Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(83)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Babyzapi- eu am comandat de la Laredoute. Dar dureaza fff mult pana vine comanda, daca comanzi lucruri care sunt la reduceri. Am o comanda de pe 6 august care sper sa ajunga saptamana asta.
Eu m-am pus serios pe comandat de pe Amazon. Cred ca o sa am un soc cand o sa vad cat costa transportul pana in Roamania, dar asta e....am luat produse care la noi ori nu se gasesc, ori sunt exagerat de scumpe.

==========
Corina 29+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Lunar....pai deci sunt o fericita pina acum.
A cam fost lux la mine. Zero.
Desi la cite tuseuri voi avea la nastere daca va fi vaginala , cred ca soarta isi va lua revansa la greu.

Citat:
citat din mesajul lui oceanborn

Mirtha daca te ajuta cu ceva...sa stii ca si mie mi se face lunar tuseu...nasol dar ce sa-i facem, deja nici nu mi se mai pare atat de aiurea ca la inceput, m-am impacat cu ideea...mai avem cateva controale si gata!

30+Thomas

Mirtha 35 + Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Mirtha va depinde numai de medicul tau cate tuseuri iti va face la nastere, daca va fi vaginala. Cel cu care l-am nascut pe David a avut grija sa nu ma streseze cu multe, in comparatie cu alte mamici din salon, tot in travaliu pe care le suia si le cobora doctorul lor de pe masa, de ametisem eu. Iti doresc sa ai bafta mea de atunci!

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si 34+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Mirtha, ai PM de la mine.

==========
Corina 29+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

da Mirtha, lunar.. si in plus de cateva ori a aprins un "far" , l-a indreptat inspre "doamna"..si s-a uitat cu un aparat...habar n-am ce-i ala, eu i-am zis lupa... asta chiar mi s-a parut jenant...tocmai de aia am zis ca tuseul deja nu mi se mai pare atat de aiurea ca la inceput...poate fi si mai rau.

30+Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

VonHelen imi pare rau ca a trebuit sa treci printr-o asa sperietura. Dar e bine ca s-a terminat cu bine : adica fara incidentul major.

Monicus bafta multa maine la control.

Mirtha 35 + Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

analize trim iii
tocmai ce le-am primit pe mail..... newsletter de la mami:L

Se repeta analizele de sange facute in trimestrul I. (vezi Analize in primul trimestru).
Se repeta cultura din secretia vaginala pentru depistarea infectiilor.
Se repeta urocultura. Pentru depistarea si tratarea eventualelor infectii urinare, foarte frecvente in sarcina.
Se repeta sumarul de urina si se urmareste prezenta glucozei in urina si a proteinelor.
Se masoara frecvent tensiunea arteriala pentru depistarea hipertensiunii de sarcina sau, si mai grav, a unei complicatii numite preeclampsie. Apare dupa saptamana a 20-a de sarcina si, netratata, evolueaza cu eclampsie, complicatie extrem de grava.
Ecografia - De ce? Determina diametrele si greutatea fetala, cantitatea de lichid amniotic, localizeaza placenta, pozitionarea fatului in uter, depisteaza anomaliile congenitale.

Mergi la inceput

HIHIHI..e incredibil aparatul ala de ascultat bataile inimioarei. Nu ma mai satur sa o ascult. Iar cand loveste e demential....imi imaginez cum face baldabac

==========
Corina 29+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zairra spune:

Buna dimineata!
Ma miram eu de ce nu apare mesajul, acum am inteles. Eu abia acum m-am trezit, as dormi mereu...si asta si fac, cand nu sunt pe drum.
Incerc sa va pun niste poze, sper sa pot...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zairra spune:

Tot eu. Am gasit niste poze mai vechi insa nu stiu unde sa le pun, sa nu le vada chiar tot internetul. Inca mai studiez problema..

Mergi la inceput