il conving pe sot sa caute aparatul, ca nu mai stim nici unul pe unde e

Apropo de mixer, si eu sunt in „clubul„ Braun, am unmodel mai vechi al celui postat de Mirtha, dar cu aceleasi functii.... recomand cu caldura!! Am si un robot mai mare, si mai vechi, pe care nu il folosesc...

Si eu sunt de acord ca tebuie sa ma pun pe citit, am vreo doua cartoaie despre bebelusi, inclusiv pe cea a dr Spock...mai ales ca eu voi avea doua gagalici

manu 27+ +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Vad ca am o zi d-aia , mai bine stau in casa. La facultate nu am rezolvat nimic, cred ca imi aman anul. La gradinita nu mai aveau locuri, am mai fost la inca doua si la fel, sunt full. O sa mai caut si altele saptamana asta, poate gasesc ceva...

Mirtha, eu am parte de tuseu lunar. Dar nu tiam ca asa ii spune.

andreyuta, sa nu uiti sa ne arati si noua rochia

Zairra, bun venit! Si celeor doua fetite ale mele le-am tot spus Radu pana in luna a 5-a

Malinas, si eu stiu ca trebuie sa iti cumperi singura kit-ul.

Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Andreea 30+
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Eli reportam pentru miercuri. Asa ca tinem pumnii si pampoanele pt. miercuri.

Andreiutza sa porti fericita rochita achizitionata !

Mirtha 35 + Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Zairra bine ai venit printre noi !

BraveGirl multa bafta la cumparaturi , sa gasesti repede produsele de care ai nevoie.

Babyzapi pina acum doar cei de la Bimbomarket au fost prompti si au trimis comanda in termenul stipulat pe site. In rest ...inca mai astept LR si Quelle - comenzi facute in august.

Mirtha 35 + Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata_myky spune:

buna fetelor
eu acum m-am trezit ca BB al meu aseara avea chef de fotbal cu splina mea sau ficatul sau ce o fi pe acolo si nu am putut dormi.
si am mincat si niste peste si nu mam simtit foarte bine.mai mie nu mia dat dr asta calciu dar am incercat sa maninc tot ce e mi bun si tot ce contine calciu.eu maninc peste si creveti cam la 2 zile,ca de soata nu poate sa manince numai mincare romaneasca si atunci maninc si eu.
sa stiti ca va invidiez ca aveti fam linga voi sa va ajute,dar ce sa fac?
mama nu poate sa stea cu mine ca de are si ea casa ei si nici bunica nu poate sa vina ca sta la 800 de km distanta de mine.
dar las ca vad eu.poate mai sunt si alte mamici in situatia mea si nu au clacat.
nu stiu de cedar eu imi voi face bagajul de spital de pe acum in caz de ceva sa fie facut.
am o intrebare pot folosi o crema pt sini de acum?
ma gindesc ca poate asa nu o sa fie prea rau si sa hidrateaza pielea pina atunci
nu stiu va intreb si eu.

34+
Man-Dat Christian
AMR 3 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

ola......si dupa cum va ziceam aseara.......A MAI TRECUT O SAPTAMANAAAAAAA!!!

...Vine unla mami...

...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...

LAURA 32+ Deniel Alexi
-----------------------------------------------

AMR 7 sapt

Mergi la inceput

Rapuns PM.

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Mirtha, ai PM de la mine.

==========